Οι σαμουράι των (σαββατιάτικων) κόρνερ

Οι σαμουράι των (σαββατιάτικων) κόρνερ

Καλησπερίζω την παρέα του Koubanezos.gr. Η Ρέιντζερς μπορεί να μην μας πλήρωσε προχτές, αλλά χτες οι Σουηδοί έκαναν το καθήκον τους με το παραπάνω και έτσι είχαμε 2/2 επιτυχίες.

https://www.facebook.com/fidel.koubanezos/posts/10222781177695986

Σήμερα… για αύριο θα μεταφερθούμε στην Ασία και στην ιαπωνική J-League για το παιχνίδι μεταξύ της Βεγκάλτα Σεντάϊ και της Σιμίζου Σ-Πούλσε. 5,9 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η Βεγκάλτα Σεντάϊ εντός έδρας, 13,5 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 4,9 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η Σιμίζου Σ-Πούλσε εκτός έδρας, 12 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη.

Οι δυο ομάδες βρίσκονται στο κάτω μισό του πίνακα, με καλές επιθέσεις και ασταθείς άμυνες. Όπως προδίδουν τα στατιστικά τους κερδίζουν εύκολα τα κόρνερ, όμως ακόμη πιο εύκολα τα παραχωρούν. Θα τους χαρακτήριζα ανερυθρίαστα, σαμουράι των κόρνερ!! Από την στιγμή που το όριο βρίσκετε στο 10 ασιατικό σύνολο κόρνερ, επιλέγω το over, ελπίζοντας να αποφύγουμε το μεσημεριανό… χαρακίρι!!

Μονό

12:00 Βεγκάλτα Σεντάϊ – Σιμίζου Σ-Πούλσε: Over 10 κόρνερ ΑΗ (1.95)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις