Αγωνία για Σλούκα ενόψει Ευρωμπάσκετ!

Αγωνία για Σλούκα ενόψει Ευρωμπάσκετ!

Η μαγνητική στο γόνατο του Σλούκα δεν ήταν καθαρή. Ο διεθνής άσος θα κάνει

Ο Κώστας Σλούκας ένιωσε σοβαρές ενοχλήσεις στο γόνατο στο ματς με τη Σερβία, δεν αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και η εξέταση μετά την επιστροφή της ομάδας δεν ήταν αυτή που όλοι θα ήθελαν. Ο 32χρονος γκαρντ μοιάζει να έχει αποκομίσει ένα οστικό οίδημα που βάζει δύσκολα για τη συμμετοχή του στο Eurobasket, ενώ εξυπακούεται πως τίθεται νοκ άουτ από το παιχνίδι της Κυριακής με το Βέλγιο (28/8, 20:00).

Το ευρωπαϊκό ξεκινά με σούπερ δώρο* χωρίς κατάθεση για όλους!

Για την ακρίβεια, θα πρέπει να κάνει αγώνα δρόμου με θεραπείες πρωί – βράδυ για να είναι έτοιμος στο Eurobasket, με τη συμμετοχή του να αποφασίζεται την τελευταία στιγμή.

Την ίδια ώρα στο «στρατόπεδο» της «γαλανόλευκης» περιμένουν την πορεία της αποθεραπείας των Ιωάννη Παπαπέτρου, Γιώργου Παπαγιάννη και Κώστα Αντετοκούνμπο, για να διαμορφωθεί η τελική δωδεκάδα που θα ταξιδέψει στο Μιλάνο υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη για τη φάση των ομίλων του μεγάλου τουρνουά.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις