Φαβορί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Απόλλωνα

Scorakias

Πλησιάζει η ρεβάνς μεταξύ Ολυμπιακού και Απόλλωνα Λεμεσού.

Η μεγάλη ρεβάνς μεταξύ του Ολυμπιακού και του Απόλλωνα Λεμεσού πλησιάζει, με τους Πειραιώτες να υποδέχονται τους Κύπριους την προσεχή Πέμπτη. Στόχος φυσικά η πρόκριση στους ομίλους του UEFA Europa League, καθώς σε διαφορετική περίπτωση, οι «ερυθρόλευκοι» θα υποβιβαστούν στους ομίλους του Conference League.

Η δεύτερη αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στους Κύπριους, είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Πέμπτη (25/8, 22:00). Τηλεοπτικά, θα μεταδοθεί απευθείας από την Cosmote TV.

Δύο πρόσωπα εμφάνισε ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση της Κύπρου. Προβλημάτισε στο πρώτο ημίωρο, εν συνεχεία όμως ανέβασε στροφές και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες με τον Ελ Αραμπί. Καθοριστικός, μέχρι να τραυματιστεί, και ο Νοτιοκορεάτης χαφ Χουάνγκ, ο οποίος έκανε τη διαφορά με τις κινήσεις του.

Στο 1.27 να βρεθεί ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Europa League, αξία βρίσκουμε όμως στο αμφίτερμα που 2.00 από τη Novibet, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν δεχτεί γκολ σε όλες τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις τους φέτος.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις