ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Βραζιλία - Σερβία

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Βραζιλία - Σερβία

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Βραζιλία – Σερβία

Βραζιλία - Σερβία

Ζευγάρι: Βραζιλία – Σερβία

Ημερομηνία: 24 Νοεμβρίου 2022 – Ώρα (GR): 21:00

Γήπεδο: Εθνικό Στάδιο Λουσαΐλ (80.000) – Πόλη: Λουσαΐλ

Αποδόσεις: 1.50 – 4.40 – 6.90

Διαιτητής: Αλιρεζά Φαγκανί

Το Πανόραμα και οι βαθμολογίες του Μουντιάλ 2022

Παράδοση

Έχουν δώσει άλλα δύο ματς, στο Μουντιάλ του 2018 κι ένα φιλικό το 2014 (1-0 η «σελεσάο»).

Σε τελική φάση Μουντιάλ

Αντάμωσαν σε όμιλο το 2018, στη Μόσχα, νίκησε 2-0 η Βραζιλία με γκολ από Παουλίνιο (36’) και Τιάγκο Σίλβα (68’).

Βραζιλία

Ρεπορτάζ: Τήρησε την παράδοση και έκανε το αυτονόητο, παίρνοντας την πρόκριση για άλλο ένα Μουντιάλ. Το πέτυχε παίρνοντας την πρώτη θέση στα προκριματικά της Νότιας Αμερικής με απολογισμό 14-3-0. Ευελπιστεί να σηκώσει το τρόπαιο για έκτη φορά στην ιστορία της και να αυξήσει τη διαφορά από την Ιταλία που ακολουθεί με τέσσερις κατακτήσεις. Η Βραζιλία διαθέτει αδιαμφισβήτητα την καλύτερη φουρνιά της εδώ και πολλά χρόνια με ποιότητα σε όλες τις θέσεις και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι σε όλες τις στοιχηματικές δίνεται ως πρώτο φαβορί για την κατάκτηση.

Stat attack: Είναι αήττητη στα τελευταία 19 παιχνίδια της στην πρεμιέρα του Μουντιάλ.

Αγωνιστικά νέα: Χωρίς προβλήματα τραυματισμών η ομάδα του Τίτε, με όλους τους παίκτες που επέλεξε να είναι διαθέσιμοι προς επιλογή.

Πώς παίζει: Με 4-2-3-1 σχεδόν αποκλειστικά, αν και έχει παραταχθεί και με συστήματα όπως το 4-3-3 και το 4-4-2. Το μεγαλύτερο ερώτημα είναι ποιους παίκτες θα επιλέξει σε ορισμένες θέσεις ο Τίτε, όπως αυτή του σέντερ φορ, των εξτρέμ, του αμυντικού χαφ αλλά ακόμα και του τερματοφύλακα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Άλισον – Ντανίλο, Μαρκίνιος, Μιλιτάο, Σάντρο – Κασεμίρο, Φρεντ – Ραφίνια, Νεϊμάρ, Βινίσιους – Ζεσούς.

Σερβία

Ρεπορτάζ: Με εμφατικό τρόπο πήρε την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ του Κατάρ, κατακτώντας την πρώτη θέση του πρώτου ομίλου των προκριματικών της UEFA. Αυτό επετεύχθη με ρεκόρ 6-2-0, αφήνοντας δεύτερη την πολύ δυνατή Πορτογαλία, της οποίας μάλιστα επικράτησε και εκτός έδρας με 2-1. Οι Σέρβοι μπαίνουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο με βλέψεις για κάτι καλό, διαθέτοντας ένα από τα ποιοτικότερα και πληρέστερα ρόστερ της ιστορίας τους. Βασικός στόχος είναι η πρόκριση από τη φάση των ομίλων, κάτι που τελευταία φορά πέτυχε το 1990 ως μέλος της Γιουγκοσλαβίας. Για την Σερβία η προετοιμασία περιλάμβανε μία φιλική αναμέτρηση, στην οποία διέλυσε με 5-1 το Μπαχρέιν. Κορυφαίοι οι Τάντιτς (δύο γκολ και μία ασίστ) και Βλάχοβιτς (ένα γκολ και δύο ασίστ), από ένα γκολ πέτυχαν οι Τζούρισιτς και Γιόβιτς.

Stat attack: Under 3,5 στα τελευταία έξι ματς σε Μουντιάλ (under 2,5 στα τέσσερα από αυτά).

Αγωνιστικά νέα: Όλα δείχνουν πως δε θα είναι έτοιμος για την πρεμιέρα ο φορ της Φούλαμ Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, αποτελώντας τον μοναδικό πονοκέφαλο για τον κόουτς των Σέρβων.

Πώς παίζει: Υπέρμαχος της τριάδας στην άμυνα ο Στόικοβιτς, δεν την αποχωρίζεται με τίποτα. Είτε με 3-4-2-1 το οποίο προτιμά σε γενικές γραμμές, είτε με 3-4-1-2 είτε με καθαρό 3-5-2.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Ραΐκοβιτς – Βελίκοβιτς, Σ. Μίτροβιτς, Μιλένκοβιτς – Λάζοβιτς, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Γκουντέλι, Κόστιτς – Τάντιτς – Βλάχοβιτς, Γιόβιτς.

Προγνωστικά

Μπορεί να είναι το μεγάλο φαβορί του ομίλου η Βραζιλία, αλλά θα χρειαστεί και να το αποδείξει. Κι αυτό γιατί αν δεν κερδίσει απόψε, ενδεχόμενη γκέλα και στην επόμενη αγωνιστική με την Ελβετία μπορεί να τη βάλει σε μπελάδες. Ποιοτικά είναι αρκετά ανώτερη της Σερβίας, βρίσκει όμως απέναντί της ένα σύνολο γεμάτο ενθουσιασμό. Πάμε συντηρητικά με τα γκολ, όπως αναμένουμε να πάνε και οι δύο ομάδες. Στον διπλασιασμό βρίσκουμε τα 2-3 γκολ.

Special bet: Δύσκολα θα μπορέσει η Σερβία να πάρει τον «αέρα» των Βραζιλιάνων στην αρχή. Η «σελεσάο» είναι το φαβορί και αναμένεται να το αποδείξει από την αρχή. Επιλέγουμε το να σκοράρουν πρώτοι στο πρώτο ημίχρονο οι τυπικά γηπεδούχοι, με απόδοση 1.81.

Player’s bet: Όλα τα φώτα είναι στραμμένα στον Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος άσος ξέρει πόσο μεγάλη ευκαιρία έχει να οδηγήσει τη χώρα του στην κορυφή και έχει την ευκαιρία να το κάνει διάγοντας ήδη μια εξαιρετική σεζόν. Πολύ καλό το 2.00 που πληρώνει το να βρει δίχτυα ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν. 

Fun bet: Για όσους ψάχνουν πιο υψηλές αποδόσεις, υπάρχει κι η επιλογή του ακριβούς σκορ. Για εμάς το παιχνίδι κινείται στα επίπεδα του 2-1, κάτι που δίνεται σε απόδοση 8.20.

Αποδόσεις κατάκτησης από τη Novibet

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις