Βραζιλία – Νότια Κορέα

Βραζιλία - Νότια Κορέα

Βραζιλία – Νότια Κορέα

Ζευγάρι: Βραζιλία – Νότια Κορέα

Ημερομηνία: 5 Δεκεμβρίου 2022 Ώρα (GR): 21:00

Γήπεδο: Στάδιο 974 (40.000) Πόλη: Ντόχα

Αποδόσεις: 1.265.7013.75

Διαιτητής: –

Το Πανόραμα και οι βαθμολογίες του Μουντιάλ 2022

Παράδοση: Τρία φιλικά έχουν δώσει μεταξύ τους οι δύο ομάδες (2013, 2019, 2022). Και στα τρία επικράτησε η «σελεσάο».

Σε τελική φάση Μουντιάλ: Αυτή θα είναι η πρώτη φορά, που οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Βραζιλία

Ρεπορτάζ: Έχοντας προκριθεί ως πρώτη απ’ τον όμιλό της παρατάχθηκε στο παιχνίδι με το Καμερούν με εννιά αλλαγές, σε σχέση με εκείνο με την Ελβετία. Ηττήθηκε εν τέλει με 1-0 με γκολ στις καθυστερήσεις. Η εικόνα της και στα τρία παιχνίδια ήταν επιβλητική. Το οξύμωρο πάντως είναι το γεγονός, πως αν και είχε τη χειρότερη επίθεση στον όμιλο (τρία γκολ) βγήκε πρώτη. Όλοι στην ομάδα ασχολούνται με το αν θα αγωνιστεί ο Νεϊμάρ, αν και ο γιατρός της «σελεσάο» εμφανίστηκε καθησυχαστικός.

Stat Αttack:

  • Η Βραζιλία νίκησε εννέα φορές στους τελευταίους δέκα αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Στους τελευταίους δέκα αγώνες της, έχει επαληθευτεί έξι φορές το οver 2,5 (σε όλες τις διοργανώσεις).

Αγωνιστικά νέα: Το μεγάλο αστέρι, Νεϊμάρ, όπως φαίνεται θα επιστρέψει στην αποστολή, αλλά μοιάζει δύσκολο να ξεκινήσει βασικός. Τα κακά νέα ήρθαν το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο επιθετικός, Γκαμπριέλ Ζεσούς και ο αμυντικός, Άλεξ Τέλες, τέθηκαν νοκ άουτ από το υπόλοιπο της διοργάνωσης, μετά τους τραυματισμούς που «κληρονόμησαν» στο ματς της με το Καμερούν.

Πώς παίζει: Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Ντανίλο αντί του Μιλιτάο. Θα παίξει και ο Σάντρο, ο οποίος προφυλάχθηκε με το Καμερούν, λόγω ενοχλήσεων. Λογικά θα δούμε την ίδια ενδεκάδα, όπως στο αγώνα με την Ελβετία. Θέση διεκδικεί και ο Νεϊμάρ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Ντανίλο, Μαρκίνιος, Τ. Σίλβα, Σάντρο – Φρεντ, Κασεμίρο, Πακετά – Ραφίνια, Ριτσάρλισον, Βινίσιους.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Νότια Κορέα

Ρεπορτάζ: Έκανε τη μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Πορτογαλία με γκολ στο 92’ και εκμεταλλευόμενη το σκορ στο Γκάνα – Ουρουγουάη προκρίθηκε, κάνοντας την μεγάλη έκπληξη. Επιστρέφει στη φάση των «16» μετά το Μουντιάλ του 2010. Η παρέα του Σον θα παίξει στα ίσα και θα διεκδικήσει όσες πιθανότητες της αναλογούν.

Stat Αttack:

  • Η Νότια Κορέα νίκησε έξι φορές στους τελευταίους δέκα αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Στους τελευταίους δέκα αγώνες της, έχει επαληθευτεί έξι φορές το no goal (σε όλες τις διοργανώσεις).

Αγωνιστικά νέα:O στόπερ Κιμ Μιν Τζάε δεν αγωνίστηκε στο ματς με την Πορτογαλία λόγω μυϊκών ενοχλήσεων και είναι αμφίβολος. Αμφίβολος είναι ο έτερος κεντρικός αμυντικός Γιούνγκ-Γκουόν Κιμ , που αποχώρησε τραυματίας στο παιχνίδι με τους Πορτογάλους.

Πως παίζει: Συνήθως παίζει εναντίον της μπάλας και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί όποιες αντεπιθέσεις κυρίως με την ταχύτητα του Σον.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κιμ Σέουνγκ Γκιου – Κιμ Μουν Χουάν, Κιμ Μιν Τζάε, Κιμ Γιουνγκ Γκουόν, Κιμ Τζιν Σου – Χουάνγκ Ιν Μπέομ, Τζουνγκ Γου Γιουνγκ – Λι Κανγκ Ιν, Λι Τζάε Σουνγκ, Σον Χιουνγκ Μιν – Τσο Γκε Σουνγκ

Προγνωστικά

Ψάχνουμε να βρούμε τρόπους για να κοντράρει η Κορέα τη Βραζιλία. Θα υπάρχει βέβαια ένα σοκ απ’ τις απουσίες που προέκυψαν στη «σελεσάο», αλλά είναι και πάλι το φαβορί. Κλειστά παιχνίδια βλέπουμε από τους Βραζιλιάνους με έμφαση στο να διατηρήσουν το μηδέν. Στο 1.81 να νικήσει η Βραζιλία χωρίς να δεχθεί γκολ.

  • Special bet: Βασιζόμενοι στην αμυντική προσήλωση των Βραζιλιάνων επιλέγουμε και τα σκορ πολλαπλών επιλογών με 1-0, 2-0, 3-0. Πληρώνει 2.05 δίνει το ενδεχόμενο.
  • Player bet: Από τη στιγμή που δεν υπάρχει Ζεσούς, ο Ρισάρλισον θα παίξει στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Είναι ανεβασμένος μάλιστα. Στο 2.20 να σκοράρει.
  • Fun bet: Οι Βραζιλιάνοι θα μπουν δυνατά για να καθαρίσουν. Περιμένουμε πολλή πίεση στο πρώτο τέταρτο στην άμυνα των Κορεάτων. Στο 3.00 να ανοίξει το σκορ μέχρι το πρώτο τέταρτο του αγώνα.

Αποδόσεις κατάκτησης από τη Novibet

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις