Σαουδική Αραβία – Μεξικό

Σαουδική Αραβία - Μεξικό

Ζευγάρι: Σαουδική Αραβία – Μεξικό

Ημερομηνία: 30 Νοεμβρίου 2022  (Ώρα GR):  21:00

Γήπεδο: Λουσάιλ Αϊκόνικ Στέιντιουμ Πόλη: Λουσαίλ

Αποδόσεις4.753.301.65

Διαιτητής: –

Το Πανόραμα και οι βαθμολογίες του Μουντιάλ 2022

Προϊστορία: Τρεις φορές έχουν συναντηθεί σε Κύπελλο Συνομοσπονδιών, όλες. Ισάριθμες νίκες για το Μεξικό.

Σε τελική φάση Μουντιάλ

Πρώτη φορά συναντιούνται.

Σαουδική Αραβία

Ρεπορτάζ: Εξαιρετική εικόνα της και στον αγώνα με την Πολωνία, η οποία όμως δεν συνδυάστηκε και με την ουσία. Άδικη κάπως η ήττα αλλά συνεχίζει να ελπίζει αφού με νίκη στο ματς με το Μεξικό, παίρνει την πρόκριση. Πιστεύει ο προπονητής Ρενάρ και σε αυτή, με την απουσία βέβαια του Γιασέρ Αλ Σαχράνι να κοστίζει.

Σενάρια πρόκρισης: Με νίκη επί του Μεξικού καθαρίζει την υπόθεση πρόκρισης. Σε περίπτωση ισοπαλίας, θέλει να υπερτερεί στην ισοβαθμία με μία εκ των Αργεντινή ή Πολωνία. Προς το παρόν υστερεί και στις δύο.

Stat attack: Μετράει 9/10 Under 2,5

Αγωνιστικά νέα: Δεν υπάρχει κάποια διαφοροποίηση συγκριτικά με τα δύο πρώτα ματς, με την απουσία του Αλ Σαχράνι να θεωρείται δεδομένη.

Πώς παίζει: Δεν θα αλλάξει το σύστημα της, ο Ρενάρ θα χρησιμοποιήσει πάλι το επιθετικό 4-3-3 που παίζει.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3):  Αλοβάις -Αμπουλαϊχί, Αμπντουλχαμίντ, Αλ Αμρί, Αλ Μπουραΐκ – Αλ Μπουραϊκάν, Αλ Μάλκι, Κάνο – Αλ Νταουσάρι, Αλ Ναχέι, Αλ Σεχρί.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Μεξικό

Ρεπορτάζ: Δεν έπαιξε καθόλου καλά κόντρα στην Αργεντινή και ηττήθηκε δίκαια με 2-0. Προβλήματα φανερώνει στην δημιουργικότητα του, δεν έχει σκοράρει ακόμα. Εάν δεν βρεθούν λύσεις σε αυτό το κομμάτι τότε δύσκολα θα συνεχίσει. Μοναδικός διακριθέντας ο θρυλικός τερματοφύλακας Οτσόα.

Σενάρια πρόκρισης: Το Μεξικό θέλει οπωσδήποτε νίκη και να καλύψει με έναν σεβαστό αριθμό τερμάτων την διαφορά τερμάτων με Αργεντινή και Πολωνία.

Stat attack: Έχει 3/3 «Χ» ημίχρονο

Αγωνιστικά νέα: Ενοχλήσεις αισθάνθηκε ο Γκουαρδάδο, αμφίβολος για τον αγώνα με την Σαουδική Αραβία.

Πώς παίζει: Με τριάδα θα παρατάξει την ομάδα του ο Τάτα Μαρτίνο στην άμυνα, αλλά με περισσότερο επιθετικό τέμπο και προσανατολισμό στο σκοράρισμα.

Πιθανή εντεκάδα (3-4-3): Οτσόα – Μόντες, Μορένο, Αραούχο, – Γκαγιάρδο, Άλβαρεζ, Γκουτιέρεζ, Ερέρα – Βέγκα, Αντούνα, Λοζάνο.

Προγνωστικά

Ματς με ανοιχτό ρυθμό προμηνύεται. Επιθετικά θα παίξουν οι Σαουδάραβες, χρειάζονται γκολ οι «El Tri». Το Over 2,5 δείχνει πιθανό στο 1.75.

Special bet: Έχουμε δει ήδη δύο δοκάρια στα ματς των δύο, ίσως δούμε ακόμα ένα στην μεταξύ τους συνάντηση. Στο 2.10 να υπάρξει έστω ένα.

Player’s bet: Αρκετό ξύλο παίζουν οι Μεξικανοί, ειδικά όταν εκνευρίζονται. Ο Έντσο Άλβαρες είναι ένας από τους κύριους μοχλούς αυτή της τακτικής, στο 2.50 να δεχθεί κάρτα.

Fun bet: Μπορεί να δούμε μάχη από το ημίχρονο με γκολ. Το αμφίτερμα ημιχρόνου πληρώνει στο 4.15.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις