Πολωνία – Αργεντινή

Πολωνία - Αργεντινή

Ζευγάρι: Πολωνία – Αργεντινή

Ημερομηνία: 30 Νοεμβρίου 2022 – Ώρα (GR): 21:00

Γήπεδο: Στάδιο 974 (40.000) – Πόλη: Ντόχα

Αποδόσεις: 7.704.251.48

Το Πανόραμα και οι βαθμολογίες του Μουντιάλ 2022

Διαιτητής: –

Παράδοση

Σε άλλα 11  ματς, επίσημα και φιλικά, η Αργεντινή έχει απολογισμό 6-2-3 επί των Πολωνών.

Σε τελική φάση Μουντιάλ

Θα είναι η τρίτη τους συνάντηση, και οι άλλες δύο ήταν ξανά σε όμιλο Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το 1974 η Πολωνία είχε επικρατήσει με 3-2 και το 1978 η Αργεντινή, ως διοργανώτρια, με 2-0.

Σενάρια πρόκρισης: Η Πολωνία εξασφαλίζει την πρόκριση με ισοπαλία ή νίκη, αλλά υπό προϋποθέσεις και με ήττα. Η Αργεντινή χρειάζεται τη νίκη για να προκριθεί, αλλά μπορεί να το κάνει ανάλογα με το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα και με ισοπαλία ή ακόμα και με ήττα, σε ακραία όμως σενάρια.

Πολωνία

Ρεπορτάζ: Ξεπέρασε το εμπόδιο της Σαουδικής Αραβίας επικρατώντας με 2-0 και πλέον έχει αρκετές ελπίδες για την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ. Προηγήθηκε κόντρα στη ροή του αγώνα, με ασίστ του Λεβαντόφσκι και εύστοχο τελείωμα του Ζιελίνσκι. Ήρωας ο Σέζνι που απέκρουσε πέναλτι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, αλλά και την επαναφορά εξ επαφής για να κρατήσει το μηδέν. Στο δεύτερο μέρος δέχτηκε έντονη πίεση και αρκετές φάσεις, αλλά είχε και δύο δοκάρια (63’, 66’). Τελικά βρήκε και δεύτερο τέρμα, με τον Λεβαντόφσκι να εκμεταλλεύεται τραγικό λάθος της άμυνας και να υπογράφει τη νίκη των «αετών», βρίσκοντας δίχτυα για πρώτη φορά σε Μουντιάλ. Ένας βαθμός είναι αρκετός για να δώσει την πρόκριση στην ομάδα του Μιχνίεβιτς.

Stat attack: Μετρά έξι διαδοχικά no goal.

Αγωνιστικά νέα: Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού.

Πώς παίζει: Στο ματς με την Σαουδική Αραβία ο Μιχνίεβιτς χρησιμοποίησε το 4-2-3-1, σε αντίθεση με το 5-3-2 της πρεμιέρας. Μάλλον θα επιστρέψει σε πιο αμυντικό προσανατολισμό, αφού κύριό της μέλημα είναι να αποφύγει την ήττα.

Πιθανή εντεκάδα (5-2-1-2): Σέζνι – Κας, Γκλικ, Κίβιορ, Μπερεζίνσκι, Ζαλέφσκι – Κριχόβιακ, Μπιέλικ – Ζιελίνσκι – Λεβαντόφσκι, Μίλικ

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Αργεντινή

Ρεπορτάζ: Δια πυρός και σιδήρου πέρασε για να πάρει την πρώτη της νίκη στο Μουντιάλ απέναντι στο μαχητικό Μεξικό. Πρωταγωνιστής ο Μέσι για άλλη μια φορά, καθώς ουσιαστικά στην πρώτη σημαντική της φάση στο ματς, στο 65’, νίκησε τον Οτσόα με φανταστικό σουτ έξω από την περιοχή. Συνέχισε με βελτιωμένη ψυχολογία και βρήκε και δεύτερο γκολ, από εξαιρετικό τελείωμα του Έντσο Φερνάντεζ στο 87’ με ασίστ του Μέσι. Δύο πρόσωπα παρουσίασε στην συγκεκριμένη αναμέτρηση η «αλμπισελέστε», με το πολύ κακό πρώτο ημίχρονο να δίνει τη θέση του σε ένα πιο ενθαρρυντικό δεύτερο. Στοχεύει αποκλειστικά στη νίκη απέναντι στην Πολωνία, ώστε να διατηρεί ελπίδες για την πρώτη θέση και φυσικά για να είναι σίγουρα στους «16».

Stat attack: Δεν έχει δεχτεί γκολ σε έξι από τα τελευταία επτά ματς της.

Αγωνιστικά νέα: Δεν έχει κάποιον τραυματία ή τιμωρημένο, μένει να δούμε αν θα χρησιμοποιηθεί ο Ντιμπάλα που όταν μπήκε στην αποστολή δεν ήταν στο 100%.

Πώς παίζει: Άλλαξε τον σχηματισμό της πρεμιέρας (4-2-3-1) σε 4-4-2 ο Σκαλόνι, με τον Μέσι να είναι ένας εκ των δύο επιθετικών, σε ελεύθερο βέβαια ρόλο. Αναμένεται να έχει και πάλι συντριπτικά ποσοστά κατοχής, μένει να δούμε αν θα βρει τον τρόπο να γίνει πιο δημιουργική.

Πιθανή εντεκάδα (4-4-2): Εμιλιάνο Μαρτίνεζ – Μοντιέλ, Οταμέντι, Λισάντρο Μαρτίνεζ, Ακούνια – Ντι Μαρία, Φερνάντεζ, Ντε Πολ, Γκόμεζ – Μέσι, Λαουτάρο Μαρτίνεζ.

Προγνωστικά

Η Αργεντινή χρειάζεται τη νίκη, η Πολωνία παίζει για δύο αποτελέσματα, οπότε ξέρουμε πώς θα πάει το παιχνίδι. Αν πετύχουν αυτό που έκαναν και στα δύο προηγούμενα ματς οι Πολωνοί, δηλαδή να κρατήσουν το μηδέν, θα έχουν πετύχει τη δουλειά τους. Αυτό προμηνύει ένα κλειστό ματς με λίγα γκολ, καθώς κι η Αργεντινή δεν έχει δείξει τρομερή ικανότητα στη δημιουργία φάσεων. Πάντως, η ποιότητα βρίσκεται στην πλευρά των Λατινοαμερικάνων και αν κάποια ομάδα πάρει τη νίκη φαίνεται πως θα είναι αυτή. Το Χ2 & under 2,5 είναι μια καλή επιλογή σε απόδοση 2.00.

  • Special bet: Στις νίκες τους την περασμένη αγωνιστική οι δύο ομάδες σκόραραν για πρώτη φορά στο 39’ και στο 65’ αντίστοιχα. Και μάλιστα ήταν κάπως τυχερές, με την έννοια ότι το πέτυχαν η καθεμία στην πρώτη σοβαρή της ευκαιρία. Αναμένουμε να αργήσει να βρει ρυθμό το ματς και ό,τι γκολ μπει να μην έρθει νωρίς. Αξίζει στο 2.10 το να μπει μετά το 28’ το πρώτο γκολ.
  • Player’s bet: Όσο παθητικά κι αν αναμένουμε να παίξει η Πολωνία, ο Λεβαντόφσκι πάντα παραμένει από μόνος του ένας μεγάλος κίνδυνος. Θα έχουν δύσκολη δουλειά τα στόπερ της Αργεντινής, κι ο ηγέτης της άμυνας Οταμέντι θα χρειαστεί να τον αναλάβει. Ποντάρουμε στο να δεχτεί κίτρινη κάρτα σε απόδοση 3.00.
  • Fun bet: Και για μια πιο ριψοκίνδυνη επιλογή, το να μπει το πρώτο γκολ στο διάστημα 61’-75’ πληρώνει 10.00. Όσοι αρέσκονται σε τέτοια πονταρίσματα μπορούν να το τιμήσουν.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις