Ολλανδία – Αργεντινή

Ολλανδία - Αργεντινή

Αγώνας: Ολλανδία – Αργεντινή

Ημερομηνία: 9 Δεκεμβρίου 2022 (Ώρα GR): 21:00

Γήπεδο: Εθνικό Στάδιο Λουσαΐλ (80.000)  Πόλη:  Λουσαΐλ

Αποδόσεις:  3.503.202.20

Διαιτητής: –

Το Πανόραμα και οι βαθμολογίες του Μουντιάλ 2022

Παράδοση

Επτά φορές έχουν βρεθεί στο παρελθόν οι δύο σύλλογοι.  Τρεις νίκες μετρούν οι «Οράνιε», τέσσερα ματς έληξαν ισόπαλα με τους Αργεντινούς να μην έχουν νίκη σε κανονική διάρκεια.

Σε τελική φάση Μουντιάλ

Πέντε φορές έχουν βρεθεί σε τελική φάση Μουντιάλ. Δύο νίκες σε παράταση και πέναλτι έχουν οι Αργεντινοί,  δύο νίκες σε κανονική διάρκεια η Ολλανδία και ένα ματς έληξε ισόπαλο.

Ολλανδία

Ρεπορτάζ: Παρουσιάστηκε βελτιωμένη στο πρώτο νοκ – άουτ ματς και πήρε την πρόκριση κόντρα στις ΗΠΑ με σκορ 3-1. Σκόρερ οι Ντεπάι, Ντούμφρις και Μπλιντ, ενώ ενδιάμεσα είχε μειώσει προσωρινά ο Ράιτ. Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν καθώς στους «8» αντιμετωπίζει ένα από τα πρώτα φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ, έχοντας ως πρόκληση να πετάξει έξω τον Μέσι και την παρέα του.

Stat attack: Έχουν σκοράρει οχτώ τέρμα στο φετινό Μουντιάλ, έχοντας δεχτεί μόλις δύο

Αγωνιστικά νέα: Δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα ο Φαν Χάαλ και είναι πάνοπλος.

Πως παίζει: Έχει δοκιμάσει κατά καιρούς διάφορα σχήματα ο Λουίς φαν Χάαλ. Κατά την διάρκεια των προκριματικών κρατούσε σταθερά ένα επιθετικό 4-3-3 ενώ φέτος το μετέτρεψε σε 3-5-2 το οποίο του έδωσε και την πρωτιά στο Nations League.

Πιθανή εντεκάδα (3-5-2): Μπίλοου – Βαν Ντάικ, Ντε Λίχτ, Τίμπερ – Ντε Γίονγκ, Κλάασεν, Ντάμφρις, Μπέργκουις, Μπλίντ – Μπερχβάιν, Xάκπο

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Αργεντινή

Τα βρήκε σκούρα κόντρα στους Αυστραλούς. Δυσκολεύτηκε να βρει το πρώτο γκολ, όμως στην πρώτη της ουσιαστική απειλή σκόραρε, φυσικά με τον Μέσι που ηγείται της προσπάθειας των Αργεντινών.  Διπλασίασε τα τέρματα της με τον Άλβαρεζ, όμως δέχτηκε γκολ λίγο πριν το τέλος και στις καθυστερήσεις παραλίγο να είχαμε παράταση.

Stat attack: Έχει δεχθεί μόλις οχτώ γκολ στα 25 τελευταία παιχνίδια της.

Αγωνιστικά νέα: Δεν έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα ενόψει του αγώνα με Ολλανδία.

Πώς παίζει: Ο Λιονέλ Σκαλόνι δεν αλλάζει το 4-3-3, όπου σιγά-σιγά βρίσκει τους παίκτες που εκτελούν καλύτερα το πλάνο του. Κυρίως προσπαθεί από τα άκρα με ενέργειες του Ντι Μαρία ή του Μέσι, ώστε να διασπάσει τη ζώνη άμυνας του αντιπάλου. Πλέον βέβαια πρεσάρει πιο πολύ ώστε να κλέψει την μπάλα και να μην εκδηλώσει κάποια επίθεση ο αντίπαλος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μαρτίνεζ – Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι, Ακούνια (ή Ταγλιαφίκο) – ΜακΆλιστερ, Ντε Πολ, Φερνάντεζ – Μέσι, Ντι Μαρία, Άλβαρεζ.

Προγνωστικά

Σπουδαία αναμέτρηση για τις δύο ομάδες με την νικήτρια να αντιμετωπίζει τον νικητή από Βραζιλία – Κροατία. Αμφότερες θα δώσουν το 100%. Περιμένω πως θα προσεγγίσουν προσεκτικά την αναμέτρηση. Η ισοπαλία στο ημίχρονο είναι σε απόδοση 1.97.

Special bet: Σε δύο από τα τέσσερα ματς που έχουν δώσει ως τώρα οι Αργεντινοί, είχαμε καταλογισμό πέναλτι. Κάτι καθόλου απίθανο να επαναληφθεί και τώρα. Στο 3.10 ο καταλογισμός πέναλτι. (2.75)

Players bet: Γκολ θα δούμε πιστεύω στο ματς. Μπορεί να μην έχουμε σωρεία από τέρματα, όμως ο Ντεπάι νομίζω θα βρει μια φορά δίχτυα και θα μας πληρώσει στο 3.75.

Fun bet: Επειδή μιλάμε για fun bet θα πάμε σε κάτι που πληρώνει ψηλά. Θα συνδυάσω την πεποίθηση μου ότι οι Ολλανδοί θα είναι αυτοί που θα χαμογελάσουν στο τέλος. Αν αυτό γίνει και στην παράταση, η πληρωμή φέρνει τα λεφτά πίσω 15 φορές.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις