Μαρόκο – Πορτογαλία

Μαρόκο - Πορτογαλία

Αγώνας: Μαρόκο – Πορτογαλία

Ημερομηνία: 10 Δεκεμβρίου 2022 (Ώρα GR): 17:00

Γήπεδο: Αλ Θουμάμα Πόλη: Ντόχα

Αποδόσεις: 5.503.501.70

Το πανόραμα και οι βαθμολογίες του Μουντιάλ 2022

Διαιτητής:

Παράδοση: Έχουν συναντηθεί δύο φορές, μία νίκη για το Μαρόκο, μία για την Πορτογαλία.

Σε τελική φάση Μουντιάλ: Και τις δύο φορές έχουν βρεθεί σε φάση Μουντιάλ, αμφότερες σε φάση ομίλων. Το 1986 στο Μεξικό, οι Βορειοαφρικάνοι επικράτησαν με 3-1, ενώ το 2018 στη Ρωσία οι Ίβηρες πήραν την εκδίκηση τους, νικώντας με 1-0.

Μαρόκο

Ρεπορτάζ: Έκανε την υπέρβαση και πανηγύρισε μία σπουδαία πρόκριση κόντρα στην Ισπανία. Εγκλώβισε τους αντιπάλους και στη διαδικασία των πέναλτι με ήρωα τον Μπόνο, μπόρεσε να προκριθεί. Έγινε η τέταρτη αφρικανική ομάδα που περνάει σε προημιτελικά τελικής φάσης και πλέον ονειρεύεται μέχρι και… το τρόπαιο.

Stat Attack: 2/11 παιχνίδια του έχουν λήξει με No Goal

Αγωνιστικά νέα: Υπάρχει μία ανησυχία για τον Αγκερντ, ο οποίος έγινε αλλαγή και αποχώρησε με φορείο. Ωστόσο όπως επισημαίνεται ενδέχεται να προλάβει τον αγώνα και η κόπωση να έκανε χειρότερη την κατάσταση,

Πως παίζει: Δεν θα αλλάξει την τακτική του ο Ρεγκραγκί, θα πάει σε κλειστό παιχνίδι με κοντινές γραμμές.

Πιθανή εντεκάδα (4-3-3): Μπόνο – Χακίμι, Μαζραουί, Αγκέρντ, Σάις – Ουναχί, Άμπραμπατ, Αμαλά – Ζίγιες, Μπουφάλ, Εν Νεσίρι.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Πορτογαλία

Ρεπορτάζ: Επικράτησε με άνεση της Ελβετίας και πέρασε στα προημιτελικά. Φοβερή εμφάνιση από τον Γκονσάλο Ράμος, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ, σε τρομερή κατάσταση δείχνει και ο αγέραστος Πέπε. Μοναδικό ερωτηματικό αποτελεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έχει χάσει την θέση του από το βασικό σχήμα και συνεχίζει να… προκαλεί προβλήματα στις προπονήσεις με τη συμπεριφορά του. Στόχος φυσικά του Σάντος είναι η κατάκτηση του τροπαίου με ή χωρίς τον σούπερ σταρ του.

Stat attack: 4/5 Over 2,5 μετράει

Αγωνιστικά νέα: Λογικά δεν θα ξεκινήσει ο Ρονάλντο ούτε σε αυτόν τον αγώνα παρά τις όποιες γκρίνιες του. Δεν έχει άλλα προβλήματα ο Σάντος, όλοι μέσα. Εκτός παραμένει και ο Ντανίλο Περέιρα με τον Νούνο Μέντες.

Πώς παίζει: Θα διατηρηθεί αυτό το ελεύθερο 4-3-3, με πιο ανοιχτές γραμμές ώστε να πρεσάρει την κλειστή άμυνα του Μαρόκο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντιόγκο Κόστα – Πέπε, Ντίας, Γκερέιρο, Κανσέλο – Οτάβιο, Μπερνάρντο Σίλβα, Καρβάλιο – Φέλιξ, Ράμος, Μπρούνο Φερνάντες.

Προγνωστικά: Αμφίρροπο παιχνίδι με οριακό φαβορί την Πορτογαλία. Δεν θα ανοίξει ο ρυθμός από νωρίς ενδέχεται να δούμε ένα κλειστό πρώτο μέρος. Το «Χ ημίχρονο» το βρίσκουμε σε απόδοση 2.07.

  • Special bet: Με την ίδια λογική μπορούμε εύκολα να μην δούμε ούτε γκολ στα πρώτα 45 λεπτά. Στο μαγικό 2.62 πληρώνει αυτή η αγορά.
  • Player’s bet: Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Γκονσάλο Ράμος, ο οποίος σημείωσε το πρώτο χατ-τρικ της διοργάνωσης. Θα ξαναβρεί ευκαιρίες, ενδέχεται να τις αξιοποιήσει. Στο 2.60 βρίσκεται η αγορά του γκολ του.
  • Fun bet: Το παιχνίδι αναμένεται κλειστό και αμφίρροπο. Ωστόσο η Πορτογαλία έχει το πάνω χέρι, οπότε ένα ακριβές σκορ του 0-2 στο 7.30 έχει πιθανότητες.

Αποδόσεις κατάκτησης από τη Novibet

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις