Κροατία – Καναδάς

Κροατία - Καναδάς

Ζευγάρι: Κροατία – Καναδάς

Ημερομηνία: 27 Νοεμβρίου 2022 Ώρα (GR): 18:00

Γήπεδο: Καλιφά Ιντερνάσιοναλ Στάντιουμ (45.416) Πόλη: Ντόχα

Αποδόσεις: 2.083.503.60

Διαιτητής: Αντρές Ματόντε (Ουρουγουάη)

Το Πανόραμα και οι βαθμολογίες του Μουντιάλ 2022

Παράδοση

Δεν έχουν ξανασυναντηθεί.

Σε τελική φάση Μουντιάλ

Δεν έχουν ξανασυναντηθεί.

Κροατία

Ρεπορτάζ: Σε ένα βαρετό παιχνίδι χωρίς αξιόλογες φάσεις ήρθε ισόπαλη με το Μαρόκο. Είχε τον έλεγχο της κατοχής αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην άμυνα των Αφρικανών. Από την άλλη πλευρά το Μαρόκο τους προβλημάτισε με κάποιες επικίνδυνες αντεπιθέσεις, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. «Κακή» ισοπαλία για τους Κροάτες, όχι τόσο για τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά για τη συνολική τους ακίνδυνη εικόνα δημιουργικά. Το παιχνίδι με τον Καναδά είναι «τελικός», αφού με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα μπλέκει.

Stat Attack: Under 2,5 τα τελευταία 5/7 παιχνίδια της.

Αγωνιστικά νέα: Αμφίβολος δίνεται ο στόπερ της ΑΕΚ, Βίντα και ο Ντάλιτς δεν προτίθεται να διακινδυνέψει τη συμμετοχή του.

Πώς παίζει: Ο Ντάλιτς συνήθως προτιμά το 4-3-3 με τρία έμπειρα χαφ στο κέντρο τους Μόντριτς, Μπρόζοβιτς, Κόβασιτς. Στα σέντερ μπακ δεν χάνει τη θέση του ο Γκβάρντιολ, ενώ στην επιθετική τριπλέτα παίζουν στάνταρ οι Πέρισιτς και Κράμαριτς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Λιβάκοβιτς – Τζουράνοβιτς, Γκβάρντιολ, Λόβρεν, Σόσα – Μπρόζοβιτς, Μόντριτς, Κόβασιτς – Πάσαλιτς, Κράμαριτς, Πέρισιτς.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Καναδάς

Ρεπορτάζ: Κυριάρχησε απόλυτα στο παιχνίδι με το Βέλγιο παίζοντας σαν φαβορί και όχι σαν αουτσάιντερ. Έχασε πέναλτι με τον Ντέιβις στο 11’. Διαμαρτύρεται δικαίως για άλλες δύο περιπτώσεις πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο. Σπατάλησε πολλές ευκαιρίες και το πλήρωσε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, συνέχισε να επιτίθεται μέχρι που ήρθε η φυσιολογική κούραση από την πίεση ψηλά με αποτέλεσμα να μείνει το 1-0 μέχρι το τέλος. Ικανοποιημένος από την εμφάνιση ο τεχνικός Χέρντμαν που έδωσε σύνθημα νίκης για το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να αποφύγουν την ήττα οι Καναδοί αν θέλουν να έχουν ελπίδες για πρόκριση στους «16».

Stat Attack: Έχει σκοράρει 11 γκολ στα τελευταία επτά παιχνίδια. Επίσης, 10/15 τελευταία του επίσημα ήταν no goal.

Αγωνιστικά νέα: Δεν υπάρχει κάτι νεότερο μετά την πρώτη αγωνιστική.

Πώς παίζει: Στο παιχνίδι με το Βέλγιο αγωνίστηκε με το αγαπημένο του σύστημα το 3-4-4. Η διάταξη αυτή δίνει επίσης τη δυνατότητα στον προπονητή να εκμεταλλευτεί το δυναμισμό των Μπιούκαναν και Λαρέγια, από το να τους περιορίσει σε έναν πιο αμυντικό ρόλο. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα κατά την διάρκεια των προκριματικών αγωνίστηκε πολύ και με το 4-4-2 ή το 4-2-3-1, χωρίς πρόβλημα.

Πιθανή ενδεκάδα: (3-4-3): Μπόριαν – Μίλερ, Τζόνστον, Βιτόρια – Λαρέγια, Χάτσινσον, Εουστάκιο, Μπιούκαναν – Λαρίν, Ντέιβιντ, Ντέιβις.

Προγνωστικά

Παιχνίδι χωρίς αύριο και για τις δύο ομάδες. Ο Καναδάς έπαιξε πολύ ποιοτικό ποδόσφαιρο στην πρεμιέρα αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει. Οι Κροάτες προβλημάτισαν αλλά έχουν την ποιότητα να επανακάμψουν. Παρόλα αυτά το μομέντουμ την στιγμή αυτή, λέει Καναδάς. Αν οι παίκτες του Χέρντμαν βγάλουν την ίδια ενέργεια όπως με το Βέλγιο μπορούν φύγουν με θετικό αποτέλεσμα. Επιλογή το Χ2 στο 1.78.

  • Special bet: Από ατυχία και αστοχία δεν προηγήθηκαν οι Καναδοί με το Βέλγιο, το να προηγηθούν απέναντι στους Κροάτες βρίσκεται στο 2.45.
  • Player’s bet: Οι Καναδοί κάνουν αρκετά φάουλ, πολλές φορές σκληρά. Ο Χάτσινσον έχει τον ρόλο του «κόφτη» στην ομάδα και το να «κιτρινιστεί» βρίσκεται στο 5.00.
  • Fun bet: Ο κεντρικός αμυντικός του Καναδά, Άλιστερ Τζόνστον προωθείται στην επιθέσεις της ομάδας και όχι μόνο στα στημένα. Το να σκοράρει βρίσκεται στο 11.00.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις