Ιράν – ΗΠΑ

Ιράν - ΗΠΑ

Ζευγάρι: Ιράν – ΗΠΑ

Ημερομηνία: 29 Νοεμβρίου 2022  Ώρα (GR): 21:00

Γήπεδο: Στάδιο Αλ Τουμάμα (44.400) Πόλη: Ντόχα

Αποδόσεις: 4.303.651.87

Διαιτητής: – 

Το Πανόραμα και οι βαθμολογίες του Μουντιάλ 2022

Παράδοση

Δύο φορές συναντήθηκαν όλες κι όλες, σε επίσημο το 1998 (βλ. παρακάτω) και σε φιλικό το 2000 με τελικό αποτέλεσμα 1-1.

Σε τελική φάση Μουντιάλ

Το 1998 στη Γαλλία οι Ιρανοί υπέταξαν με 2-1 τους Αμερικανούς με γκολ των Χαμίντ Εστίλι στο 40’ και Μεχντί Μαχνταβίκια στο 84’, μείωσε στο 87’ ο Μπράιαν ΜακΜπράιντ. Αμφότερες όμως αποκλείστηκαν (σε όμιλο μαζί με Γερμανία και Γιουγκοσλαβία).

Ιράν

Ρεπορτάζ: Καλύτερο από την Ουαλία, με περισσότερες φάσεις και δύο δοκάρια. Το παιχνίδι φαινόταν πως θα έμενε στην ισοπαλία στα τελευταία λεπτά, μέχρι το 86′. Τότε ο Χένεσι, ο τερματοφύλακας της Ουαλίας πήρε απευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα στον Ταρεμί. Οι Ιρανοί αναθάρρησαν και βρήκαν το πρώτο γκολ στο 90+9′ με τον Τσέζμι και τρία λεπτά αργότερα με τον Ρεζαγιάν. Έτσι οι Ασιάτες βρίσκονται σε πλεονεκτική για την πρόκριση. Αν δεν ηττηθούν από τους Αμερικανούς σε ένα παιχνίδι (και) πολιτικής χροιάς θα πάρουν την πρόκριση στους «16» για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Stat Attack: Τα 9/11 τελευταία παιχνίδι του είχαν under 2,5 γκολ.

Αγωνιστικά νέα: Δεν υπάρχει κάτι νεότερο σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι.

Πώς παίζει: Ο Κεϊρόζ παίζει με 4-3-3, με έναν κόφτη και δύο box to box χαφ στο κέντρο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Χοσεϊνι – Μοχαμάντι, Ρεζαϊάν, Χοσεϊνι, Πουραλιγκανζί – Εζατολαχί, Χατζισαφί, Νουρολαχί – Ταρεμί, Αζμούν,  Γκoλιζαντέχ.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

ΗΠΑ

Ρεπορτάζ: Αυτή την φορά συνέχισε την καλή της απόδοση και στο δεύτερο ημίχρονο. Ισορρόπησε πλήρως το παιχνίδι με την ανώτερη Αγγλία και στα σημεία ήταν καλύτερη. Είχε τις ευκαιρίες της για το γκολ της νίκης με αποκορύφωμα το δοκάρι με τον Πούλισικ στο πρώτο μέρος. Για δεύτερο σερί παιχνίδι δεν δέχτηκε γκολ και μεγάλες φάσεις σε κανονική ροή αγώνα, κάτι που λέει πολλά για την αμυντική της λειτουργία. Με το Ιράν οι Αμερικανοί χρειάζονται μόνο την νίκη αφού με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα βρεθούν εκτός συνέχεια Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Stat Attack: Μόλις μία νίκη και μία στα τελευταία επτά παιχνίδια, με τα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια να λήγουν ισόπαλα.

Αγωνιστικά νέα: Υπήρξε μια μικρή ανησυχία για τον ΜακKένι, αλλά θα βρίσκεται κανονικά στην ενδεκάδα.

Πώς παίζει: Το 4-3-3 είναι το βασικό σύστημα της ομάδας, το οποίο συνδυάζεται με πίεση ψηλά και καλή κυκλοφορία στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τάρνερ – Ντεστ, Ζίμερμαν, Ριμ, Α. Ρόμπινσον – ΜακΚένι, Άνταμς, Μουσά – Πούλισιτς, Ρέινα, Γουεά.

Προγνωστικά

Παιχνίδι-τελικός και για τους δύο. Σε καλύτερη θέση το Ιράν που βολεύεται και με την ισοπαλία και μπορεί να παίξει ιδανικά εναντίον της μπάλας. Οι Αμερικανοί έχουν καλύτερη ομάδα, όμως δεν ξέρουμε κατά πόσο θα μπορέσουν να διασπάσουν την (μάλλον) κλειστή άμυνα τον Ιρανών που όσο περνάει η ώρα θα δυσκολεύει. Αυτά τα παιχνίδια έχουν λίγα γκολ συνήθως και το under 2,5 βρίσκεται στο 1.75.

  • Special bet: Ένα παιχνίδι που θα έχει ένταση για πολλούς λόγους. Πολλά κρίνονται και μια κόκκινη κάρτα είναι πολύ πιθανή.
  • Player’s bet: Το Ιράν θα παίξει κυρίως για το Χ και αυτό περιλαμβάνει καθυστερήσεις. Η κίτρινη κάρτα στο τερματοφύλακα Χοσεϊνι βρίσκεται στο 7.00.
  • Fun bet: Πιστεύουμε πως το παιχνίδι θα πάει με τις ΗΠΑ στην επίθεση και το Ιράν στην άμυνα. Όσο θα περνάει η ώρα, τόσο περισσότερα θα είναι τα ρίσκα. Το να σημειωθεί το πρώτο γκολ του αγώνα από το 81’ μέχρι το τέλος του αγώνα, βρίσκεται στο 17.00.

Αποδόσεις κατάκτησης από τη Novibet

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις