Αργεντινή – Κροατία

Αργεντινή - Κροατία

Αγώνας:  Αργεντινή – Κροατία

Ημερομηνία: 13 Δεκεμβρίου 2022, Ώρα (GR): 21:00

Γήπεδο: Εθνικό Στάδιο Λουσαΐλ (80.000)  Πόλη: Λουσαΐλ

Αποδόσεις: 1.913.304.70

Διαιτητής:  Ντανιέλε Ορσάτο

Το Πανόραμα και οι βαθμολογίες του Μουντιάλ 2022

Παράδοση

Τέσσερις φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν οι δύο σύλλογοι, έχοντας από δύο νίκες η κάθε μια.

Σε τελική φάση Μουντιάλ

Σε Μουντιάλ οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί μόλις δύο φορές. Αμφότερες στην φάση των ομίλων το 1998 και το 2018, νικώντας από μια φορά.

Αργεντινή

Ρεπορτάζ: Σε μια εκπληκτική αναμέτρηση, όπου η Αργεντινή κρατούσε την πρόκριση μέχρι τα τελευταία λεπτά, η Ολλανδία πέρασε στην αντεπίθεση, πέτυχε δύο τέρματα και έστειλε το ματς στην παράταση. Εν τέλει ο αγώνας οδηγήθηκε στα πέναλτι, όπου εκεί η Αργεντινή πήρε την πρόκριση με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μαρτίνεζ, ο οποίος απέκρουσε δύο πέναλτι στην αρχή, κάνοντας πιο εύκολο το έργο των συμπαιχτών του. Η «αλμπισελέστε» είναι στα ημιτελικά και ο δρόμος για το τρόπαιο είναι ανοιχτός.

Stat attack:

  • Σε 40 αναμετρήσεις σε επίσημα και φιλικά είναι αήττητη, έχοντας 27 νίκες στο ενεργητικό της.
  • Η ομάδα της Αργεντινής έχει πάει τέσσερις φορές σε ημιτελικά και έχει προκριθεί ισάριθμες σε τελικό.

Αγωνιστικά νέα: Τιμωρημένος ο βασικός αριστερός μπακ Ακούνια, όπως και ο Μοντιέλ.

Πώς παίζει: Ο Λιονέλ Σκαλόνι δεν αλλάζει το 4-3-3, όπου σιγά-σιγά βρίσκει τους παίκτες που εκτελούν καλύτερα το πλάνο του. Κυρίως προσπαθεί από τα άκρα με ενέργειες του Ντι Μαρία ή του Μέσι, ώστε να διασπάσει τη ζώνη άμυνας του αντιπάλου. Πλέον βέβαια πρεσάρει πιο πολύ ώστε να κλέψει την μπάλα και να μην εκδηλώσει κάποια επίθεση ο αντίπαλος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μαρτίνεζ – Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι, Ταγλιαφίκο – ΜακΆλιστερ, Ντε Πολ, Φερνάντεζ – Μέσι, Ντι Μαρία, Άλβαρεζ.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Κροατία

Ρεπορτάζ: Την έκπληξη έκαναν οι Κροάτες, αποκλείοντας το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης. Σε μια αναμέτρηση που η Βραζιλία δεν βρήκε χώρους, αφού η Κροατία έκλεισε καλά τους χώρους με αποτέλεσμα να επιτρέψει ιδιαίτερες απειλές. Στην παράταση οι Βραζιλιάνοι πήραν προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης. Στο δεύτερο σαν να παρά πήρε θάρρος η «σελεσάο», πήρε μέτρα στο γήπεδο, αφήνοντας κενά στην άμυνα, κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκαν οι Κροάτες και έστειλαν το ματς στα πέναλτι. Εκεί μεγάλος πρωταγωνιστής και πάλι ο Λιβάκοβιτς, όπως και με την Ιαπωνία, στέλνοντας την ομάδα του στους «4».

Stat attack: Και τα πέντε τελευταία νοκ άουτ ματς σε τελική φάση Μουντιάλ οδηγήθηκαν στα πέναλτι, βγαίνοντας κερδισμένη σε όλα.

Αγωνιστικά νέα: Όλοι διαθέσιμοι για τον αγώνα με την Αργεντινή.

Πώς παίζει: Ο Ζλάτκο Ντάλιτς δύσκολα να αλλάξει το 4-3-3, αφού δεν υπάρχει λόγος να το κάνει τώρα. Το μόνο του δίλημμα συνήθως είναι η επίθεση και αυτό έχει να κάνει με το πόσο θέλει να πιέσει τον αντίπαλο και για τις γρήγορες επιστροφές στην άμυνα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Λιβάκοβιτς – Γιουράνοβιτς, Λόβρεν, Γκβάρντιολ, Μπάρισιτς – Μόντριτς, Μπρόζοβιτς, Κόβατσιτς – Κράμαριτς, Πέτκοβιτς, Πέρισιτς.

Προγνωστικά  

Εκτίμηση: Κουρασμένες και οι δύο ομάδες από τα 120 αγωνιστικά λεπτά και τη διαδικασία των πέναλτι. Περιμένουμε πως θα προσεγγίσουν προσεκτικά αρχικά την αναμέτρηση, οπότε η ισοπαλία στο ημίχρονο σε απόδοση 1.94 στέκεται άνετα.

  • Special bet:  Χαμηλά βλέπουμε να μένει το ματς και να πετύχει ξανά το σχέδιο της Κροατίας να κλείσει τους  χώρους, δεν είναι καθόλου απίθανο να μην δούμε κανένα τέρμα. Επιλογή το under 2 AH σε απόδοση 1.93.
  • Players bet: Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την φόρμα του Μέσι. Σκοράρει συνεχώς, στο 2.40 βρίσκουμε τον να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή, οπότε θα το ποντάρουμε.
  • Fun bet: Οι Κροάτες φαίνεται πως πάνε με τη συνταγή της Ρωσίας. Τότε προκρίθηκαν στον τελικό, πηγαίνοντας τρεις αναμετρήσεις στα πέναλτι. Κάτι τέτοιο πάει να γίνει και φέτος. Πιστεύουμε όμως πως η Αργεντινή θα είναι αυτή που θα το πάρει στα πέναλτι αυτή την φορά σε απόδοση 9.00.

Αποδόσεις κατάκτησης από τη Novibet

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις