Ξεκίνημα εβδομάδας με σούπερ προσφορά*

Ξεκίνημα εβδομάδας με σούπερ προσφορά*

Η εκκίνηση της εβδομάδας γίνεται με πλούσια δράση στο Nations League. Μαζί με τις αναμετρήσεις των Εθνικών ομάδων, έρχεται και μία νέα σούπερ προσφορά*.

Τα αποψινά παιχνίδια θα μπορούσαν ν’ αποτελούν κάλλιστα νοκ άουτ μεγάλων διοργανώσεων. Σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται το Κροατία-Γαλλία (21:45). Οι δύο ομάδες έχουν κληρωθεί στο δεύτερο όμιλο της League A και θα μονομαχήσουν για την πρώτη θέση. Βέβαια, για να γίνει αυτό πρέπει να ξεπεράσουν την ήττα που γνώρισαν και οι δύο στην πρεμιέρα τους. Η Κροατία ηττήθηκε εντός έδρας από την Αυστρία με 3-0, ενώ η Γαλλία έφυγε με σκυμμένο κεφάλι από το «Σταντ ντε Φρανς» και το 2-1 από τη Δανία.

Οι δυο τους έχουν πλούσια παράδοση το πρόσφατο παρελθόν και μάλιστα πολύ σημαντική, καθώς τέθηκαν αντιμέτωπες στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018 στη Μόσχα, αλλά και στο προηγούμενο Nations League. Οι «τρικολόρ» έχουν -βάσει παράδοσης- το πάνω χέρι, αφού είναι αήττητοι κόντρα στην «Χρβάτσκα», τόσο εντός όσο κι εκτός έδρας.

Κροατία – Γαλλία 1: 3.80 Χ: 3.50 2: 2.20

Το δεύτερο παιχνίδι του ομίλου είναι αυτό ανάμεσα στην Αυστρία και στη Δανία (21:45). Πρόκειται για τις δύο ομάδες που πήραν νίκες στην πρώτη αγωνιστική και έχουν τρομερή ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Οι γηπεδούχοι μπορεί να πέτυχαν τρία γκολ στην πρεμιέρα, αλλά θα πρέπει να βρουν τρόπο να κάμψουν την αντίσταση των Σκανδιναβών. Στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις με την επικείμενη αντίπαλό τους, οι Δανοί έχουν δύο νίκες σε επίσημα παιχνίδια και μία ήττα σε φιλικό.

Αυστρία – Δανία 1: 2.96 Χ: 3.50 2: 2.64

Τέλος, η Ισλανδία υποδέχεται την Αλβανία σε ένα αγώνα, όπου οι δύο αντίπαλοι θα δώσουν μάχη για την πρώτη θέση του 2ου ομίλου της League B. Οι «βίκινγκς» απέσπασαν ισοπαλία από το Ισραήλ στην πρεμιέρα, ενώ η Αλβανία δεν έπαιξε καθώς ήταν στο πρόγραμμα με τη Ρωσία. Η UEFA έχει αποκλείσει τους Ρώσους, οι οποίοι θα τερματίσει στην 4η θέση και θα υποβιβαστούν στη League C. Όσον αφορά το παρελθόν, η Ισλανδία έχει τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες που υποδέχθηκε την Αλβανία.

Ισλανδία – Αλβανία 1: 2.95 Χ: 3.05 2: 2.60

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Τώρα αρχίζει το ματς στο Nations League

 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις