Μικρό το όριο για τον Ρέι, προβάδισμα οι Ντ’μπακς

Προγνωστικά μπέιζμπολ

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Συνέχεια στα ταμεία θέλει να δώσει ο Παναγιώτης Δογαντζής με επιλογές από την MLB με αποδόσεις πάνω από το 2.00.

Καλημέρα σε όλους. Άλλη μία εξαιρετική μέρα η χθεσινή, καθώς οι Άστρος και ο Μπόγκαερτς μας δικαίωσαν στα προγνωστικά μπέιζμπολ. Σήμερα θα ασχοληθούμε με μία αναμέτρηση και με ειδικά παικτών της αγωνιστικής τα οποία, μας πηγαίνουν αρκετά καλά.

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Ρεντς vs Ντ’μπακς

Πρώτο παιχνίδι της σειράς. Οι Ρεντς (18-35) δεν τα κατάφεραν και παρ’ ότι προηγήθηκαν με 3-0, ηττήθηκαν με 4-5 από τους Νάσιοναλς. Σήμερα στο ανάχωμα θα ξεκινήσει ένας από τους χειρότερους πίτσερ της κατηγορίας, ο Χάντερ Γκριν. Από την άλλη, οι Ντ’μπακς (26-29) ηττήθηκαν με 0-3 από τους Πάιρετς στο Πίτσμπουργκ. Σήμερα θα ξεκινήσει ο Μάντισον Μπουμγκάρνερ που παρ’ ότι δίνει σχετικά λίγα run (3.31 μ.ο.) , οι συμπαίκτες του δεν τον εκμεταλλεύονται και χάνουν.

Οι Ρεντς μετά την επάνοδο του Βόττο επέστρεψαν για λίγο στις καλές εμφανίσεις. Όμως, μετά συνέχισαν να χάνουν και φαίνεται ότι μαζί με τους Ρόιαλς θα είναι σάκος του μποξ. Ο Μπουμγκάρνερ είναι κλάσεις ανώτερος από τον Γκριν και έτσι θα πάρουμε την καλοπληρωμένη νίκη των Ντ’μπακς.

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

Αφού πληρώνουν θα τους εμπιστευτούμε ξανά

Πάμε και στα αγαπημένα ειδικά παικτών που χθες μας έδωσαν κέρδος. Θα ασχοληθούμε πάλι με τον Ξάντερ Μπόγκαερτς αλλά, αυτή τη φορά θα πάμε πιο safe και θα πάρουμε το over 0,5 hit του. Ακόμη, μαζί με αυτή την επιλογή, θα πάρουμε και την καθαρή νίκη των Μπλου Τζέις, αφού θα βρουν χώρο για να ξεσπάσουν απέναντι στους κακούς φέτος Ρόιαλς.

Τέλος μου αρέσει πολύ μία επιλογή στην αναμέτρηση των Άστρος με τους Μάρινερς. Οι Μάρινερς θα ξεκινήσουν με τον καλύτερο πίτσερ τους, τον Ρόμπι Ρέι. Αναμένεται να δεχθεί αρκετή πίεση από τους hitter των Άστρος. Στοιχειωδώς καλός αν είναι, θα παίξει τουλάχιστον σε 5 inning, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να βρει ευκαιρία να δώσει αρκετά strike out. Το over 5,5 strike out είναι εξαιρετικό για να το αφήσουμε ανεκμετάλλευτο.

Betshop, το παιχνίδι όλων των παιχνιδιών

Μονό
01:40
Ρεντς - Ντ'μπακς
2
2.00
Μονό
03:10
Άστρος - Μάρινερς
Ρέι over 5,5 strike out
2.15
Δυάδα απόδοσης 2.30
03:10
Ρόιαλς - Μπλου Τζέις
2
1.60
04:38
Έιντζελς - Ρεντ Σοξ
Μπόγκαερτς over 0,5 hit
1.44
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις