Μαγικό 51.00 στο Κατάρ

μακροχρόνια μουντιάλ

Μακροχρόνια Μουντιάλ: Αναλύει και ποντάρει σε... τρελό μακροχρόνιο ο Funbetάκιας, υποστηρίζοντας την Ουρουγουάη για κατάκτηση.

Καλησπέρα κυρίες και κύριοι. Μήνες πριν το Μουντιάλ, εμείς παρών. Στόχος και σκοπός μας να σας κρατήσουμε θερμούς ενόψει της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής εορτής που πρόκειται να διεξαχθεί τον ερχόμενο χειμώνα στο Κατάρ. Για αρχή θα εκκινήσουμε με μακροχρόνια Μουντιάλ. Οι πρώτες μακροχρόνιες αποδόσεις είναι γεγονός από τη Novibet.

Προσωπικά, σπανίως υποστηρίζω κάποιο από τα φαβορί στις μεγάλες διοργανώσεις. Πιστεύω πως όλος ο κόσμος πέφτει με τα… μούτρα στα φαβορί και εντέλει τρώει το κεφάλι του. Αρέσκομαι στη στήριξη μικρότερων ομάδων, οι οποίες όμως έχουν προδιαγραφές να φτάσουν ψηλά στον εκάστοτε θεσμό. Αυτά για να καταλάβετε ολίγον τι το σκεπτικό της πρότασής μου.

Θα σταθώ στην πολυαγαπημένη μου Ουρουγουάη. Με τον Ντιέγκο Αλόνσο στον πάγκο της φαίνεται πως είναι πιο παραγωγική και θελκτική στο μάτι, αλλά στα ίσια δεν μπορεί να «χτυπήσει» καμία εκ των Γαλλία, Ισπανία και Γερμανία. Τους Βραζιλιάνους και τους Αργεντινούς δεν τους βάζω στο κάδρο καθότι λάτιν μάχη, με τις όποιες ιδιαιτερότητές τους.

Σε πολλά ματς θα παίξουν τον λεγόμενο… κλεφτοπόλεμο. Ταμπούρι στα μετόπισθεν με τους Μουσλέρα, Γοδίν, Χοσέ Χιμένεζ και Αραούχο να αποτελούν πλήρως αξιόπιστες επιλογές. Και σε στατικές φάσεις ή κόντρα επιθέσεις, οι Καβάνι και Σουάρεζ είναι κάτι παραπάνω από φονιάδες. Σε αυτό το υλικό προσθέτω των Νούνιεζ της Μπενφίκα, αλλά και τους χαφ Τορέιρα και Βαλβέρδε.

Εάν κάποιο από αυτά τα ονόματα δεν βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο, εκτιμώ πως η Ουρουγουάη έχει σοβαρές πιθανότητες να φτάσει ψηλά. Στο μακροχρόνια Μουντιάλ, η απόδοση της κατάκτησης του θεσμού από την Ουρουγουάη βρίσκεται στο 51.00 από τη Novibet. Μοιραία θα ρίξω τον οβολό μου επί δύο, πρώτον για να έχω το σκεπτικό του cash – out, και δεύτερον για να αφήσω ένα ποντάρισμα μέχρι τελικής πτώσης.

Καλή επιτυχία σε όλους.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μακροχρόνιο ρίσκου
Νικητής
Ουρουγουάη
51.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις