Πότε είναι η σέντρα των πρωταθλημάτων της σεζόν 2022-23

Πότε ξεκινάνε τα πρωταθλήματα

Στο koubanezos.gr μαζέψαμε όλες τις ημερομηνίες έναρξης των πρωταθλημάτων για να έχετε μια πλήρη εικόνα για τη σέντρα σε κάθε χώρα.

Το αιώνιο πρόβλημα που συναντάνε όλοι οι παίκτες του στοιχήματος στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν, είναι το πότε θα ξαναδούν γεμάτο το κουπόνι τους. Στο koubanezos.gr μαζέψαμε τις ημερομηνίες έναρξης όλων των πρωταθλημάτων Ευρώπης, Αμερικής αλλά και Ασίας, για να έχετε έναν μπούσουλα για το τι να περιμένετε και κυρίως πότε να το περιμένετε! Πότε ξεκινάνε τα πρωταθλήματα

Απαραίτητη υποσημείωση πως η σεζόν 2022-23 θα είναι μια ιδιαίτερη αγωνιστική χρονιά, λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο στο Κατάρ. Οι ημερομηνίες έπρεπε να μαζευτούν, συνεπώς τα πρωταθλήματα θα εκκινήσουν νωρίτερα του αναμενομένου.

Αρχικά να επισημάνουμε πως ορισμένα πρωταθλήματα, καλοκαιρινά ως επί το πλείστον, δεν σταματάνε να κλωτσάνε το τόπι. Ο λόγος για αυτά των Νορβηγίας, Σουηδίας, Φινλανδίας, Ισλανδίας, Λευκορωσίας, ΗΠΑ, Ιαπωνίας, Νότιας Κορέας, Κίνας, Βραζιλίας, Αργεντινής μεταξύ άλλων, δεύτερης και τρίτης ταχύτητας λιγκών.

Novibet – Το Cash Out* όπως θα ήθελες να είναι

Πότε ξεκινάνε τα πρωταθλήματα

Στις 6 του Ιούλη, γίνεται σέντρα στη γαλλική National, τρίτη κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου. Στις 9 του μήνα, μπαίνουν στα γήπεδα οι Βούλγαροι.

Το τριήμερο 15-17 Ιουλίου, σειρά παίρνουν η Zweiteliga, η Δανία, η Σλοβακία, η Κροατία, η Ελβετία, η Ρουμανία, η Σλοβενία και η Πολωνία.

Στις 22 ξεκινά η τρίτη κατηγορία της Γερμανίας, η Driteliga, η πρώτη και η δεύτερη κατηγορία της Αυστρίας, όπως και το Βέλγιο.

Το τέλος του Ιουλίου -το Παρασκευοσαββατοκύριακο 29 με 31- αρχίζει να θυμίζει λίγο χειμώνα, όμως όχι αρκετά! Συγκεκριμένα, οι τρεις κατηγορίας της αγγλικής Football League (Championship, League One, League Two), η γαλλική Ligue 2, οι τέσσερις κορυφαίες κατηγορίες της Σκωτίας, η Τσεχία και η Ουγγαρία είναι αυτές που παίρνουν τη σκυτάλη και μας βάζουν σιγά σιγά στο κλίμα για το… χαμό που έπεται!

Boost νίκης και τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται στο Pamestoixima.gr!

Πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου λοιπόν κι ενώ πολλοί θα ήθελαν να βρεθούν σε κάποια παραλία, ίσως τελικά προτιμήσουν την τηλεόρασή τους, αφού στη σέντρα θα βρίσκονται η Premier League, η Bundesliga, η Ligue 1, η Πορτογαλία, η Ολλανδία και η Τουρκία!

Στις 12 του Αυγούστου θα μπουν στα γήπεδα οι Ισπανοί, οι Ιταλοί, οι Βορειοϊρλανδοί και οι Ουαλοί, ενώ τα κουπόνια μας θα συμπληρωθούν στις 20 Αυγούστου με τα εναρκτήρια ματς σε ελληνική Super League και Ισραήλ. Κερασάκι στην τούρτα η πρώτη κατηγορία της Κύπρου που εκκινεί στις 27 Αυγούστου.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις