Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 5/6) – Παίζουν για το Μουντιάλ Ουαλοί και Ουκρανοί

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 5/6): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 5/6) - Παίζουν για το Μουντιάλ Ουαλοί και Ουκρανοί

Γκρίμσμπι – Σόλιχαλ (17:00): Νοκ άουτ τελικός στα πλέι οφ ανόδου από την Conference στη League Two. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ουδέτερο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί, πέναλτι. Στην κανονική περίοδο: Σόλιχαλ – Γκρίμσμπι 2-0 και Γκρίμσμπι – Σόλιχαλ 1-2. Οι δύο ομάδες παίζουν σε 90 λεπτά (τουλάχιστον) τους κόπους ολόκληρης της χρονιάς. Αμφότερες έρχονται από εξαιρετικές εμφανίσεις. Καμία δεν θα ρισκάρει, κρατάμε την ισοπαλία του 3.60 από τη Stoiximan.

Κύπρος – Βόρεια Ιρλανδία (19:00): Έξι φορές έχουν συναντηθεί οι δύο ομάδες στο παρελθόν και η Βόρεια Ιρλανδία έχει ρεκόρ 3-2-1. Και τα έξι αυτά ματς εμφάνισαν no goal. Η Κύπρος έρχεται από έξι no goal στα επτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Αμφότερες μπήκαν με το αριστερό στον όμιλο, δυσκόλεψε από την πρώτη αγωνιστική η πρωτιά και για τις δύο. Η Κύπρος είναι ομάδα που στηρίζει πολλά στη δύναμη της έδρας και την άμυνα. Η Βόρεια Ιρλανδία είναι παραδοσιακά ιδιαίτερα προσεκτική στις εξόδους της. Χαμηλά, στο 1.50 το under 2,5 από τη Winmasters.

Ουαλία – Ουκρανία (19:00): Ένα παιχνίδι που ισοδυναμεί με ένα εισιτήριο για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ. Ηττήθηκε την Τετάρτη η Ουαλία με 2-1 από την Πολωνία για το Nations League, την ίδια ημέρα οι Ουκρανοί περνούσαν με 3-1 από τη Σκωτία για να βρεθούν απόψε στο Κάρντιφ. Μασάνε σίδερα οι φιλοξενούμενοι με το μυαλό στη χώρα τους και τον πόλεμο που μαίνεται. Υπάρχει ποιότητα και εμπειρία στους γηπεδούχους. Πιθανότερο σενάριο η ισοπαλία στο 3.10 από την Betshop.

Κόσοβο – Ελλάδα (21:45): Τέσσερις φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν. Όλες την τελευταία διετία. Αήττητη παραμένει η Ελλάδα με μία νίκη και τρεις ισοπαλίες. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους την Πέμπτη με εκτός έδρας νίκες και χωρίς να δεχτούν γκολ. Αμφότερες μετά την αλλαγή στους πάγκους τους έχουν δείξει να προσέχουν ιδιαίτερα το ανασταλτικό κομμάτι. Παίζεται το under 2,5 στο 1.65 από τη Novibet.

Τσεχία – Ισπανία (21:45): Πέντε αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων. Η Ισπανία μετράει τέσσερις νίκες και ένα παιχνίδι ήρθε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Μεγάλη απώλεια του Σικ για την Τσεχία, που δεν κλήθηκε λόγω τραυματισμού. Υποτονική εκκίνηση και μέτριο αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Πέμπτης στη Σεβίλλη απέναντι στην Πορτογαλία (1-1) για τους Ισπανούς. Η διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγάλη. Ο Λουίς Ενρίκε θα μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του. Πολύ πιθανό το goal/goal του 1.90 από το Pamestoixima.gr.

Το Pamestoixima.gr δίνει αξία στο παιχνίδι σου!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις