Κόσοβο – Ελλάδα: Αμφότερες με όπλο την άμυνα και… 3.40

κόσοβο - ελλάδα

Προγνωστικά για την αναμέτρηση της ημέρας, Κόσοβο - Ελλάδα, όπως έχετε συνηθίσει από τη στήλη Bet of the Day.

Στην Πρίστινα ταξιδεύει η Εθνική μας ομάδα για τη δεύτερη αγωνιστική του Nations League. Κόσοβο – Ελλάδα η αναμέτρηση και δεν γίνεται να λείψουν τα προγνωστικά της στήλης του Bet of the Day.

  • Τέσσερις φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν. Όλες την τελευταία διετία. Αήττητη παραμένει η Ελλάδα με μία νίκη και τρεις ισοπαλίες.
  • Η Ελλάδα μετράει επτά νίκες σε δεκατρείς αγώνες για το Nations League.
  • Τα επτά από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια του Κόσοβου είχαν σύνολο τερμάτων «2-3».

Κόσοβο

Ρεπορτάζ: Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε στην Κύπρο στο εναρκτήριο ματς αυτής της φάσης επικρατώντας με 2-0. «Είμαι περήφανος για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου. Παίξαμε με ψυχή και φτάσαμε σε ένα μεγάλο αποτέλεσμα» δήλωσε ο κόουτς Αλέν Ζιρές. Δεσπόζουν στο ρόστερ ο μέσος Ρασίτσα, ο αρχηγός Μπερίσα και ο πρώτος σκόρερ Μουρίκι.

Απουσίες: Δεν λείπουν τα προβλήματα. Εκτός ο αμυντικός Χαντεργκιονάι, όπως και ο ηγετικός αμυντικός Βοϊβόντα. Εκτός ο μέσος Ρασάνι, εκτός κλήσεων οι Σάντριου, Ζούμπερι, Κσανίκι και Ζίμπα που βρίσκονται με την U21.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μούριτς – Αλίτι, Ραχμάνι, Κριέζιου, Καστράτι – Μπερίσα, Λοσάι, Ιντρίζι – Ζεγκρόβα, Ρασίτσα, Μουρίκι.

Stat attack: Το under 2,5 επαληθεύτηκε στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια του.

Ελλάδα

Ρεπορτάζ: Με το δεξί εκκίνησε στον όμιλο η Εθνική, κέρδισε στο Μπέλφαστ με 1-0 τη Βόρεια Ιρλανδία. Θετικό το ντεμπούτο του Πογιέτ, παρότι ο Ουρουγουανός δημιούργησε αναστάτωση με τις αλλαγές του. Καθοριστικός και «χρυσός» σκόρερ ο Μπακασέτας. Πλέον, ο αγώνας στο Κόσοβο αποκτά μεγαλύτερη αξία, καθώς σε περίπτωση νίκης θα αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Απουσίες: Δεν υπάρχουν προβλήματα στο κεφάλι του Πογιέτ, επέστρεψε και υπολογίζεται ο Γιώργος Μασούρας, που είναι φαβορί για την ενδεκάδα.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Βλαχοδήμος – Ρότα, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας – Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Μπακασέτας – Λημνιός, Μασούρας, Γιακουμάκης.

Stat attack: Μετράει επτά διαδοχικά under 2,5.

Κόσοβο - Ελλάδα: Αμφότερες με όπλο την άμυνα και... 3.40

Αμφότερες ξεκίνησαν με εκτός έδρας νίκες, κρατώντας ανέπαφη την εστία τους. Αμφότερες με αλλαγές στην άκρη του πάγκου. Δεν μας έπεισε η Εθνική στο Μπέλφαστ, παρότι πήρε το αποτέλεσμα. Κινδύνεψε προς το τέλος. Περιορισμένων δυνατοτήτων και το Κόσοβο. Προβάδισμα στο under 2,5 του 1.65 από τη Novibet, κρατάμε για ρίσκο και την ισοπαλία του 3.40.

Μονό
21:45
Κόσοβο - Ελλάδα
Under 2,5
1.65
Μονό
21:45
Κόσοβο - Ελλάδα
X
3.40
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις