ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Σκόρερ που πληρώνουν στο Κίεβο

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Σκόρερ που πληρώνουν στο Κίεβο

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Σκόρερ που πληρώνουν στο Κίεβο

Σκόρερ που πληρώνουν στο Κίεβο

Αγαπημένοι μου κουβανέζοι σας χαιρετώ. Ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες καλά. Δεν πρόλαβε καν να στεγνώσει το μελάνι της προηγούμενης στήλης (με προγνωστικά Τετάρτης μεσημέρι από τον… Ειρηνικό) και μας και να ‘ μαι πάλι κοντά σας.

Μπορεί κατά κύριο λόγο σε αυτή εδώ τη γωνιά, να καταπιανόμαστε με λιγότερο εμπορικά πρωταθλήματα, αυτό όμως δε σημαίνει σε καμία περίπτωση, ότι αδιαφορούμε ή δεν ασχολούμαστε και με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα, όταν οι συγκυρίες είναι ευνοϊκές και η προσμονή για τη τελική ευθεία των δύο κορυφαίων ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων έχει φτάσει στη κορύφωση της.

Έτσι παρόλο που όλη η ομάδα του koubanezos.gr έχει ασχοληθεί εκτενώς και αναλύσει με τον πλέον εμπεριστατωμένο τρόπο τα σημερινά παιχνίδια του Europa League, δεν θα μπορούσα να αποτελέσω εξαίρεση, παρακολουθώντας απλά και μόνο τους αγώνες από μια οθόνη.

Ουτσάιντερ ή μήπως φαβορί

Θα ασχοληθώ σήμερα με τον επαναληπτικό αγώνα που διεξάγεται στο αχανές ”Ολιμπινσκι” του Κιέβου ανάμεσα στη Σαχτάρ και τη Βόλφσμπουργκ, παιχνίδι που ξεκινά στις 19:55. Υπενθυμίζω ότι στο πρώτο ματς που διεξήχθη στις 12 Μαρτίου οι Ουκρανοί είχαν επιβληθεί με 2-1, παίρνοντας ουσιαστικά ισχυρό προβάδισμα για τη πρόκριση στους “8” της διοργάνωσης.

Για τους γηπεδούχους, δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις, αφού τα τελευταία χρόνια ανήκουν στην ελίτ των ευρωπαϊκών συλλόγων με συνεχόμενες συμμετοχές στους ομίλους αλλά και στις νοκ άουτ φάσεις του Champions League. Η φετινή διοργάνωση, μετά τα νέα δεδομένα που δημιούργησε η πανδημία, αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για το σύλλογο για μια ευρωπαϊκή διάκριση. Η νέα μορφή με τα νοκ άουτ παιχνίδια από την επόμενη φάση, αλλά και η κλήρωση των πιθανών αντιπάλων σε καμία περίπτωση δεν φοβίζουν την ομάδα του Λουίς Κάστρο. Εάν ξεμπερδέψει σήμερα με τη πρόκριση, τη περιμένει στην επόμενη φάση λογικά η Βασιλεία και αν και εκεί τα καταφέρει, τότε ο ημιτελικός θα είναι με αντίπαλο κάποιας εκ των Ίντερ, Χετάφε, Λεβερκούζεν ή Ρέιντζερς.

Θα μου πείτε, τόσο σίγουρος είσαι για τη Σαχτάρ. Προσωπικά τη δεδομένη χρονική περίοδο δεν τη θεωρώ αουτσάιντερ αλλά φαβορί για να φτάσει μέχρι το τελικό. Από όλες τις παραπάνω πιθανές αντιπάλους της διατηρεί κάποια πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα που θα αναλύσω στη συνέχεια.

Καταρχήν μέχρι και τη προηγούμενη εβδομάδα βρισκόταν σε πλήρεις αγωνιστικούς ρυθμούς λόγω του εγχώριου πρωταθλήματος. Καμία άλλη, εκτός της Ρέιντζερς, δεν αγωνίζεται ή δεν θα αγωνίζεται μέχρι και την ολοκλήρωση του θεσμού. Το γερμανικό πρωτάθλημα έχει ολοκληρωθεί εδώ και σχεδόν ένα μήνα, το ισπανικό πριν δύο εβδομάδες και το ιταλικό το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Εννοείται, ότι όλες οι ομάδες προετοιμάζονται κατάλληλα για τη συγκεκριμένη διοργάνωση, αλλά και πάλι η έλλειψη ρυθμού λόγω συνεχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων είναι μειονέκτημα που καλούνται να διαχειριστούν οι υπόλοιπες ομάδες.

Τέτοιο θέμα δεν έχει η Σαχτάρ, η οποία παρέμεινε αήττητη στα 9 παιχνίδια που εδώσε μέχρι σήμερα, μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μόνο η Σίτυ και η Αταλάντα κατάφεραν να τη κερδίσουν φέτος εντός έδρας. Μένει λοιπόν σήμερα να σφραγίσει τη πρόκριση και να βρεθεί αντιμέτωπη με μια εκ των Βασιλείας ή Φρανκφούρτης, ομάδων που υπερέχει ποιοτικά και σίγουρα μπορεί να αποκλείσει. Δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα τραυματισμών και με το κλασικό βραζιλιάνικο τρίδυμο στην επίθεση αποτελούμενο από τον Σόλομον, Τετέ και Μοράες και τον Μπονταρένκο οργανωτή πίσω τους, θα κυνηγήσει μια δεύτερη νίκη και το χρηματικό πριμ που συνεπάγεται αυτή.

Η Βόλφσμπουργκ ολοκλήρωσε περίπου πριν ένα μήνα τις υποχρεώσεις της στη Μπουντεσλίγκα, καταλαμβάνοντας την 7η θέση και εξασφαλίζοντας το ευρωπαϊκό εισιτήριο στο δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης που συμμετέχει και φέτος. Σίγουρα οι άνθρωποι του συλλόγου είχαν μια καλύτερη πορεία σχεδιασμένη για την ομάδα τους, αλλά η επιστροφή μετά τη λήξη της καραντίνας μάλλον δεν ευνόησε τα σχέδια τους, με τους ”Λυκους” να αντιμετωπίσουν πολλά αμυντικά προβλήματα και τελικά να χάνουν έδαφος στο βαθμολογικό πίνακα.

Στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις όμως κατάφερε να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ και στα 7 παιχνίδια που έδωσε μέχρι στιγμής. Σήμερα θα παραταχθεί με άμυνα ανάγκης, με τα δύο βασικά δεξιά μπακ της, Γουίλιαμ και Εμπάμπου να είναι τραυματίες, ενώ και ο αριστερός μπακ Οτάβιο είναι τιμωρημένος λόγω καρτών.

Καμία ομάδα δεν πρέπει να αισθάνεται σίγουρη, όταν πρέπει να αντιμετωπίσει γερμανική αντίπαλο κάτι που θεωρώ, ότι το γνωρίζουν άπαντες στη Σαχτάρ. Η φύση όμως της ομάδας είναι τέτοια, που δύσκολα θα αναλωθεί σε παιχνίδι τακτικής και υπομονής. Αναμένω και από τους δύο αντιπάλους να ξεκινήσουν επιθετικά. Η Βόλφσμπουργκ εκ των πραγμάτων χρειάζεται τουλάχιστον δύο γκολ και αν δεν σημειώσει γρήγορα το πρώτο, τότε θα πρέπει να ρισκάρει, αφήνοντας μπόλικο χώρο στη βραζιλιάνικη τριάδα της Σαχτάρ, η οποία μπορεί να κάνει τη ζημιά, σε μια ούτως ή άλλως προβληματική άμυνα, ανά πάσα στιγμή.

Θα προτιμήσω σίγουρα το αμφίτερμα και από εκεί και πέρα, λαμβάνοντας υπόψιν, ότι η Σαχτάρ προκρίνεται ακόμα και με ήττα 0-1, θα αποφύγω κάποιο σημείο και θα πάω στα πολλά γκολ, αφού καμία εν των δύο αντιπάλων δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στα μετόπισθεν και με την ελπίδα να σημειωθεί γρήγορα ένα γκολ, που θα ανοίξει το ρυθμό του παιχνιδιού ακόμα περισσότερο.

Επίσης θα ασχοληθώ ειδικά με δύο παίκτες που θεωρώ πολύ πιθανό να σκοράρουν σήμερα, προτάσεις που πληρώνουν ικανοποιητικά. Καταρχήν ο 33χρονος Βραζιλιάνος φορ της Σαχτάρ Ζούνιορ Μοράες έκανε καταπληκτική σαιζόν με 18 γκολ στο εγχώριο πρωτάθλημα και 23 συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας υψηλή τεχνική κατάρτιση και πολλές σωστές τοποθετήσεις. Μάλιστα σημείωσε και το πρώτο γκολ της πρώτης αναμέτρησης των δύο ομάδων και κάτι ανάλογο πιστεύω θα καταφέρει και σήμερα.

Από την άλλη πλευρά ο Ολλανδός Βέγκχορστ σημείωσε συνολικά 20 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας μάλιστα τουλάχιστον ένα γκολ στις τελευταίες 5 αγωνιστικές στη Μπουντεσλίγκα. Σήμερα θα είναι και πάλι ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων της Βόλφσμπουργκ και η πιθανότητα να σκοράρει τιμάται αρκετά ψηλά και θα μπει στο παιχνίδι μου.

Μονό

19:55 Σαχτάρ Ντόνετσκ – Βόλφσμπουργκ: Over 3,5 & goal/goal & over 5 corner (3.25)

Μονό

19:55 Σαχτάρ Ντόνετσκ – Βόλφσμπουργκ: anytime scorer Ζούνιορ Μοράες (2.10)

Μονό

19:55 Σαχτάρ Ντόνετσκ – Βόλφσμπουργκ: anytime scorer Βούτερ Βέγκχορστ (2.25)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις