Καλό το Nations League αλλά έχουμε τελικό National

Προγνωστικά

Σόλιχαλ & Γκρίμσμπι διεκδικούν στο Λονδίνο την άνοδο στη League Two και μας δίνουν προγνωστικά στο 2.95 και fun bet στο 13.00.

Η νεοσύστατη Σόλιχαλ Μουρς (ιδρύθηκε το 2007 με τη συγχώνευση της Μουρ Γκριν με τη Σόλιχαλ Μπόροου) διεκδικεί την άνοδο στη League Two για πρώτη φορά στη σύντομη ιστορία της. Έχοντας τερματίσει στην τρίτη θέση της National, πίσω από την μπαρουτοκαπνισμένη Στόκπορτ που πήρε την απευθείας άνοδο και μόλις ένα βαθμό πίσω από τη Ρέξαμ που αποκλείστηκε από την σημερινή της αντίπαλο, κυνηγάει την υπέρβαση. Αντίπαλος της η Γκρίμσμπι, η οποία υποβιβάστηκε πέρυσι και διεκδικεί την άμεση επιστροφή της. προγνωστικά

Bet Builder: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικά στοιχήματα στον ίδιο αγώνα στο Pamestoixima.gr!

Πως έφτασαν μέχρι εδώ

Με σταθερή καλή εικόνα όλη την σεζόν και με έξι νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια, η Σόλιχαλ έφτασε με συνοπτικές διαδικασίες στον τελικό αν και χρειάστηκε ένα μόλις παιχνίδι απέναντι στην Τσέστερφιλντ (3-1), λόγω των ιδιαιτεροτήτων των play off της κατηγορίας (ο δεύτερος και ο τρίτος περνάνε απευθείας στα ημιτελικά και οι θέσεις τέσσερα έως έξι οδηγούν στα προημιτελικά).

Αυτό έκανε δύσκολο το έργο της Γκρίμσμπι η οποία τερμάτισε στην έκτη θέση και έδωσε δυο παιχνίδια για να βρεθεί στον τελικό. Αξιοσημείωτο ότι και τα δυο παιχνίδια τα κέρδισε στην παράταση με γκολ στο 119’. Πρώτο θύμα της ήταν η Νοτς Κάουντι από την οποία έχανε με 1-0 μέχρι το 96’ όταν και ισοφάρισε στέλνοντας  το παιχνίδι στην παράταση για να ολοκληρώσει την ανατροπή. Ακολούθησε ο ημιτελικός με την Ρέξαμ, όπου οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση μετά το εντυπωσιακό 4-4 της κανονικής διαρκείας και εκεί ξανά στο 119’ η Γκρίμσμπι σκόραρε και προκρίθηκε.

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

Προγνωστικά Σόλιχαλ – Γκρίμσμπι

Ελαφρύ φαβορί δίνεται η Σόλιχαλ, καθώς είναι πιο σταθερή ομάδα και σε καλύτερη φόρμα, όμως η Γκρίμσμπι κατάφερε έστω και στην παράταση να ξεπεράσει δύσκολα εμπόδια και θεωρώ πως την αδικούν κάπως οι αποδόσεις. Είναι ομάδα που σκοράρει και πιστεύω πως με την βοήθεια του κόσμου της που θα κάνει το ταξίδι στο Λονδίνο θα βρει το γκολ (ή τα γκολ) που χρειάζεται για να επιστρέψει. Είναι πιο έμπειρη ομάδα θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί και το άγχος που λογικά θα υπάρχει στη Σόλιχαλ και να την αιφνιδιάσει.

Θα στηρίξω την Γκρίμσμπι, με την απόδοση της στη Νovibet να βρίσκεται στο 2.95, ενώ ακόμα και οι αποδόσεις για άνοδο της Γκρίμσμπι είναι από 2.00 και πάνω. Άρα, καθένας επιλέγει ότι θεωρεί καλύτερο στα προγνωστικά.

Δεν γίνεται να μη ρισκάρω και με την επιλογή να κερδίσει η Γκρίμσμπι στην παράταση, σε περίπτωση που δεν το κάνει στα 90 λεπτά και να τριτώσει το επίτευγμα της σε απόδοση 13.00 σε ένα χαμηλό fun bet.

Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε.

Μονό
17:00
Σόλιχαλ - Γκρίμσμπι
2
2.95
Μονό
17:00
Σόλιχαλ - Γκρίμσμπι
Άνοδος Γκρίμσμπι
2.00
Fun bet
17:00
Σόλιχαλ - Γκρίμσμπι
Μέθοδος ανόδου: Γκρίμσμπι στην παράταση
13.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις