Over στο do or die, under στο αδιάφορο

προγνωστικά μπάσκετ

Μία δυάδα παικτών από το ελληνικό και το τούρκικο πρωτάθλημα έβαλε στο παιχνίδι του ο Στυλιαράς για σήμερα.

Γεια χαρά σε όλους και όλες. Πλησιάζουμε στους τελικούς των μπασκετικών πρωταθλημάτων ανά την Ευρώπη και σήμερα θα σταθούμε στις δύο αναμετρήσεις που διεξάγονται για το ελληνικό και το τούρκικο πρωτάθλημα. Ας δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ που ξεχώρισα.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, η Εφές υποδέχεται την Γαλατασαράι στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς με τη νικήτρια ομάδα να παίρνει το δεύτερο εισιτήριο για τους τελικούς του τούρκικου πρωταθλήματος, εκεί που περιμένει η Φενέρμπαχτσε. Η ομάδα του Αταμάν είναι το ξεκάθαρο φαβορί, ωστόσο η Γαλατά του Πιστιόλη έχει δείξει ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρόσωπο μέχρι τώρα κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Στοιχηματικά θα στηρίξουμε τον Μπράιαντ Ντάνστον. Ο πολύπειρος σέντερ των γηπεδούχων έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις στη σειρά μέχρι τώρα και το line που δίνεται στο άθροισμα πόντων και ριμπάουντ του (14,5) είναι χαμηλό. Εξάλλου, το έχει επιβεβαιώσει και στα τρία ματς που αγωνίστηκε κόντρα στη συγκεκριμένη αντίπαλο (16, 26, 17). Εκτίμηση μου πως ο Αταμάν θα τον χρησιμοποιήσει πολύ στο σημερινό «do or die» παιχνίδι και ο Ντάνστον θα επιβεβαιώσει το over 14,5 πόντων και ριμπάουντ του.

Μεταφερόμαστε στον Πειραιά εκεί οπού ο Ολυμπιακός θέλει να «σκουπίσει» τον Προμηθέα και να σφραγίσει τη θέση του στους τελικούς του πρωταθλήματος. Η διαφορά δυναμικότητας τον δύο ομάδων είναι χαοτική, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν διασύρει τους Πατρινούς στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς. Κάτι τέτοιο αναμένω να συμβεί και απόψε, αφού ο Προμηθέας φαίνεται να έχει παραιτηθεί. Αυτό είναι φανερό εξάλλου και από το γεγονός ότι ο Γιατράς δίνει πολύ χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς της ομάδας του και δεν χρησιμοποιεί τόσο πολύ τους βασικούς του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το βασικό «5αρι», ο Τζεράι Γκραντ, ο οποίος στις δύο πρώτες αναμετρήσεις έπαιξε 6 και 14 λεπτά σκοράροντας 2 και 6 πόντους αντίστοιχα. Το line του στους πόντους βρίσκεται στο 9,5, το οποίο είναι πολύ υψηλό αν λάβουμε υπόψιν τα δύο προηγούμενα ματς των δύο ομάδων. Πάμε λοιπόν με το under 9,5 πόντων του Αμερικανού, το οποίο θα κάνουμε δυάδα με το μπετ του Ντάνστον.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Δυάδα απόδοσης 3.08
19:00
Εφές - Γαλατασαράι
Ντάστον over 14,5 πόντοι+ριμπάουντ
1.93
20:00
Ολυμπιακός - Προμηθέας
Γκραντ under 9,5 πόντοι
1.60
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις