Super League 2: Ολοταχώς προς διαδικτυακές μεταδόσεις των αγώνων

Super League 2

Η μεγιστοποίηση των εσόδων ήταν το βασικό θέμα συζήτησης στο διοικητικό συμβούλιο της Super League 2. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, τέθηκε επί τάπητος το σχέδιο διαδικτυακής μετάδοσης όλων των αγώνων που δεν θα καλύπτει τηλεοπτικά η ΕΡΤ.

Ενώπιον των εκπροσώπων των ΠΑΕ παρουσιάστηκε σχέδιο από εξειδικευμένη εταιρεία και η Super League 2 αποφάσισε να δημιουργήσει ομάδα εργασίας, που θα αασχοληθεί με το θέμα.

Από κει και πέρα, οι παριστάμενοι ανημερώθηκαν για τη συνάντηση του προέδρου της Super League 2 Λεωνίδα Λεουτσάκο με τους Γιώργο Γεραπετρίτη και Λευτέρη Αυγενάκη, στην οποία ήταν παρόντες και εκπρόσωποι της Super League.

Όπως έγινε γνωστό, μέχρι τις 10 Ιουνίου θα καταβληθεί ένα ποσό έναντι από το στοίχημα, με την εξόφληση να αναμένεται στα τέλη του μήνα.

Επίσης, εντός Ιουνίου θα καταβληθεί η τελευταία δόση από την ΕΡΤ, ενώ η καταβολή του μπόνους κατάταξης θα γίνει αφού ολοκληρωθούν τα μπαράζ μεταξύ Λαμίας και Βέροιας.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις