Ακτινογραφία κουπονιού (Παρασκευή 03/06) – Του Nations League… συνέχεια!

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Παρασκευή 03/06): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Παρασκευή 03/06) - Του Nations League... συνέχεια!

Καζακστάν – Αζερμπαϊτζάν (17:00): Αρκετά ισορροπημένη αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν φημίζονται για τις επιτυχίες τους σε εθνικό επίπεδο Μια νίκη στα τελευταία 16 (1-5-10) για τους Καζάκους, μια νίκη στα τελευταία 23 (1-5-17) οι Αζέροι. Δεν μπλέκεις.

Λετονία – Ανδόρα (19:00): Υπάρχει σημαντική διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά μόνο τρελός θα έπαιζε τον άσο σε απόδοση 1.5, ενώ στα προηγούμενα Nations League τρεις μεταξύ τους αναμετρήσεις έληξαν 0-0!

Βέλγιο – Ολλανδία (21:45): Αναμφίβολα το ματς της ημέρας, ανάμεσα σε δύο φύσιν επιθετικές ομάδες. Δεν πρόκειται να αλλάξει εδώ αυτό και φυσικά το goal/goal & over 2,5 παίζει σε πρώτο πλάνο.

Γαλλία – Δανία (21:45): Χωρίς ήττα στα τελευταία 20 ενενηντάλεπτα, η Γαλλία θέλει να μπει με το «δεξί» στο Nations League και να τεστάρει τις δυνάμεις ενόψει Μουντιάλ. Οι «τρικολόρ» μάλιστα έχουν επιμέρους σκορ 17-1 στα τελευταία εντός έδρας ματς, με τις 7 από τις τελευταία 10 νίκες να έρχονται με μηδέν παθητικό. Η παράδοση των αναμετρήσεων ανάμεσα στις δύο ομάδες δείχνει… ακριβές σκορ 2-0. Φυσικά, η έκβαση θα εξαρτηθεί από την κατάσταση των γηπεδούχων, αν και η Δανοί δε θα πέσουν αμαχητί!

Κροατία – Αυστρία (21:45): Πρώτο ματς για την Αυστρία με τον Ραλφ Ράγκνικ στον πάγκο, οπότε περιμένουμε μια σαφώς βελτιωμένη εικόνα. Η Κροατία από την άλλη βλέπει τη διοργάνωση ως και μια προετοιμασία για το Μουντιάλ. Ο Ζλάτκο Ντάλιτς θα κάνει διάφορα πειράματα, όπως και στα φιλικά του Μαρτίου. Δεν ξεφεύγει από τα 2-3 γκολ.

Λευκορωσία – Σλοβακία (21:45): Αγώνας που διεξάγεται κεκλεισμένων θυρών σε ουδέτερη έδρα (Νόβι Σαντ, Σερβία), λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Καθαρό φαβορί η Σλοβακία, αλλά πρέπει να το αποδείξει κιόλας, αν θέλει να επιστρέψει στην κατηγορία Β του Nations League. Με ρίσκο στο διπλό και no goal.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις