Β. Ιρλανδία – Ελλάδα με 0% γκανιότα**, 400+ αγορές και ενισχυμένες αποδόσεις

Β. Ιρλανδία – Ελλάδα με 0% γκανιότα**, 400+ αγορές και ενισχυμένες αποδόσεις

Ο Ιούνιος θα είναι… καυτός στο Pamestoixima.gr! Power June στα Virtuals+ με προσφορές* που ανεβάζουν τη θερμοκρασία όλο τον μήνα!

Οι προσφορές* δεν σταματούν ποτέ και μέχρι τις 07/06 στα Virtuals+ του Pamestoixima.gr είναι διαθέσιμη επιστροφή* στο πρώτο σου στοίχημα αν είναι χαμένο!

Προσφορές* που ανεβάζουν τη θερμοκρασία όλο τον μήνα στο Pamestoixima.gr!

Από εκεί και πέρα, η ποδοσφαιρική δράση συνεχίζεται με αναμετρήσεις για το Nations League. Η Εθνική μας ομάδα δοκιμάζεται εκτός έδρας απέναντι στη Β. Ιρλανδία και στο Pamestoixima.gr τη συγκεκριμένη αναμέτρηση τη ζεις παραπάνω, με 0% γκανιότα**, περισσότερα από 400 special bets και ειδικά στοιχήματα σε ενισχυμένες αποδόσεις, όπως για παράδειγμα το να σκοράρει ο Τάσος Δουβίκας (4.00)!

Με 0% γκανιότα** είναι διαθέσιμο στο Pamestoixima.gr και το σπουδαίο ντέρμπι για την πρώτη κατηγορία του Nations League ανάμεσα στην Ισπανία και την Πορτογαλία!

Τέλος, όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

**Ισχύει σε επιλεγμένους αγώνες για την αγορά «Τελ. Αποτέλεσμα» μέχρι την έναρξη του αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις