Για ένα νέο ξεκίνημα έως 12.50

προγνωστικά

Προγνωστικά: Στο πρώτο παιχνίδι της Ελλάδας για το Nations League κόντρα στην Βόρεια Ιρλανδία ποντάρει απόψε ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος

Καλησπέρα και καλό καλοκαίρι. Η Εθνική Ελλάδος ξεκινάει απόψε την προσπάθεια της στο καινούργιο Nations League. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με το νέο προπονητή στο επίσημο ντεμπούτο του, θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του και εμείς σήμερα στα προγνωστικά μας βάζουμε στο μικροσκόπιο την αναμέτρηση του Μπέλφαστ. Να τονίσουμε σε αυτό εδώ το σημείο πως τον αγώνα αυτόν θα κινηθούμε λίγο πιο χαλαρά, καθώς οι δύο ομάδες δεν έχουν την απαραίτητη χημεία ακόμα ώστε να έχουμε χειροπιαστά πράγματα. Οπότε ξεκινάμε αμέσως το πρώτο μας στοιχηματικό ταξίδι το φετινό καλοκαίρι.

Προγνωστικά: Βόρεια Ιρλανδία – Ελλάδα

Η αρχή γίνεται λοιπόν σε βρετανικό έδαφος. Η Εθνική στα φιλικά του Μαρτίου έδειξε μία σκληράδα, διατήρησε ένα καλό παθητικό πίσω και μπόρεσε να δείξει μερικά καλά στοιχεία. Οι περισσότεροι της παίκτες φέτος έκαναν εξαιρετική χρονιά, κατέκτησαν τρόπαια, ενώ η ενσωμάτωση του Μπάλντοκ θα δώσει φρέσκο αέρα, ειδικά κόντρα σε αυτόν τον αντίπαλο (γνωρίζει τους περισσότερους παίκτες εξαιτίας της κοινής τους θητείας στην Αγγλία). Ταυτόχρονα η έλευση ενός νέου προπονητή όπως και να το κάνουμε δίνει άλλον αέρα, σε ένα σύνολο που άκουσε πολλά στα προηγούμενα προκριματικά. Θα είναι η ομάδα που θα προσπαθήσει να παίξει ποδόσφαιρο και να δημιουργήσει φάσεις, αφού οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να παίξουν το κλασικό σκληρό βρετανικό ποδόσφαιρο που υπηρετούν.

Σε γενικές γραμμές η Βόρεια Ιρλανδία είναι μία ομάδα με περίεργες αρχές και πολύ δυνατή, έχοντας όμως τώρα εννέα σημαντικές απουσίες. Δεν σκοράρει ποτέ (έχει μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση) και δοκιμάζει να χαλάει το παιχνίδι του αντιπάλου της, με πολύ ξύλο. Ωστόσο αυτή την φορά η παρουσία αρκετών παικτών από την Κ21 ίσως προσδώσει και άλλη αφέλεια στο παιχνίδι της. Στόχος της είναι μία καλή παρουσία για να προετοιμαστεί κατάλληλα για τα προκριματικά του ερχόμενου Euro.

Εκτίμηση: Ο πρώτος αγώνας είναι πάντα κρίσιμος και ειδικά για την Ελλάδα που… άκουσε αυτά που άκουσε τις προηγούμενες φορές. Έχει άλλον αέρα, καλύτερους παίκτες και περισσότερο κίνητρο. Οι γηπεδούχοι έχουν πολλά προβλήματα και είναι στην ιδανική κατάσταση για ένα θετικό αποτέλεσμα για την Εθνική Ελλάδας. Οι αποδόσεις είναι αρκετά υψηλές, το διπλό στο 2.35 από το Pamestoixima.gr αγοράζεται και θα το επιλέξουμε. Επίσης ωραίο fun bet είναι το combo να σκοράρει ο Μπακασέτας και να δεχθεί κάρτα ο Σάβιλ στο 12.50 από το Stoiximan.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Μονό
21:45
Βόρεια Ιρλανδία - Ελλάδα
2
2.35
Fun bet
21:45
Bόρεια Ιρλανδία - Ελλάδα
Γκολ Μπακασέτα & κάρτα Σάβιλ
12.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις