Τηλεοπτικά δικαιώματα Σούπερ Λιγκ: Που θα βλέπεις την ομάδα σου τη νέα σεζόν;

τηλεοπτικά δικαιώματα Σούπερ Λιγκ

Το παζλ με τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων της Σούπερ Λιγκ σίγα σιγά ολοκληρώνεται. Σε ποιο κανάλι θα βλέπεις την αγαπημένη σου ομάδα;

Κεντρική διαχείρηση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Σούπερ Λιγκ δεν υπάρχει πλέον. Εδώ και μερικά χρόνια οι ομάδες είναι ελεύθερες να συζητήσουν με οποιοδήποτε κανάλι για την μετάδοση των εντός έδρας αγώνων τους. Φυσικά, η πίτα έχει μοιραστεί σε COSMOTE TV και NOVA.

Η COSMOTE TV κατάφερε να ολοκληρώσει το deal με τον Ολυμπιακό και κατέχει το μεγαλύτερο κομμάτι της «πίτας». Συγκεκριμένα, έχει τα δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων των Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, ΟΦΗ, Παναιτωλικού, Βόλου, Ιωνικού, ενώ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία και με τον Λεβαδειακό.

Η NOVA από την άλλη έχει συμβόλαιο με ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης, ενώ ανανέωσε με Άρη και Ατρόμητο. Ερωτηματικό παραμένει ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος μέχρι πρότινος είχε συμβόλαιο με τη NOVA, αλλά προς το παρόν δεν έχει συμφωνήσει με κανένα κανάλι.

Τέλος, η τύχη του μπαράζ μεταξύ Λαμίας και Βέροιας θα ολοκληρώσει το τηλεοπτικό τοπίο. Η ομάδα της Φθιώτιδας έχει συμβόλαιο με την COSMOTE TV, οπότε σε περίπτωση που παραμείνει στην κατηγορία δεν θα αλλάξει κάτι. Από την άλλη, η Βέροια θα πρέπει να διαπραγματευτεί από το «μηδέν», ωστόσο φαίνεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη NOVA σε περίπτωση που εξασφαλίσει την άνοδο.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις