Με την εμπειρία και τις παραστάσεις του Τσίλιτς!

Προγνωστικά τένις

Προημιτελικός του Roland Garros και στα προγνωστικά τένις στηριζόμαστε στην φόρμα και την εμπειρία του Τσίλιτς.

Καλημέρα σε όλους και όλες. Η δυάδα των ειδικών δεν επαληθεύτηκε προχθές για το κλασσικό «μισό»… Και ο Ράφα που πήγε σε πέντε σετ έκανε μαζεμένους τρείς άσους στο τρίτο και στο τέταρτο σετ ενώ και ο Κατσάνοφ παρότι είχε ευκαιρίες έμεινε στο ένα μπρέικ απέναντι στον Αλκαράζ. Προγνωστικά τένις στο σημερινό πρόγραμμα του Roland Garros.

Προγνωστικά τένις Roland Garros

Προημιτελικά λοιπόν στο Roland Garros και σήμερα στα προγνωστικά τένις θα ασχοληθούμε με τον αγώνα μεταξύ του Αντρέι Ρούμπλεφ και του Μάριν Τσίλιτς. Ο Κροάτης έχει κάνει εντυπωσιακή χωμάτινη σεζόν με αποκορύφωμα τις εμφανίσεις του στο φετινό Roland Garros. Στο προηγούμενο γύρο απέκλεισε με εξαιρετική εμφάνιση και 3-0 σετ το Νο2 του κόσμου Ντανίιλ Μεντβέντεφ, ο οποίος με την σειρά προερχόταν από καλές εμφανίσεις στους πρώτους γύρους του τουρνουά.

Bet Builder: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικά στοιχήματα στον ίδιο αγώνα στο Pamestoixima.gr!

Απέναντι του θα βρεθεί o Ρώσος Ρούμπλεφ, ο οποίος θα βρεθεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του (δύο έχει ο Τσίλιτς) σε προημιτελικό Roland Garros. Ο Ρώσος έφτασε μέχρι εδώ αποκλείοντας στους «16» τον Σίνερ που αποσύρθηκε με τραυματισμό ενώ ο αγώνας τους ήταν στο 1-1 σετ. Στους προηγούμενους γύρους είχε χάσει σετ από όλους τους αντιπάλους τους όποιους κέρδισε με 3-1 σετ (Γκαρίν, Ντελμπόνις και Κουόν). Στους μεταξύ τους αγώνες η παράδοση ευνοεί τον Ρούμπλεφ καθώς προηγείται με 4-2 αλλά ο Τσίλιτς έχει νικήσει στον μόνο αγώνα που έχει γίνει στο χώμα καθώς και στον πιο πρόσφατο μεταξύ τους (3-1 στο Australian Open φέτος).

Εκτίμηση τένις Roland Garros

Η εκτίμηση της στήλης είναι ότι ο Τσίλιτς είναι σε εξαιρετική κατάσταση με όπλο το πολύ δυνατό του σερβις (είχε 90% σε κερδισμένους πόντους πρώτου σερβις απέναντι στον Μεντβέντεφ). Έχει ψυχολογία και παραστάσεις από αυτό το επίπεδο καθώς μην ξεχνάμε ότι έχει κατακτήσει Grand Slam (2014 US OPEN) και έχει μια χρυσή ευκαιρία να πλησιάσει σε έναν τελικό στο Roland Garros που δύσκολα θα του ξαναδοθεί στο μέλλον. Ο Ρούμπλεφ έχει βγάλει έναν έντονο εκνευρισμό στους προηγούμενους αγώνες και απέναντι στον έμπειρο Κροάτη κάτι αντίστοιχο θα του στοιχίσει πολύ περισσότερο από ότι με τους αντιπάλους που αντιμετώπισε ως τώρα.

Πάμε λοιπόν με την νίκη του Τσίλιτς στο 2.22 όπως το βρίσκουμε στην πλατφόρμα της Stoiximan. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ότι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα!

Novibet – Με δυνατότητα PARTIAL cash out.

Μονό
16:00
Ρούμπλεφ - Τσίλιτς
2
2.22
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις