Ιταλία – Αργεντινή: Αναδεικνύεται η υπεπρωταθλήτρια κόσμου στο Λονδίνο

Ιταλία – Αργεντινή: Αναδεικνύεται η υπεπρωταθλήτρια κόσμου στο Λονδίνο

To Finalissima αναβιώνει με ματσάρα Ιταλία – Αργεντινή. Ποια θα φύγει με την κούπα από το «Γουέμπλεϊ»; Ανάλυση και προτάσεις από το Bet of the Day.

Το Finalissima αναβιώνει στο «Γουέμπλεϊ» με το Ιταλία – Αργεντινή και το Bet of the Day παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν ποντάρετε στο Διηπειρωτικό Σούπερ Καπ Εθνικών ομάδων.

  • «Γουέμπλεϊ» (90.000), Λονδίνο.
  • Σούπερ Καπ μεταξύ της πρωταθλήτριας Ευρώπης και της πρωταθλήτριας Λατινικής Αμερικής, γνωστό και ως «Finalissima». Αναβιώνει μετά από 22 χρόνια.
  • Πρόκειται για την τρίτη έκδοση του Finalissima. Στην πρώτη, το 1985, νικήτρια ήταν η Γαλλία και στη δεύτερη, το 1993, νικήτρια έφυγε η Αργεντινή.
  • Έχουν αναμετρηθεί 16 φορές, με το ρεκόρ να είναι στο 6-5-5 υπέρ της Ιταλίας. Αν απομονώσουμε τα επίσημα ματς, το ρεκόρ διαμορφώνεται σε 3-2-1 για τη «σκουάντρα ατζούρα».
  • Τελευταία επίσημη κόντρα τους, στα ημιτελικά του Μουντιάλ του 1990, με την Αργεντινή να παίρνει την πρόκριση στα πέναλτι μετά το ισόπαλο 1-1 της κανονικής διάρκειας.

Ιταλία

Ρεπορτάζ: Παταγώδης η αποτυχία της στα play off του Παγκοσμίου Κυπέλλου το Μάρτιο. Μελανό σημείο στην ιστορία της ο δεύτερος σερί αποκλεισμός από τελικά Μουντιάλ. Τεράστιο το σοκ και ακόμα δεν έχει συνέλθει. Κι όλα αυτά, ενώ τον περασμένο Ιούλιο πανηγύριζε την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης. Ακολουθούν τέσσερα παιχνίδια για το Nations League, απέναντι σε Γερμανία, Ουγγαρία και Αγγλία.

Stat attack: Με under 2,5 συνοδεύτηκαν οι επτά από τις δέκα τελευταίες αναμετρήσεις της.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Απουσίες: Ο Μαντσίνι κάλεσε 47 παίκτες στην αποστολή! Απουσιάζουν από αυτή οι Ιμόμπιλε, Μπεράρντι, Τζανιόλο, Πιναμόντι, Ντε Σίλιο, Ζαπακόστα, Τολόι, Σένσι και Κιέζα. Αρκετές οι νέες κλήσεις παικτών. Τελευταίο ματς με το εθνόσημο για τον Κιελίνι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντοναρούμα – Ντι Λορέντζο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Έμερσον – Πεσίνα, Ζορζίνιο, Μπαρέλα – Μπερναρντέσκι, Ινσίνιε, Μπελότι.

Αργεντινή

Ρεπορτάζ: Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση την τελευταία τριετία, κατακτώντας μάλιστα το Copa America του 2021 στα γήπεδα της «αιωνίας αντιπάλου», Βραζιλίας. Τρέχει αήττητο σερί 25 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει εξασφαλίσει από καιρό τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και στόχος είναι η επιστροφή στην κορυφή του κόσμου, στο μάλλον, τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο του Λίονελ Μέσι.

Stat attack: Προηγούταν στο ημίχρονο στα επτά από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της.

Boost νίκης και τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται στο Pamestoixima.gr!

Απουσίες: Μοναδική σημαντική απουσία αυτή του Παρέδες. Κατά τα άλλα, ο Σκαλόνι δεν προέβη σε ιδιαίτερες εκπλήξεις. Ντεμπούτο στην ομάδα των ανδρών αναμένεται να κάνει ο στόπερ της Φέγενορντ, Μάρκος Σενέσι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ε. Μαρτίνεζ – Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι, Ακούνια – Ροντρίγκεζ, Ντε Πολ, Λο Σέλσο – Ντι Μαρία, Μέσι, Λ. Μαρτίνεζ.

Ιταλία – Αργεντινή: Αναδεικνύεται η υπεπρωταθλήτρια κόσμου στο Λονδίνο

Finalissima λοιπόν, με τις Ιταλία και Αργεντινή να μπαίνουν στο ματς από διαφορετική αφετηρία. Δύσκολα θα παρουσιαστεί συγκεντρωμένη η «σκουάντρα ατζούρα» μετά το σοκ του αποκλεισμού από τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ήρεμο το κλίμα στην «αλμπισελέστε», με τους δύο σημαντικούς στόχους των τελευταίων ετών (Copa America & συμμετοχή στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου) να έχουν επιτευχθεί. Έχει ένα προβάδισμα, που αποτυπώνεται ορθά και στα σετ, με την κατάκτηση του τροπαίου από την παρέα του Μέσι να παίζει στο 1.80 στο Pamestoixima.gr.

  • Μέχρι και στο 3.55 βρίσκουμε στη Stoiximan το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Λίονελ Μέσι. Μπορεί να έρχεται από μία από τις χειρότερες σεζόν του σε συλλογικό επίπεδο, όμως παραμένει ένας εκ των κορυφαίων και η απόδοση κρίνεται υψηλή. Άλλωστε, εκτελεί πέναλτι και φάουλ.
  • Υψηλό επίσης κρίνεται και το over 2,5 στο 2.40 της Novibet. ΟΚ, πρόκειται για έναν τελικό, όμως δεν έχει την ίδια βαρύτητα με αυτούς του Euro ή του Copa America. Μπορεί να «ανοίξει» εύκολα, αν οι δύο ομάδες παρουσιαστούν λίγο πιο χαλαρές, όπως περιμένουμε.

Live καζίνο στη Winmasters σε πραγματικές συνθήκες για μια αληθινή εμπειρία.

Μονό
21:45
Ιταλία - Αργεντινή
Κατάκτηση Αργεντινή
1.80
Σκόρερ
21:45
Ιταλία - Αργεντινή
Γκολ Μέσι
3.55
Μονό
21:45
Ιταλία - Αργεντινή
Over 2,5
2.40
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις