Ρεβάνς για το… 10.30

Ρεβάνς για το… 10.30

Επιστροφή λοιπόν στη δράση μετά από μια μικρή παύση. Τα δύο παιχνίδια που θα ασχοληθούμε είναι οι επαναληπτικοί του Europa League, μεταξύ της Γουλβς και του Ολυμπιακού (06/08) και της Κοπεγχάγη με την Μπασακσεχίρ.

Η ομάδα του Κάρλος Ζέκα υποδέχεται την πρωταθλήτρια Τουρκίας, Μπασακσεχίρ. Η ομάδα του Οκάν Μπορούκ έρχεται με κέφια στη Δανία μετά την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία της και με την νίκη στο πρώτο παιχνίδι (1-0) θέλει να προστατεύσει το επιμέρους της σκορ. Οι Δανοί θα έχουν σημαντικές απουσίες ( μία από αυτές και του Νταμ Εντόι, ο οποίος δεν ανανέωσε με τους Δανούς) θέλουν μόνο νίκη αλλά η προϊστορία με ομάδες από τη γειτονική μας χώρα δείχνουν τον δρόμο της ισοπαλίας (2-1-2).

Το άλλο παιχνίδι που βρίσκουμε ενδιαφέρον είναι αυτό του Ολυμπιακού με την Γουλβς. Οι «ερυθρόλευκοι» πάνε για το… μεγάλο κόλπο στο «Μολινό» – και με την ψυχολογία στα ύψη μετά την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος. Το μόνο μελανό σημείο στο όνειρο του Ολυμπιακού είναι οι απουσία του τιμωρημένου Σεμέδο και αυτή «φύλακα άγγελου» Ζοσέ Σα. Θα ποντάρουμε στην ψυχολογία των Πειραιωτών αλλά όχι και στο θαύμα της νίκης τους.

Μονά και δυάδα (αποδόσεις 10.30), διημέρου

5/8, 19:55 Κοπεγχάγη – Μπασακσεχίρ: Χ (3.05)

6/8, 22:00 Γουλβς – Ολυμπιακός: Χ (3.40)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις