Με το γκάζι πατημένο…

Με το γκάζι πατημένο…

Η ανυπομονησία για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια φτάνει στο τέλος! Κανονικά τώρα θα μιλούσαμε για μπάνια, διακοπές, μεταγραφές, προετοιμασίες και οτιδήποτε άλλο πέρα από νοκ άουτ του Europa League. Αλλά τι να κάνουμε, η εποχή του Covid-19 είναι εδώ και πρέπει να το συνηθίσουμε, αν και δεν νομίζω να μας χαλάει να δούμε και λίγη ωραία μπάλα αρχές Αυγούστου.

Η Ίντερ είναι μια ομάδα που μέσα στην χρονιά κατάφερε να μου αλλάξει την άποψη που είχα διαμορφώσει γι’ αυτή, ανεβάζοντας στροφές και δείχνοντας ένα άλλο πρόσωπο μετά την καραντίνα. Αν είχε δείξει την σταθερότητα και την σοβαρότητα που απαιτούσε η Serie A από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, τότε θα μπορούσε να σπάσει το σερί της Γιουβέντους, όπως φάνηκε και στο νήμα, τερματίζοντας έναν μόνο βαθμό πίσω από την αντίπαλο της.

Όμως το πρωτάθλημα τελείωσε και έχει μπροστά της έναν ακόμη στόχο, και μάλιστα πολύ εφικτό καθώς κατά την γνώμη μου είναι μαζί με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα φαβορί για τη κατάκτηση του τροπαίου.

Απέναντι της βρίσκεται η Χετάφε , η οποία στην επιστροφή της La Liga είχε διαφορετική εικόνα από την Ίντερ, καθώς έμεινε έξι αγωνιστικές μακριά από την νίκη, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός Ευρώπης (εκτός βέβαια και αν κατακτήσει το τρόπαιο). Η εικόνα των δύο ομάδων και ο φορμαρισμένος Λουκάκου μαζί με το υπόλοιπο σύνολο του Κόντε, με ωθούν ξεκάθαρα στον άσο.

Το δεύτερο ματς του ζευγαριού Σαχτάρ – Βόλφσμπουργκ διεξάγεται απόψε, με τη Σαχτάρ να έχει επικρατήσει στη Γερμανία με 2-1 και να είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση. Μια ομάδα που είναι πολύ δυνατή εντός και έχει την εμπειρία να διαχειριστεί τέτοιους αγώνες. Η Σαχτάρ που τρέχει αρκετά, ανεβάζει στροφές όποτε το θελήσει  και είναι πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, θα βρει χώρους καθώς η «λύκοι» θα πρέπει να ψάξουν το γκολ ώστε να παραμείνουν από νωρίς στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Η Βόλφσμπουργκ είναι ομάδα που μπορεί να βρει το γκολ και το αμφίτερμα στο 1.57 είναι προσιτό, όμως οι πολλές απουσίες (θα ταξιδέψει στο Κίεβο χωρίς τους Μπρούμα, Καμάτσο, Μπαμπού, Μεχμέντι, Σλάγκερ, Στέφεν και Γουίλιαμ) και η καλή επιθετική εικόνα της Σαχτάρ που από τις αρχές του χρόνου σε 15 εντός παιχνίδια έχει σκοράρει στα 11 από δύο γκολ και πάνω, με κάνουν να ρίξω την ζαριά μου στο να βρει η γηπεδούχος δύο γκολ.

Δυάδα (απόδοσης 3.39)

19:55 Σαχτάρ Ντόνετσκ – Βόλφσμπουργκ: Σαχτάρ over 1,5 (2.02)

22:00 Ίντερ – Χετάφε: 1 (1.68)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις