Δεν το χάνει στο σπίτι του…

προγνωστικά formula 1

Προγνωστικά Formula 1 από το Γκραν Πρι του Μονακό, με την Φεράρι να κλέβει την παράσταση στις κατατακτήριες.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Επιστροφή στις πίστες μετά από την τρομερή κούρσα στη Βαρκελώνη, στην οποία ο Ολλανδός Φερστάπεν πήρε ακόμη μία νίκη η οποία τον οδήγησε στην κορυφή της βαθμολογίας. Χθες στις κατατακτήριες ξεχωρίσαμε αρκετά και σήμερα έχουμε στόχο μόνο το κέρδος. Πάμε να δούμε τι έγινε χθες αλλά και τα προγνωστικά Formula 1 για σήμερα.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Προγνωστικά Formula 1: Άλωσε η Σκουντερία στο Μονακό

Άλωσε στο σπίτι του ο Μονεγάσκος Λεκλέρ αφού φαινότανε από το πως «έμπαινε» στις στροφές, αρκετά ώριμος και αρκετά ταχύτερος, ειδικά από τον Φερστάπεν. Πήρε δίκαια την pole position ενώ ο Σάινθ ήρθε δεύτερος. Τρίτος ο «τσέκο» και τέταρτος ο περσινός πρωταθλητής. Στην πέμπτη θέση ήρθε ο Λάντο Νόρις ο οποίος έκανε τρομερούς γύρους ενώ από πίσω του είναι οι Ράσελ και Αλόνσο. Στην όγδοη θέση έρχεται ο Σερ Χάμιλτον ο οποίος δεν φαίνεται να είναι στα καλύτερα του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να απειλήσει αρκετά. Στην ένατη θέση ο αρκετά έμπειρος Φέτελ, ο οποίος θέλει και μπορεί να δείξει πράγματα σε μία αρκετά τεχνική πίστα. Εκτός δεκάδας έμεινε ο Μπότας ο οποίος αναμενόταν να είναι τουλάχιστον στην εξάδα ενώ αρνητική έκπληξη κάνει και ο Ρικιάρντο ο οποίος ξεκινάει από την 14η θέση.

Πέρα από τον Μεξικάνο Πέρεζ δεν είχαμε κάποιο άλλο ατύχημα, αλλά γενικά τα λάθη στο Μονακό δεν συγχωρούνται αφού η πίστα είναι αρκετά στενή. Η πίστα δεν δίνει χώρο για προσπεράσεις και όποιος προσπαθήσει να πιέσει ίσως βγει εκτός.

Την δυάδα μπροστά δεν την βλέπω να αλλάζει όπως και το να αφήσει ο πιο γρήγορος Πέρεζ να περάσει εύκολα ο Μαξ. Όπως είπα και πιο πάνω, είναι μία τεχνική πίστα άρα ο Φέτελ δύσκολα θα βγει εκτός δεκάδας αφού διαθέτει αρκετή εμπειρία.

Πάμε τώρα στις εγκαταλείψεις που περιμένω να δω αρκετές και αυτές είναι από τους Μάγκνουσεν ή Σουμάχερ, τους οποίους δεν θεωρώ τόσο αξιόπιστους ενώ θα ποντάρω και στον Λανς Στρολ της Άστον Μάρτιν.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Combo
16:00
Νικητής αγώνα & να τερματίσει στους βαθμούς
Λεκλέρ & Φέτελ
2.00
BET: 30 units
Combo
16:00
Να ανέβει στο βάθρο & H2H Αλόνσο - Οκόν (Αλπίν)
Σάινθ & Αλόνσο
2.00
BET: 20 units
Ειδικό
16:00
Να μην πάρει κατάταξη στον αγώνα τουλάχιστον ένα μονοθέσιο της ομάδας
Χάας
2.65
BET: 10 units
Ειδικό
16:00
Ακριβής θέση κατάταξης οδηγών (1-2)
1ος: Λεκλέρ & 2ος: Σάινθ
3.50
BET: 10 units
Ειδικό
16:00
Να μην πάρει κατάταξη στον αγώνα
Στρολ
4.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις