Ειδικές καταστάσεις για το 3.18

Προγνωστικά τένις

Δυάδα με επιλογές ειδικών στοιχημάτων από τον 4ο γύρο του Roland Garros στα σημερινά προγνωστικά τένις.

Καλημέρα σε όλους και όλες. Οι επιλογές του προχθεσινού μας άρθρου επαληθεύτηκαν κατά το ήμισυ καθώς δεν βγήκε η δυάδα με το χάντικαπ στον Ντζέρε και το over στα games του αγώνα Κατσίν – Γκαστόν αλλά επαληθεύτηκε εύκολα η πρόβλεψη με το ειδικό του under των άσων του Ντζέρε. Είμαστε πλέον στον τέταρτο γύρο του Roland Garros και στα προγνωστικά τένις θα οδηγηθούμε πλέον σε «ειδικές καταστάσεις» όπως θα έλεγε και ένας γνωστός και μη εξαιρετέος δημοσιογράφος του μπάσκετ…

Προγνωστικά τένις: Roland Garros

Θα επιλέξουμε λοιπόν δύο αγώνες από τους οποίους θα δούμε ειδικές επιλογές στοιχηματικών επιλογών τένις. Ο πρώτος είναι μεταξύ του Κάρλος Αλκαράζ, που θυμίζουμε παραμένει η μακροχρόνια μας επιλογή να κατακτήσει το τρόπαιο και του Ρώσου Κάρεν Κατσάνοφ. Ο Αλκαράζ είναι παίκτης που πιέζει πολύ το σερβίς του αντιπάλου δημιουργώντας πάρα πολλά break points. Χαρακτηριστικά, στα προηγούμενα του παιχνίδια είχε κατά σειρά 4/15, 8/31 (!) και 6/12 break points. Από την άλλη και το δικό του σερβίς απειλείται συχνά καθώς έσωσε πέντε break points στον αγώνα που είχε με τον Κόρντα (τρία σετ) αλλά δέχτηκε και πέντε breaks στον 5σετο αγώνα εναντίον του Ράμος Βινόλας στον προηγούμενο γύρο.

Boost νίκης και τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται στο Pamestoixima.gr!

Ο Κατσάνοφ έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο στα προηγούμενα ματς ως τώρα και η παρουσία του στον τέταρτο γύρο αποτελεί μια μικρή έκπληξη. Δείχνει αρκετά αποτελεσματικός στην υποδοχή και αυτό ήταν το στοιχείο που τον βοήθησε να αποκλείσει στον προηγούμενο γύρο τον Κάμερον Νόρι καθώς του έσπασε το σερβίς οκτώ φορές!

Ο δεύτερος αγώνας που θα μας δώσει ειδική επιλογή είναι αυτός του Ναδάλ εναντίον του Αλιασίμ. Ο Ράφα μέχρι τώρα δεν έχει να επιδείξει μεγάλες επιδόσεις στους άσους αν και δεν του έχουν χρειαστεί όπως έχει φανεί με τις τρεις συνεχόμενες νίκες με 3-0. Στους πρώτους τρεις αγώνες είχε μόλις τέσσερις άσους και σήμερα αντιμετωπίζει έναν παίκτη που με την αθλητικότητά του βάζει συχνά ρακέτα σε κάθε σερβίς. Ο Αλιασίμ έχει δεχτεί μόλις τρεις άσους σε τρεις αγώνες κάτι που αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Εκτίμηση τένις Roland Garros

Θα δημιουργήσουμε λοιπόν μια δυάδα στα προγνωστικά τένις με το over 1,5 break του Κατσάνοφ και το under 2,5 άσους του Ναδάλ σε συνολική απόδοση 3.18 που βρίσκουμε στη Stoiximan.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ότι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα!

Δυάδα απόδοσης 3.18
16:00
Αλιασίμ - Ναδάλ
Ναδάλ under 2,5 άσοι
1.93
21:45
Κατσάνοφ - Αλκαράθ
Κατσάνοφ οver 1,5 συνολικά μπρέικ
1.65
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις