Τα δύσκολα πέρασαν για την Λέιλα

Τα δύσκολα πέρασαν για την Λέιλα

Προγνωστικά τένις από τον 4ο γύρο του Roland Garros, άλλα και τον τελικό των play off της Championhsip, σε αποδόσεις έως 40.00!

Αγαπητοί φίλοι στα προγνωστικά που έδωσα την Παρασκευή στην εκπομπή «Πρωινή Φωνή», πρότεινα τη νίκη της Λέιλα Φερντάντεζ επί της Μπενσίκ. Φυσικά πληρωθήκαμε, οπότε θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την ταλαντούχα νεαρή.

Bet Builder: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικά στοιχήματα στον ίδιο αγώνα στο Pamestoixima.gr!

Προγνωστικά τένις: Πάει ως το τέλος η Φερνάντεζ

Η Καναδή αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ελπίδες του σύγχρονου τένις. Είναι ίσως η πιο επιθετική παίκτρια αυτή τη στιγμή, παίζοντας με άγνοια κινδύνου και συνεχή ανεβάσματα στο φιλέ. Αυτό βέβαια είναι πολλές φορές δίκοπο μαχαίρι, ειδικά όταν έχεις απέναντι έμπειρες παίκτριες, που εκμεταλλεύονται κάθε λάθος. Σαν τη Μπενσίκ ας πούμε, που ήταν αλάθητη και παντελώς ψυχρή όπως πάντα. Δεν μπόρεσε όμως να ανταπεξέλθει στην ασταμάτητη επιθετικότητα και ενέργεια της νεαρής αντιπάλου.

Η Φερνάντες (Νο17), έχοντας πλέον αποκλείσει την χρυσή Ολυμπιονίκη του Τόκυο, δεν βλέπω να έχει μεγαλύτερο εμπόδιο μπροστά της, μέχρι τον τελικό. Βρίσκεται από την μεριά του ταμπλό που δεν υπάρχει η Σφιάντεκ, έχοντας πλέον αντιπάλους, όχι απλά στα μέτρα της, άλλα υποδεέστερες. Όπως η Ανισίμοβα (Νο28), που βρίσκεται έντεκα ολόκληρες θέσεις πιο κάτω στην κατάταξη.

Η Φερνάντεζ έχει πολύ καλή αντίδραση στο αντίπαλο σέρβις, βγάζοντας συχνά winer επιστροφές. Όταν δεν συμβαίνει αυτό, σφυροκοπά την αντίπαλο, η οποία βρίσκεται συνήθως σε θέση άμυνας, ακόμα και στα δικά της service games. Έτσι, στα μάτια μου μοιάζει σχεδόν ανίκητη για τις περισσότερες τενίστριες αυτή τη στιγμή. Κάτι που απέδειξε και στο US Open 2021, όπου έφτασε ως τον τελικό, αποκλείοντας τρεις από τις πέντε top 5 παίκτριες της διοργάνωσης. Δεν αργεί η ώρα που θα σηκώσει το πρώτο της Major…

Novibet – Με ακόμα καλύτερο cash out

Με τη Χάντερσφιλντ στο ακριβότερο παιχνίδι του κόσμου

Ο τελικός των play off της Championship, με έπαθλο ένα εισιτήριο για την Premier League, είναι το πιο ακριβό παιχνίδι του κόσμου, αφού ο νικητής κερδίζει αυτομάτως πολλά εκατομμύρια, από την είσοδο του στο εμπορικότερο πρωτάθλημα του πλανήτη. Παίζονται πολλά λοιπόν, άλλα εμάς μας ενδιαφέρουν μόνο τα προγνωστικά. Και σε αυτά μας έχει πληρώσει αρκετές φορές η Χάντερσφιλντ. Οπότε θα πάμε μαζί της και σήμερα, έστω κι αν η νίκη της θα περάσει στα ψιλά των αυριανών ελληνικών εφημερίδων, εν αντίθεση με μια ήττα της. Understand?

Μη ξεχνάτε καθημερινά «Πρωινή Φωνή» 11:00-13:00, στο Ράδιο Γρεβενά 101,5. Ακούστε μας ζωντανά πατώντας play στο www.grevenamedia.gr.

Μονό
12:00
Φερνάντεζ - Ανισίμοβα
Φερνάντεζ over 0,5 σετ
1.65
BET: 40 units
Μονό
12:00
Φερνάντεζ - Ανισίμοβα
1
2.72
BET: 20 units
Μονό
18:30
Χάντερσφιλντ - Nότιγχαμ Φόρεστ
Άνοδος: Χάντερσφιλντ
2.37
BET: 7 units
Μultiscore
18:30
Χάντερσφιλντ - Nότιγχαμ Φόρεστ
Multiscore: 3-2, 4-2, 4-3, 5-1
40.00
BET: 3 units
Mακροχρόνιο Roland Garros
Να φτάσει στον τελικό
Φερνάντεζ
12.00
BET: 20 units
Mακροχρόνιο Roland Garros
Νικήτρια
Φερνάντεζ
25.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις