Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 28/5) – Ο τελικός των τελικών στο Παρίσι

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 28/5): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 28/5) - Ο τελικός των τελικών στο Παρίσι

Χαμ Καμ – Οντ (17:00): Σπουδαίος βαθμός στην έδρα της Βίκινγκ (1-1) για τη Χαμ Καμ, πήρε το βαθμό με ελάχιστες φάσεις και παθητική στάση. Μετράει έξι ισοπαλίες σε οχτώ παιχνίδια, έμεινε αλώβητη στη δύσκολη τριάδα αγώνων κόντρα σε Βαλερένγκα, Ρόζενμποργκ και Βίκινγκ. Ηττήθηκε με 0-1 από τη Σάντεφιορντ η Οντ, παρότι ανώτερη και με μπόλικες τελικές. Σημαντικά ανώτερη η εικόνα της Χαμ Καμ ως τώρα στη σεζόν, ικανοποιητικός ο άσος διπλασιασμού από τη Betshop.

Λούγο – Μάλαγα (19:15): Βαθμολογικά αδιάφορο. Τέσσερις ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια της η Λούγο (0-2-4), αποχωρεί ο κόουτς Ρουμπέν Αλμπές και οι τρεις αρχηγοί Πίτα, Σεοάνε, Ιριόμε. Ηττήθηκε εντός με 0-1 η Μάλαγα από την Μπούργος, αποδοκιμάστηκε από το κοινό της, σώθηκε όμως λόγω των υπόλοιπων αποτελεσμάτων. Δεν αποκλείεται να σκοράρουν αμφότερες, τίμιο το αμφίτερμα στο 1.83 από τη Novibet.

Αμορεμπιέτα – Πονφεραδίνα (19:15): Βαθμολογικά αδιάφορο. Επαιζε την κατηγορία στην Καρταχένα και έχασε με 5-0. Η απόλυτη ξεφτίλα. Ο πρόεδρος Γιον Λαρέα σε απολογιστική συνέντευξη έκρινε θετική τη σεζόν, παρά τον υποβιβασμό. Ηττήθηκε με 0-3 η Πονφεραδίνα από τη Λεγανές, μπήκαν τέλος οι ελπίδες της για τα πλέι οφ. Απαντες προσπαθούν να πείσουν τον κόουτς Μπόλο να παραμείνει για 5η χρονιά. Αδιάφορη αναμέτρηση, πιθανή και η ισοπαλία στο 3.50 από το Pamestoixima.gr.

Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00): Εικοσι τρόπαια συναντιούνται στο Παρίσι. Μεγάλο παιχνίδι, με την τυπικά γηπεδούχο να ψάχνει ρεβάνς για τον χαμένο τελικό του Κιέβου, ενώ η «Βασίλισσα» ψάχνει το 14ο αστέρι. Η Λίβερπουλ κυνηγάει το τρεμπλ, έχοντας στην πλάτη της βέβαια την απογοήτευση από την Premier League. Στο ρελαντί η Ρεάλ το τελευταίο χρονικό διάστημα, στοχεύει εδώ και καιρό την αναμέτρηση στο Παρίσι. Βγαίνουν τα πάντα φέτος στον Αντσελότι, ο οποίος με εξαιρετικό κοουτσάρισμα και μαγικό Μπενζεμά, απέκλεισε διαδοχικά τις Παρί Σεν Ζερμέν, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι. Στο 2.50 να ολοκληρωθεί ο άθλος της Ρεάλ φέτος από τη Stoiximan.

Όταν θέλεις να παίξεις Στοίχημα & Live Στοίχημα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις