Τελικός με αποδόσεις που ελκύουν

προγνωστικά

Προγνωστικά: 20 τρόπαια Champions League συγκεντρωμένα σε ένα γήπεδο και αποδόσεις που δεν περνάνε απαρατήρητες, γράφει ο Nikolas43.

Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ έχοντας κατακτήσει ήδη η μια το πρωτάθλημα και η άλλη το κύπελλο στις χώρες τους, διεκδικούν στο Παρίσι ακόμα μια κούπα, την καλύτερη και πιο λαμπερή. Καμία από τις δυο δεν είναι πρωτάρα στην διοργάνωση και οι δυο ξέρουν πολύ καλά να διαχειρίζονται τελικούς και παιχνίδια όπως αυτό. Προχωράμε με προγνωστικά στοιχήματος.

Έχοντας αποκλείσει με τους πιο απίστευτους τρόπους ήδη την Παρί, την Τσέλσι και την Μάντσεστερ Σίτι, η Ρεάλ ετοιμάζεται να το κάνει και απέναντι στην Λίβερπουλ δείχνοντας πως δεν φοβάται κανέναν. Από την άλλη η Λίβερπουλ έφτασε στον τελικό αφήνοντας δύσκολα εκτός την Ίντερ, την Μπενφίκα και την Βιγιαρεάλ.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση με την Λίβερπουλ στα τελευταία της παιχνίδια είναι πως όταν ένα παιχνίδι είναι must win,για οποιοδήποτε λόγο, μένει πάντα πίσω στο σκορ. Μοναδική εξαίρεση ο τελικός του κυπέλλου, όπου και πάλι δεν σκόραρε (0-0) και το κατέκτησε στα πέναλτι. Σε παιχνίδια πρωταθλήματος, όπου κυνηγούσε την Σίτι, σε όλα έμεινε πίσω στο σκορ (Τότεναμ, Αστον Βίλα, Σαουθάμπτον, Γουλβς). Στον επαναληπτικό με την Βιγιαρεάλ το ίδιο. Δεν έχασε σε κανένα ματς, εμένα όμως μου δείχνει πως μπαίνει με άγχος σε τέτοια παιχνίδια και «ξυπνάει» μετά το γκολ που δέχεται.

Καποιες φορές είναι άτυχη, αν όμως συμβεί το ίδιο και με την Ρεάλ, μια ομάδα με 13 αστέρια στην φανέλα, δεν ξέρω αν θα βρει αντίδραση τόσο εύκολα. Πάνω σε αυτό στηρίζω την πρώτη μου επιλογή η οποία είναι το 3.55 της Ρεάλ στην Novibet. Αν η Ρεάλ κάνει ένα γρήγορο 0-2 έχουμε πληρωθεί με πρώιμη πληρωμή μια απόδοση που δεν την βρίσκεις εύκολα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Μπήκα βέβαια στον πειρασμό να κοιτάξω το anytime σκορ 0-2 και είναι σε απόδοση 6.90. Καθόλου άσχημα.

Από την μια έχουμε το άγχος της Λίβερπουλ, από την άλλη το άστρο του Αντσελότι. Αρνείται να αποκλειστεί στο Champions League. Το απέδειξε με φοβερές ανατροπές, ότι κίνηση και να κάνει, όποιον και να φέρει από τον πάγκο, του βγαίνει 100%. Πορεία που της αξίζει ευτυχισμένο τέλος. Έχει τον Μπενζεμά σε τρομερή χρονιά, τον χρειάζεται σε κρίσιμα παιχνίδια, θα τον έχει. Δυσκολεύομαι να σκεφτώ πως έφτασαν ως εδώ για να μην σηκώσουν την κούπα. Στο 2.52 η απόδοση να το κατακτήσουν στο Pamestoixima.gr χωρίς να μας ενδιαφέρει ο τρόπος. Δεν μπορώ να παίξω τόσο χαμηλές αποδόσεις όπως αυτή της Λίβερπουλ (1.52 η κατάκτηση) κόντρα στην «Βασίλισσα» σε ένα τελικό. Ας βγουν εύκολα δεν θα με πειράξει, τέτοιες αποδόσεις υπέρ της Ρεάλ δεν συναντάμε κάθε μέρα. Ο Κλοπ έχει δημιουργήσει μια καταπληκτική Λίβερπουλ, αλλά την τύχη και τις τρελές ιδέες του Αντσελοτι είναι δύσκολο να τις αντιμετωπίσεις.

Αυτές είναι οι βασικές μου επιλογές, το υπόλοιπο παιχνίδι θα γίνει στο live ανάλογα και την έκβαση του αγώνα. Καλή τύχη σε όλους ότι και αν επιλέξετε.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Μονό
22:00
Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης
Κατάκτηση Ρεάλ Μαδρίτης
2.52
Μονό
22:00
Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης
2
3.55
Fun bet
22:00
Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης
Anytime score: 0-2
6.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις