Πάμε και για το γκραν φινάλε…

Πάμε και για το γκραν φινάλε...

Γκραν φινάλε στη σεζόν με τρεις επιλογές από τον τελικό του Champions League και μία από εκείνον των playoffs της Championship.

Άλλο ένα τεμάχιο να είχε σημειωθεί εις τον τελικόν του ΟΑΚΑ, θα είχαμε πάρει και την επιστροφή και θα τη βγάζαμε δίχως την παραμικρή χασούρα. Δεν πειράζει, μισοπλέρωσε το γκολ στο ημίχρονο, ενώ στην Αγγλία στήθηκε παρτάρα! Πάμε τώρα για το γκραν φινάλε, με προβλέψεις στοίχημα σε τελικό Τσου Λου και όχι μόνο…

Προβλέψεις στοίχημα: Παρίσι και “Wembley”

Το να σας αρχίσω με ιστορίες, στατιστικά δεν ωφελεί, υπάρχει ο Νίκος ο Μποζιονέλος γι’ αυτά. Στεγνά θα τον δούμε τον τελικό τση Λίβερπουλ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως πρέπει.

Είναι, γενικώς φέτος, καλύτερη η ομάδα του Κλόπα; Είναι. Παίζει όμως ψιλομέτρια εδώ και λίγο καιρό; Παίζει.

Έχει 13/16 σε τελικούς η Ρεάλ Μαδρίτης; Έχει. Διαθέτει φανέλα πάνβαρη, που μπροστά της λύγισαν Παρί, Τσέλσι και Σίτι; Διαθέτει. Είναι μία ομάδα γερασμένη και όσο να ‘ναι κουρασμένη; Είναι.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Αφού τσεκάραμε τα δεδομένα, είναι σαφές ότι υπάρχει λόγος που οι Εγγλέζοι είναι φαβορί. Άλλωστε είναι η τελευταία ομάδα που νίκησε σε τελικό του θεσμού τους μερενγκαίους, το μακρινό ’81, λίγο προτού ανέβει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία.

Δεν θα μπλέξω με κατακτήσεις κα τα ρέστα, θα προτιμήσω τίμιο διπλοχήναρο. Ναι, ανώτερη η Λίβερπουλ αλλά βασίλισσα είναι η άλλη, τρεις φορές μέχρι τώρα τη θεώρησαν αουτσάιντερ και σε όλες τις  περιπτώσεις την πάτησαν. Κόντρα λοιπόν, δίχως όμως να αποκλείω να το σηκώσουνε οι Λιβερπουλάκηδες σε καμιά παράτα ή ρουλέτα.

Από εκεί και πέρα, μια ψιλή για χηναράκι σε ημιχρόνιο ή τελικό και μία ακόμα για γκολάκι στο τέλος. Τελικός είναι, θα το ‘χει το σασπένς του.

Και αφού κατακαθίσει η χρυσόσκονη, έχομεν την Κυριακή τη ματσάρα των 200 μυρίων και της ανόδου στην Πρεμιερλί. Από τη μία η Χάντερσφιλντ, από την άλλη η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλα. Φαβόρα η ομάδα του Μιλτιάδη, όμως too much, σε βαθμό που σηκώνει κοντρίτσα. Και πιθανή, κι εδώ, καμιά παράταση…

Μονό
22:00
Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης
Χ2
1.80
BET: 25 units
Μονό
22:00
Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης
Χ ημίχ. ή τελικό
1.74
BET: 12 units
Μονό
22:00
Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης
Γκολ μετά το 74'
1.88
BET: 10 units
Μονό, Κυριακής
18:30
Χάντερσφιλντ - Νότιγχαμ Φόρεστ
1.73
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις