Με ειδικά του 5.00 στο Παρίσι

Προγνωστικά Champions League

Προγνωστικά Champions League μακριά από τις απλές επιλογές και με κόρνερ, κατοχή, τελικές και κάρτες η στήλη του Μακράκη

Καλημέρα σε όλους. Ο μεγαλύτερος αγώνας του συλλογικού Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου διεξάγεται σήμερα στην Γαλλία και εμείς θα δούμε προγνωστικά Champions League. Δεν θα ασχοληθώ με εύρος γκολ, κατάκτηση και λοιπές αγορές που θα υπάρχουν στην πλειοψηφία τους παντού. Θα δούμε πιο ειδικές επιλογές.

Προγνωστικά Champions League με ειδικά

Ας ξεκινήσουμε με την κατοχή μπάλας. Η Ρεάλ σε όλα της τα παιχνίδια στην νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης περιμένει το αντίπαλο και χτυπάει στην αντεπίθεση. Αυτή η τακτική την έφερε μέχρι εδώ και δεν θα την αλλάξει τώρα. Αν το παιχνίδι παραμένει ισόπαλο όσο περνάει η ώρα, περιμένω να πάρει μεγαλύτερη πρωτοβουλία η Λίβερπουλ. Οι Μαδριλένοι είναι άχαστοι σε παρατάσεις φέτος, άρα δεν θα εκβιάσουν πράγματα στην κανονική διάρκεια. Το over 55,5% κατοχή μπάλας των Άγγλων παίζει στο 1.87 του Pamestoixima.

Θα συνεχίσω τα προγνωστικά Champions League με κόρνερ. Η Ρεάλ με την τακτική που έχει δεν θα βγάλει πολλές επιθέσεις και ιδιαίτερα όχι πολλές σέντρες. Με Σίτι και Τσέλσι είχε πολύ λίγα κόρνερ. Το under 3,5 κόρνερ των Ισπανών παίζει στο 2.05.

Συνεχίζουμε με άλλη μία επιλογή που βασίζεται στον τρόπο παιχνιδιού της Ρεάλ και το πως περιμένω να κινηθεί ο Αντσελότι. Η Λίβερπουλ ξέρει ότι στην αντίπαλη ομάδα υπάρχει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο αυτή την στιγμή άρα στην άμυνα, σε αυτές τις λίγες φορές που θα είναι πολύ επικίνδυνη η Ρεάλ, θα πρέπει να είναι απροσπέλαστη. Θα επιλέξω το under 11,5 τελικές των «μερένχες» στο 1.85.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Ο τελικός θεωρώ θα έχει σκληρές μονομαχίες και ο πιο συνήθης ύποπτος σε τέτοιες φάσεις να «κιτρινιστεί» είναι ο Βραζιλιάνος κόφτης των Ισπανών. Κάρτα στον Κασεμίρο λοιπόν, στο 2.35 της Novibet.

Θα κλείσω τα προγνωστικά Champions League μία ειδική επιλογή που βρήκα στην Novibet. Σε περίπτωση που η Ρεάλ πάρει προβάδισμα προς το τέλος της κανονικής διάρκειας ή της παράτασης, ο Αντσελότι θα θέλει να κρατήσει άμυνα. Δεν θα μου φανεί παράξενο το να αποσύρει στον πάγκο την «αιχμή» της επίθεσης, Καρίμ Μπενζεμά και να βάλει μέσα έναν αμυντικό. Το είδαμε να συμβαίνει με την Μάντσεστερ Σίτι.

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε και… Hala Madrid!

Μονό
22:00
Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης
Over 55,5% κατοχή μπάλας Λίβερπουλ
1.87
BET: 40 units
Μονό
22:00
Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης
Ρεάλ Μαδρίτης under 3,5 κόρνερ
2.05
BET: 25 units
Μονό
22:00
Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης
Ρεάλ Μαδρίτης under 11,5 τελικές προσπάθειες
1.85
BET: 20 units
Μονό
22:00
Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης
Να πάρει κάρτα: Κασεμίρο
2.35
BET: 10 units
Funbet
22:00
Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης
Μπενζεμά : Να γίνει αλλαγή (συμπεριλαμβάνεται παράταση)
5.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις