Kάτι χρωστάει ο Σαλάχ

προγνωστικά

Προγνωστικά με ειδικά στοιχήματα από τον μεγάλο τελικό του Champions League, και την Γαλλική Pro A, έχει ο Λιοσάτος.

Αγαπητοί φίλοι έφτασε η ώρα του πιο πολυαναμενόμενου τελικού Champions League, των τελευταίων ετών. Η στήλη έχει ήδη πληρωθεί στα μακροχρόνια προγνωστικά, αφού προέβλεψε σωστά το μεγάλο ζευγάρι. Αν μάλιστα κερδίσει το τρόπαιο το φαβορί, πληρωνόμαστε ξανά.

Προγνωστικά Champions League: Γκολ και θέαμα περιμένουμε όλοι σήμερα

Από ότι έχουμε δει ως τώρα από τις δύο ομάδες που έφτασαν ως εδώ, περιμένουμε πολλά γκολ και ανατροπές. Η Ρεάλ τρέλανε όλο τον πλανήτη στην πορεία της, και η Λίβερπουλ έπαιξε μακράν την καλύτερη μπάλα, κυριαρχώντας. Στους τελικούς η προτροπή μου είναι πάντα, να ποντάρουμε σε ότι θέλουμε να δούμε να γίνεται το βράδυ, χωρίς ενδοιασμούς και πολύ σκέψη. Εγώ επειδή θυμάμαι τον προηγούμενο τελικό μεταξύ των δύο, θέλω να δω τον Σαλάχ να παίρνει μια άτυπη εκδίκηση. Έστω κι αν δεν υπάρχει σήμερα στη Ρεάλ ο Ράμος, που τότε του έσπασε την κλείδα, με μια παρατεταμένη κίνηση καράτε.

Ο Αιγύπτιος είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, την τελευταία τριετία, και σήμερα θα το αποδείξει για άλλη μια φορά. Το όνειρο που είδα είναι για σκορ 4-3. Θα το παίξω anytime σε απόδοση 61.00. Άλλα θα ρίξω και το αγαπημένο μου multiscore για κάλυψη. Αν θέλετε ένα πιο ασφαλές προγνωστικό, νομίζω ότι το goal/goal & over μπορεί να έρθει εύκολα, πληρώνοντας 2.20.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Το μέλλον του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, βρίσκεται στη Γαλλία 

Αγαπητοί φίλοι οι Γάλλοι έχουν βάλει μπροστά, εδώ και αρκετά χρόνια, ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο ανάπτυξης των ομάδων τους, που σιγά σιγά αποδίδει καρπούς. Μετά την είσοδο και την καλή πορεία των Βιλερμπάν και Μονακό στην Ευρωλίγκα, σειρά έχει να αναδειχτεί και το Στρασβούργο. Μια ομάδα αρκετά αθλητική, στα πρότυπα της σύγχρονης Pro A, άλλα και πολύ καλά οργανωμένη, σε άμυνα και επίθεση. Κυριάρχησε πλήρως στο πρώτο ματς της σειράς απέναντι στην Μονακό.

Μεγάλο ρόλο βέβαια σε αυτό έπαιξε η απουσία του Μάικ Τζέιμς, που σήμερα λογικά θα επιστρέψει. Το μυαλό του όμως δύσκολα θα είναι εκεί, αφού ήδη ταξιδεύει στο ΝΒΑ. Ο Πάρις Λί, ανήκει επισήμως πλέον αλλού (ΠΑΟ), και γενικότερα τα αστέρια της ομάδας του Τζόρτζεβιτς, δεν δείχνουν να έχουν κάποιο ιδιαίτερο δέσιμο με το σωματείο του Πριγκιπάτου, που προσφέρεται φυσικά και για ωραίες διακοπές. Έχει και Γκραν Πρι την Κυριακή, μια χαρά…

Mονό
16:20
Στρασβούργο - Μονακό
1
2.52
BET: 7 units
Σκόρερ
22:00
Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης
Γκολ Σαλάχ
2.34
BET: 7 units
Μultiscore
22:00
Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης
Multiple score: 3-2, 4-2, 4-3, 5-1
14.00
BET: 7 units
Μακροχρόνιο
Pro A 2021/22
Νικητής Στρασβούργο
12.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις