Περιστέρι – Ολυμπιακός: Ο Μωραΐτης και το ξέσπασμα

Περιστέρι - Ολυμπιακός

Το Bet of the Day ποντάρει στον αγώνα Περιστέρι - Ολυμπιακός για την προημιτελική φάση των play off της Basket League.

Το Bet of the Day είναι και πάλι μπασκετικό και ποντάρει στο Περιστέρι – Ολυμπιακός για την προημιτελική φάση των play off της Basket League.

Στάδιο: Κλειστό Γυμναστήριο “Ανδρέας Παπανδρέου”

Χωρητικότητα: 4.000 θεατές

Διαιτητές: Συμεωνίδης, Πουρσανίδης, Κωνσταντινίδου

Μεταξύ τους παράδοση: Δύο νίκες πέτυχε ο Ολυμπιακός στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Από καταβολής της Α’ Εθνικής, οι Πειραιώτες προηγούνται με 46-15 στις νίκες.

Περιστέρι

Ρεπορτάζ: Η ομάδα του Μίλαν Τόμιτς ήταν κάτι παραπάνω από καλή στον πρώτο αγώνα της σειράς. Πάλεψε στα ίσια τον Ολυμπιακό για 35 λεπτά, εκμεταλλευόμενη την κόπωση των γηπεδούχων. Στο τελευταίο πεντάλεπτο κατέρρευσε και γνώρισε την ήττα με 79-67. Κορυφαίοι για ακόμη ένα ματς οι Πέτεγουεϊ και Μωραΐτης με 19 και 14 πόντους αντίστοιχα. Μάλιστα ο Έλληνας γκαρντ πρόσθεσε 6 ασίστ και 6 ριμπάουντ στη στατιστική του.

Stat attack: Εντός έδρας έχει πέντε νίκες και επτά ήττες, ενώ στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής σκοράρει 75 πόντους και δέχεται 77,6.

Ολυμπιακός

Ρεπορτάζ: Έμεινε στο Βελιγράδι για 35 λεπτά στον προχθεσινό αγώνα. Οι φωνές του Μπαρτζώκα ξύπνησαν την ομάδα του Πειραιά, που με κορυφαίους τους Βεζένκοφ και Σλούκα πήραν τη νίκη, διατηρώντας το πλεονέκτημα έδρας. Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Ντόρσεϊ, που μετά από ένα αντιαθλητικό φάουλ ήρθε σε λεκτική διαμάχη με τον προπονητή του, ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή πραγματοποιούσε άλλη μια κακή εμφάνιση. Στόχος του Ολυμπιακού είναι να τελειώσει τη σειρά και να πάει στα ημιτελικά, εκεί που τον περιμένει ο Προμηθέας.

Stat attack: Έχει 13/13 κερδισμένες σειρές στα προημιτελικά με πλεονέκτημα έδρας.

Περιστέρι - Ολυμπιακός: Ο Μωραΐτης και το ξέσπασμα

Εκτίμηση: Πολύ χαμηλές οι αποδόσεις στο διπλό, που προφανώς δεν αξίζουν να γίνουν μέρος της συζήτησης. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός οφείλει να μπει από νωρίς δυνατά στο παιχνίδι, μετά και τις φωνές του Μπαρτζώκα για την εικόνα της ομάδας στον πρώτο αγώνα. Χρειάζεται ένα ξέσπασμα που θα βοηθήσει και ψυχολογικά την ομάδα για τη συνέχεια, όποτε δε θα μου φανεί περίεργο να ανέβει αρκετά πάνω από τους 90 πόντους.

  • Στα ειδικά παικτών θα ποντάρουμε στον Μωραΐτη. Ο νεαρός γκαρντ του Περιστερίου διανύει περίοδο φόρμας και έχει ξεδιπλώσει πολλές δυνατότητές του υπό τις οδηγίες του Μίλαν Τόμιτς. Σκοράρει, πασάρει και μαζεύει ριμπάουντ, οπότε το over 18,5 στο σύνολο όλων αυτών μπαίνει στο παιχνίδι μας.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Combo
19:30
Περιστέρι - Ολυμπιακός
2 (-9,5) & over 149,5
1.87
Ειδικό
19:30
Περιστέρι - Ολυμπιακός
Μωραΐτης over 18,5 PRA
1.85
Fun bet
19:30
Περιστέρι - Ολυμπιακός
Ολυμπιακός over 94,5
4.05
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις