Ακτινογραφία κουπονιού (Παρασκευή 27/5) – Ξεχωρίζουν τα μπασκετικά

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Παρασκευή 27/5): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Παρασκευή 27/5) - Ξεχωρίζουν τα μπασκετικά

Περιστέρι – Ολυμπιακός (19:30): Ζορίστηκε στο πρώτο παιχνίδι ο Ολυμπιακός, αλλά πήρε εν τέλει τη νίκη. Λογικά δε θα εμφανιστούν το ίδιο κακοί και στο δεύτερο παιχνίδι οι Πειραιώτες, χωρίς να υποβαθμίζω την προσπάθεια των γηπεδούχων. Δύσκολα θα ανέβει και εδώ το σκορ με το under 156,5 στο 1.88 στη Novibet να είναι οκ. 

Άλμπα Βερολίνου – Λούντβιγκσμπουργκ (20:00): Ημιτελικός των play offs στη Γερμανία με την Άλμπα να είναι το φαβορί, αλλά με τις αποδόσεις να ευνοούν τους φιλοξενούμενους. Έχει καλή παράδοση κόντρα στους γηπεδούχους η Λούντβιγκσμπουργκ, έχοντας μάλιστα δύο συνεχόμενες νίκες απέναντι τους. Αρκετά μεγάλο το χάντικαπ για τους γηπεδούχους, με ωθεί στη κόντρα. Στο 1.80 στο Pamestoixima.gr το +10 χάντικαπ για τους φιλοξενούμενους,

Αναντολού Εφές – Γαλατασαράι (20:30): Μετά το θρίαμβο στο Βελιγράδι η Εφές θέλει να δώσει τα διαπιστευτήρια της και στα εγχώρια. Δεν θα πέσει αμαχητί η Γαλατά, αλλά πραγματικά δεν αξίζει το ρίσκο για οποιοδήποτε χάντικαπ. To όριο στο over στους 165,5 πόντους προκαλεί, λαμβάνοντας υπόψιν τις τελευταίες τους αναμετρήσεις. Θα το ρισκάρω στο 1.90 στη Novibet.

Μπαρτσελόνα – Γκραν Κανάρια (22:00): Απογοητευμένοι οι «μπλαουγκράνα» από την αποτυχία στο Βελιγράδι, αναμενόμενα ίσως βγάλουν τα σπασμένα εδώ. Η Γκραν Κανάρια παραδοσιακά δε δυσκολεύει τη Μπαρτσελόνα με τα σκορ να έχουν μεγάλη έκταση. Λογικά θα καλύψει το -13,5 χάντικαπ στο 1.87 στη Novibet.

Μιράντες – Φουνλαμπράδα (22:00): Υποβιβασμένη η Φουνλαμπράδα, να τελειώσει μια κακή σεζόν θέλει η Μιράντες. Έκαστες κλείνουν άσχημα τη σεζόν, με κακά σερί. Δε νομίζω να «σφαχτούν» κιόλας για το τρίποντο, οι γηπεδούχοι παραμένουν καλύτερη ομάδα. Τα 2-3 γκολ στο 2.12 στο Pamestoixima.gr με καλύπτουν.

Ρεάλ Σοσιεδάδ Β’ – Σαραγόσα (22:00): Το πάλεψε η Σοσιεδάδ Β’ αλλά δε γλύτωσε τον υποβιβασμό. Η Σαραγόσα εδώ και καιρό αδιάφορη, αλλά παραμένει σκληρή ομάδα, εξ ου και οι περισσότερες ισοπαλίες στη λίγκα (20). Εξίσου και σε αυτό το παιχνίδι δε νομίζω να τρελαθούν για τη νίκη. Ελαφρύ προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους, με κάλυψη στο Χ και στα λίγα γκολ. Χ2 & under 3,5 στο 1.95 στο Pamestoixima.gr. 

Novibet – Με ακόμα καλύτερο cash out.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις