Roland garos, γύρος 2ος στο 2.65

προγνωστικά τένις

Προγνωστικά τένις απο τον 2ο γύρο του Rolland Garros με μία μονή ειδική επιλογή και μια δυάδα

Καλημέρα σε όλους και όλες, εξαιρετικό ξεκίνημα της στήλης στο Rolland Garros με την δυάδα του πρώτου άρθρου στα προγνωστικά τένις να επαληθεύεται αλλά και αρκετές καλές επιλογές που ανεβάζουμε στο telegram του koubanezos.gr. Στο Παριζιάνικο Grand Slam έχουμε φτάσει στον δεύτερο γύρο και έχουμε δει πολλά ωραία παιχνίδια με  ανατροπές και αρκετούς 5σετους αγώνες.

Προγνωστικά τένις Rolland Garros

Από τον δεύτερο γύρο ξεχωρίσαμε αρχικά τον αγώνα του Σέρβου Ντζέρε νο56 στον κόσμο εναντίον του Ντανίιλ Μεντβέντεφ που είναι στο νο2. Ο Σέρβος Ντζέρε ειδικεύεται στο χώμα όπου έχει και τους τέσσερις τίτλους καριέρας του και την πλειονότητα των νικών του σε επίπεδο ATP. Ο Μεντβέντεφ από την άλλη είναι γνωστό ότι δεν «συμπαθεί» την χωμάτινη περίοδο και το έχει εκφράσει πολλάκις σε συνεντεύξεις του. Φέτος μάλιστα υπήρχαν και φήμες ότι ίσως δεν αγωνιστεί καθόλου στο χώμα έχοντας αποσύρει την συμμετοχή του από τα μεγάλα MASTERS που έγιναν (Μόντε Κάρλο, Ρώμη και Μαδρίτη). Τελικά έπαιξε μόνο στην Γενεύη την περασμένη εβδομάδα όπου όμως έχασε στον πρώτο γύρο από τον Ρισάρ Γκασκέ με 2-0 σετ. Παρά την όχι τόσο καλή εικόνα του στο χώμα βέβαια παραμένει ένας τρομερός «υποδοχέας» των αντίπαλων στο σερβις όπως έχουμε γράψει και σε παλιότερα άρθρα κάτι που έδειξε και στον πρώτο γύρο του Rolland Garros όπου στην νίκη του επί του Αργεντίνου Μπαγκνίς δεν δέχτηκε ούτε έναν άσο.

Ο δεύτερος αγώνας που θα μας δώσει επιλογή είναι αυτός του Αργεντίνου Κατσίν νο153 στον κόσμο και του Γάλλου Γκαστόν που είναι στο νο74. Ο Αργεντίνος Κατσίν έχει φέτος 2 τίτλους Τσάλεντζερ και 23 νίκες σε 30 αγώνες όντας ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στην χωμάτινη επιφάνεια. Ο Γκαστόν από την άλλη δεν έχει τα ίδια αποτελέσματα φέτος καθώς έχει λίγους αγώνες αλλά έχει καλή παράδοση στην διοργάνωση (φάση των 16 το 2020), καλά ρεκόρ στο χώμα πέρσι (32 νίκες σε 48 αγώνες) και προέρχεται από πολύ καλό αποτέλεσμα με νίκη στα πέντε σετ επί του φαβορί Ντεμινόρ στο πρώτο γύρο.

Προγνωστικά τένις Rolland Garros

Η πρώτη μας επιλογή στα προγνωστικά τένις θα είναι η επιλογή του να μην κάνει πάνω από 3,5 άσους ο Ντζέρε απέναντι στο αμυντικό τοίχος που λέγεται Μεντβέντεφ. Ο Σέρβος δεν είναι δα και κάποιος καταπληκτικός σέρβερ όποτε η εκτίμηση μας είναι ότι δεν θα του περάσει πάνω από τρείς άσους στον σημερινό αγώνα. Την ειδική αυτή επιλογή την βρίσκουμε στην πλατφόρμα της Stoiximan στην τιμή του 1,83.

Από τον ίδιο αγώνα η εκτίμηση είναι ότι ο Σέρβος θα δυσκολέψει τον Ρώσο οπότε θα του δώσουμε ένα χάντικαπ 6,5 games στην τιμή του 1,57 και θα το συνδυάσουμε σε δυάδα με το να γίνουν πάνω από 35 games στον αγώνα του Κατσίν εναντίον του Γκαστόν που αναμένεται ντέρμπι. Την δυάδα αυτή την βρίσκουμε στην πλατφόρμα του Pamestoixima.gr και έχει απόδοση 2.65.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ότι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα!

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Μονό
13:00
Λάσλο Ντζέρε - Nτανίλ Μεντβέντεφ
Λάσλο Ντζέρε Άσοι: Under 3.5
1.82
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.65
13:00
Λάσλο Ντζέρε - Nτανίλ Μεντβέντεφ
Game Χάντικαπ Αγώνα Λάσλο Ντζέρε +6.5
1.56
13:15
Πέντρο Κατσίν - Χούγκο Γκάστον
Συνολικά Games Αγώνα Over 35.5
1.70
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις