«Σεισμός» στα τηλεοπτικά του Μουντιάλ

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022

Ο ΑΝΤ1 θα μεταδίδει αγώνες του Μουντιάλ με χρέωση μέσα από συνδρομητική πλατφόρμα!

Χωρίς χρέωση για ένα διάστημα θα προσφέρεται η νέα τηλεοπτική υπηρεσία ANT1+ που ξεκίνησε πιλοτικά ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ. Έπειτα η χρέωση δεν θα υπερβαίνει τα 5 ευρώ. Η πλατφόρμα του ΑΝΤ1 θα περιλαμβάνει τους αγώνες του Mundial 2022, τη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη και προγράμματα από την υπηρεσία streaming Peacock.

Τα τηλεοπτικά προγράμματα λοιπόν θα προσφέρονται δωρεάν, προς το παρόν ενώ ο ΑΝΤ1 σκοπεύει μέρος των αγώνων του Mundial 2022 τον Νοέμβριο να το δείξει σε αυτή την πλατφόρμα με συνδρομή.

Θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης που αυτό το αθλητικό γεγονός θα μεταδίδεται σε συνδρομητική πλατφόρμα.

Ο ΑΝΤ1 «στήνει κερκίδα» για το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη και η FIFA ανέθεσε αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022, για την Ελλάδα.

Ακολουθώντας τις βασικές αρχές της FIFA, ο ΑΝΤ1 θα προσφέρει υψηλής ποιότητας εμπειρία στους φιλάθλους και ευρεία κάλυψη του Μουντιάλ 2022, το οποίο θα διεξαχθεί στο Κατάρ.

Ο ΑΝΤ1, παρών στις σημαντικότερες στιγμές του παγκόσμιου αθλητισμού, θα προβάλλει, καθημερινά και δωρεάν, την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση. Μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, οι τηλεθεατές θα απολαύσουν τουλάχιστον 32 αγώνες (έναρξη, προημιτελικοί, ημιτελικοί, τελικός), ενώ και οι 64 αγώνες του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022 θα είναι διαθέσιμοι, ζωντανά, μέσα από τις πλατφόρμες του.

Από το πρώτο σφύριγμα μέχρι τον τελικό, με συναρπαστικά ματς, το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων σε όλο τον κόσμο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η FIFA, με την πώληση των δικαιωμάτων προβολής για τις διοργανώσεις της, εξασφαλίζει έσοδα για τη στήριξη και την εξέλιξη του ποδοσφαίρου παγκοσμίως (Forward Development).

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις