ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Τελικός για γερά νεύρα

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Τελικός για γερά νεύρα

LIVE BETTING 24/7!

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Τελικός για γερά νεύρα

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος: 20 τρόπαια αναμετρούνται στο Παρίσι, Κλόπ Vs Αντσελότι και μια τιτανομαχία Λίβερπουλ - Ρεάλ με μεγάλη προϊστορία. Τελικός Πρωταθλητών!

Προγνωστικά στοιχήματος – Τελικός Champions League

Η κορυφαία στιγμή της σεζόν έφτασε! Ο τελικός του Champions League είναι εδώ. Δεν χρειάζεται να μακρηγορήσω περισσότερο. Πάμε κατευθείαν στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος στην ανάλυση του παιχνιδιού.

Πως έφτασαν ως εδώ

Οδοστρωτήρας!

Η Λίβερπουλ στην φάση των ομίλων ήταν οδοστρωτήρας! Με 6/6 νίκες και με 17 γκολ υπέρ και 6 κατά έδειξε ότι δίκαια ήταν το αφεντικό του ομίλου. Στην φάση των “16” απέκλεισε την Ίντερ με μια νίκη εκτός (2-0) και ανώδυνη ήττα εντός (1-0). Στην επόμενη φάση πέτυχε την Μπενφίκα. Άνετη νίκη στην Πορτογαλία (3-1) και ισοπαλία με θεαματικό σκορ (3-3) στην Αγγλία. Στα ημιτελικά αντιμετώπισε την Βιγιαρεάλ, που είχε ήδη πάρει το «κεφάλι» των Γιουβέντους και Μπάγερν. Νίκη με 2-0 εντός. Στην ρεβάνς τα χρειάστηκε για λίγο καθώς στο πρώτο ημίχρονο έχανε με 2-0. Ωστόσο χάρη στην ποιότητα της γύρισε το παιχνίδι με ανατροπή και με 3-2 τελικό σκορ πέτυχε την πρόκριση στο τελικό.

Η ανατροπή, της ανατροπής

Η Ρεάλ ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις της καθώς ηττήθηκε στην πρεμιέρα των ομίλων εντός από την Σερίφ Τιρασπόλ και βρέθηκε νωρίς με την πλάτη στον τοίχο να κυνηγάει…ανατροπές! Στην συνέχεια σοβαρεύτηκε και με 5 σερί νίκες κλείδωσε την πρωτιά του ομίλου.

Στην φάση των νοκ άουτ έκλεινε το ρήμα ανατρέπω με μεγάλη επιτυχία! Στην φάση των “16” έχασε με 1-0 στο Παρίσι από την Παρί. Στον επαναληπτικό, βρέθηκε με την πλάτη στο τοίχο καθώς έχανε με 1-0 στο ημίχρονο. Αλλά μέσα σε 30 λεπτά γύρισε το παιχνίδι και με επική ανατροπή (3-1) προκρίθηκε. Στην επόμενη φάση αντιμετώπισε την Τσέλσι. Άνετη νίκη (1-3) και άλλο ένα μοναδικό σόου του  Καρίμ Μπενζεμά. Στη ρεβάνς τα χρειάστηκε, καθώς βρέθηκε να χάνει με 3-0, αλλά ένα γκολ στο τέλος της κανονικής διάρκειας και άλλο ένα στην παράταση, της έδωσαν την πρόκριση. Στα ημιτελικά συνάντησε το μεγαθήριο που λέγεται Μάντσεστερ Σίτι. Σε έναν φοβερό αγώνα γιορτή του ποδοσφαίρου ηττήθηκε με 4-3. Στη ρεβάνς δέχεται γκολ μαχαιριά στο 75ο λεπτό. Και ενώ όλα έδειχναν να τελειώνουν, με δύο γκολ στις καθυστερήσεις στέλνει στο ματς την παράταση και κλειδώνει την πρόκριση (3-1) με άλλη μια επική ανατροπή.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Οι Άρχοντες των πάγκων και η (προ)ιστορία τους.

Κλόπ εναντίον Αντσελότι.  Ότι καλύτερο μπορούσαμε να έχουμε σε έναν τελικό. Αλεπούδες των πάγκων και οι δύο και με μεγάλη εμπειρία. Τέταρτος τελικός στην καριέρα του για τον Κλόπ, δύο χαμένοι με Ντόρτμουντ, κόντρα στην Μπάγερν, αλλά και με την Λίβερπουλ, τι σύμπτωση, κόντρα στην σημερινή του αντίπαλο. Φυσικά έχει και μια κατάκτηση με την Λίβερπουλ φυσικά στον εμφύλιο πρόπερσι με την Τότεναμ. Τελικός υπ’ αριθμόν πέντε και  με ρεκόρ για τον Αντσελότι, ο μοναδικός που το έχει καταφέρει. Το 2003 με την Μίλαν τον κέρδισε στα πέναλτι στον ιταλικό εμφύλιο με την Γιουβέντους. Το 2005 στον συγκλονιστικό τελικό της Κωνσταντινούπολης κόντρα στην σημερινή του αντίπαλο στα πέναλτι. Με την Λίβερπουλ μάλιστα να γυρνάει το παιχνίδι από 3-0 στο ημίχρονο σε 3-3! Το 2007 στην Αθήνα κόντρα ξανά στην Λίβερπουλ, οπού βγήκε νικητής. Και το 2013 με την Μπάγερν κόντρα στην Ντόρτμουντ , με προπονητή τον Κλοπ! Πώς τα φέρνει η ζωή!

Οι αστέρες

Πραγματικά ένας γαλαξίας αστέρων θα συγκρουστεί στον Παρίσι! Για ποιον να πρωτοπείς και τι να γράψεις. Δύο ειδικές αναφορές μόνο. Αιχμές του δόρατος και για τις δύο ομάδες και σίγουρα με την δική τους αξία θα γράψουν ιστορία, ο Σαλάχ για την Λίβερπουλ και ο  Μπενζεμά, πιθανότατα πρώτος σκόρερ της φετινής διοργάνωσης, για την Ρεάλ. Θα πρωταγωνιστήσουν για άλλη μια φορά. Και φυσικά ο δικός μας Κώστας Τσιμίκας. Ο Τσίμι της εξέδρας που κατάφερε να εδραιωθεί σε μια δύσκολη ομάδα, από άποψη απαιτήσεων, σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Και τώρα γίνεται μόλις ο δεύτερος Έλληνας που συμμετέχει στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, μετά τον Άκη Ζήκο με την Μονακό. Well done lad.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Δια ταύτα

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 20 τρόπαια συγκρούονται στο Παρίσι! Με ποσοστά που ζαλίζουν καθώς 13/16 επιτυχία έχει η Ρεάλ σε τελικούς και 6/9 η Λίβερπουλ.  Ότι και να γράψω λίγο είναι. Με όρεξη, πειθαρχία και δίψα για την κούπα και εκδίκηση για τον χαμένο τελικό του Κιέβου ο Σαλάχ και η παρέα του. Με πολύ κόπο, υπομονή, οργάνωση και μπόλικες… ανατροπές, έφτασαν ως εδώ ο Μπενζεμά και η δική του παρέα! Ο τελικός πιστεύω ότι  θα είναι συγκλονιστικός. Δεν παίζει μόνο η δευτεραθλήτρια Αγγλίας κόντρα στην πρωταθλήτρια Ισπανίας. Παίζουν και κοντράρονται οι δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες του πλανήτη, δύο εκ των πιο καταξιωμένων τεχνικών  της ιστορίας του θεσμού και δύο  εκ των κορυφαίων επιθετικών όλων των εποχών. Έχω υψηλές απαιτήσεις και δικαιολογημένα.

Τι παίζουμε ; Πολλά γκολ και κάμποσα ειδικά. Κανονικά δεν πρέπει να ανοίγομαι τόσο σε ποντάρισμα. Αλλά κάτι ότι είναι τελικός, γράφω την προτελευταία στήλη της σεζόν, έχουμε και ένα σεβαστό κέρδος σαν στήλη, ε είπα να το ρισκάρω λίγο παραπάνω βρε αδερφέ!

Αυτά λοιπόν από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος. Καλή συνέχεια με την ευχή για έναν απολαυστικό τελικό Champions League.

Μονό
22:00
Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης
Over 2,5
1.75
BET: 40 units
Μονό
22:00
Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης
Κατάκτηση Ρεάλ Μαδρίτης
2.40
BET: 20 units
Μονό
22:00
Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης
Καταλογισμός πέναλτι
2.85
BET: 20 units
Μονό
22:00
Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης
Να επιτευχθεί τέρμα μεταξύ: 80:00 - 90+
2.50
BET: 20 units
Combo bet
22:00
Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης
Να σκοράρουν Σαλάχ & Μπενζεμά
5.00
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις