Φάουλ και κάρτες στον τελικό του Conference League

προγνωστικά φάουλ

Προγνωστικά φάουλ και καρτών έχει στο μενού του για τον τελικό του Conference Legaue ο SuperMario σε τιμές κοντά στο διπλασιασμό.

Καλησπέρα σας. Το ΣΚ πήγαμε αρκετά καλά, καθώς επιβεβαιώθηκαν 2/3 προγνωστικά στοιχήματος. Σήμερα, θα ασχοληθούμε με προγνωστικά φάουλ και καρτών στον τελικό του Conference League ανάμεσα στη Ρόμα και τη Φέγενορντ.

Προγνωστικά φάουλ: Σκληρές ομάδες οι φιναλιστ

Ρόμα και Φέγενορντ διασταυρώνουν τα ξίφη τους με στόχο την κούπα του Conference League. Oι τυπικά γηπεδούχοι παραχωρούν περί τα 13 φάουλ ανά παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να κυμαίνονται σταθερά πάνω από τα 10. Ο Κόβατς που σφυρίζει έχει περίπου μέσο όρο τα 26,5 φάουλ ανά παιχνίδι. Το όριο 24,5 το θεωρώ μικρό για έναν τελικό και πάω με το over στα προγνωστικά φάουλ.

Bet Builder: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικά στοιχήματα στον ίδιο αγώνα στο Pamestoixima.gr!

Τα πολλά φάουλ δε σημαίνουν και κάρτες

Στις επιλογές μου θα μπει και το να μην υποδειχθεί καμία κάρτα μέχρι το 28’. Το θεωρώ καλό line καθώς στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις αργούν να βγουν οι κάρτες, καθώς οι ρεφ προσπαθούν να μην τις δίνουν εύκολα στην αρχή, οπότε το θεωρώ ένα πολύ καλό σημείο και ελπίζω να βγει ακούραστα.

Καλή τύχη.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Κάρτες
22:00
Ρόμα - Φέγενορντ
Καμία κάρτα μέχρι το 28'
1.90
BET: 25 units
Φάουλ
22:00
Ρόμα - Φέγενορντ
Over 24,5 φάουλ
1.91
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις