Θα το καθαρίσει ο Special one

προγνωστικά

Προγνωστικά από το μεγάλο τελικό του Conference League αλλά και από το πρωτάθλημα της Νορβηγίας από τον Μερτζανίδη.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Με κέρδος έκλεισε η προηγούμενη στήλη μας αφού η Σάντερλαντ καθάρισε την Γουίκομπ με 2-0 κι ανέβηκε στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας ενώ η Λάτσιο με τη Βερόνα πρόσφεραν έναν αρκετά θεαματικό αγώνα, όπως περιμέναμε δηλαδή, με έξι τέρματα. Μπορεί τα εμπορικά πρωταθλήματα να τελείωσαν αλλά εμείς συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με τις σκανδιναβικές χώρες αλλά και στο μεγάλο τελικό του Conference League.

Bet Builder: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικά στοιχήματα στον ίδιο αγώνα στο Pamestoixima.gr!

  • Στα Τίρανα της γειτονικής Αλβανίας θα διεξαχθεί ο πρώτος τελικός του Conference League, με τη Ρόμα και τη Φέγενορντ να είναι οι δύο φιναλίστ. Φαβορί, και δίκαια θα έλεγα, η ομάδα της Ρώμης αφού θεωρώ πως έχει καλύτερο υλικό και πιο έμπειρο προπονητή. Ο Ζοσέ Μουρίνιο μετράει 4/4 κατακτήσεις σε τελικούς των μεγάλων διοργανώσεων (Champions League, UEFA Cup, Europa League) και δεν θα χάσει την σημερινή ευκαιρία να συνεχίσει το απόλυτο. Παιχνίδι σκοπιμότητας και τρομερή αμυντική λειτουργία στους απείθαρχους Oλλανδούς θα προσπαθήσει να εφαρμόσει ο Πορτογάλος τεχνικός. Οριακή νίκη ή παράταση το βλέπω το παιχνίδι ενώ στον πάγκο σίγουρα δεν θα υπάρχει ησυχία και ίσως δούμε κάρτα.

  • Συνεχίζουμε αρκετά πιο βόρεια και συγκεκριμένα στη Νορβηγία, εκεί όπου η Μπόντο/Γκλιμτ αντιμετωπίζει τη Στρόμσγκοντσετ, με τους γηπεδούχους να αναζητούν βαθμούς αφού έχουν μείνει από νωρίς στους οκτώ πόντους διαφορά από τις Βίκινγκ και Λίλεστρομ οι οποίες μοιράζονται την πρώτη θέση. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να ξεκίνησαν καλά στο πρωτάθλημα και να βρίσκονται ψηλά αλλά δεν μπορούν να κοντράρουν τους «κιτρινόμαυρους».

  • Μένουμε στη Νορβηγία και στο παιχνίδι της Οντ με την Σάντεφιορντ. Ξεκάθαρα ομάδα έδρας η Οντ και αυτός ήταν ο λόγος που σώθηκε την περσινή χρονιά. Φέτος θέλει να κάνει μία ξεκούραστη πορεία και να καθαρίσει την υπόθεση σωτηρίας όσο πιο νωρίς γίνεται. Επιλέγουμε και πάλι τους γηπεδούχους, αφού θεωρώ έχουν καλύτερο υλικό από την μεστή Σάντεφιορντ.

  • Στο παραθαλάσσιο Στάβανγκερ θα ταξιδέψει η Χαμ-Καμ για να αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Βίκινγκ. Έχει μπει για τα καλά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος και μπορώ να πω πως αν είναι σοβαρή, έχει αρκετές πιθανότητες φέτος, αν και έχουμε πολλά να δούμε. Διαθέτει τρομερή ποιότητα και μπορεί να το αποδείξει σήμερα κόντρα στην νεοφώτιστη Χαμ-Καμ. Ποντάρουμε στην καθαρή νίκη και στο να βρει δίχτυα ο αρχηγός της Μπέρισα.

  • Τέλος, η Άαλεσουντ θα αντιμετωπίσει την πιο νότια ομάδα του πρωταθλήματος, τη Γιέρβ. Ανώτερη ομάδα η Άαλεσουντ αλλά σε αρκετά χαμηλές αποδόσεις η νίκη της, άρα θα επιλέξω να βρει δίχτυα ο 24χρονος Νορβηγός φορ, Χάουγκεν.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
19:00
Βίκινγκ - Χαμ-Καμ
1 & no goal
2.40
BET: 12 units
Δυάδα απόδοσης 3.60
19:00
Άαλεσουντ - Γιέρβ
Γκολ Χάουγκεν
2.00
19:00
Βίκινγκ - Χαμ-Καμ
Γκολ Μπέρισα
1.80
BET: 9 units
Δυάδα απόδοσης 2.72
19:00
Μπόντο Γκλιμτ - Στρόμσγκοντσετ
1 & over 1,5
1.58
19:00
Οντ - Σάντεφιορντ
1
1.72
BET: 15 units
Μονό
22:00
Ρόμα - Φέγενορντ
Χ ή 1 με διαφορά ενός γκολ
1.95
BET: 20 units
Fun bet
22:00
Ρόμα - Φέγενορντ
Μουρίνιο να δεχθεί κάρτα
11.00
BET: 4 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις