Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 25/5): Ο Ζοσέ γράφει ξανά ιστορία

Ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 25/5): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 25/5): Ο Ζοσέ γράφει ξανά ιστορία

Ομόνοια – Εθνικός Άχνας (19:00): Τελικός Κυπέλλου στην Κύπρο και η αναμέτρηση έχει ξεκάθαρο φαβορί. Η Ομόνοια έρχεται από ένα αήττητο σερί εννιά αγωνιστικών, κρατώντας σε πέντε από αυτές ανέπαφη την εστία της. Ο Εθνικός, από την άλλη, υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία πληρώνοντας την κακή εκκίνηση στο πρωτάθλημα. Επιθετικά και οι δύο μπορούν να χαρακτηριστούν καλές ομάδες, ιδίως οι τυπικά γηπεδούχοι. Αρκετά 2-3 γκολ έχουμε στις αναμετρήσεις και των δύο, με την επιλογή να είναι στο 1.95 στη Stoiximan.

Βίκινγκ – Χαμ Καμ (19:00): Με το πρωτάθλημα Νορβηγίας να έχει φτάσει αισίως στην όγδοη αγωνιστική, η Βίκινγκ έχει δείξει πως μεγάλο της όπλο φέτος θα είναι η έδρας της. Οι γηπεδούχοι έχουν 13 βαθμούς, σε πέντε αγώνες. Η Χαμ Καμ βρίσκεται ήδη χαμηλά στην βαθμολογία και ειδικότερα εκτός έδρας παρουσιάζει κακό πρόσωπο, με μόλις δύο βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από πέντε παιχνίδια αήττητοι, με τέσσερις σερί ισοπαλίες. Το combo 1X & goal/goal είναι σε απόδοση 2.02 στη Novibet.

Μπόντο/Γκλιμτ – Στρόμσγκοντσετ (19:00): Δύο δυνατές επιθέσεις θα αναμετρηθούν σήμερα στο πρωτάθλημα Νορβηγίας. Οι γηπεδούχοι έχουν πέντε αναμετρήσεις φέτος εντός έδρας, με δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες και σε όλες είχαμε αμφίτερμα. Οι φιλοξενούμενοι, μετά την ήττα εκτός έδρας την πρώτη αγωνιστική, δεν έχουν χάσει ξανά μακριά από το σπίτι τους, μετρώντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Το αμφίτερμα είναι σε απόδοση 1.68 στο Pamestoixima.gr.

Λίλεστρομ – Βαλερένγκα (19:00): Στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκονται οι γηπεδούχοι και έχουν ήδη την καλύτερη άμυνα και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση. Εντός έδρας έχουν τέσσερις νίκες, σε τέσσερις αναμετρήσεις και έχουν καταφέρει να μην δεχθούν γκολ. Η Βαλερένγκα εκτός έδρας δεν έχει καλή παρουσία και έχει μόλις μία νίκη και τέσσερις ήττες, σε πέντε αναμετρήσεις. Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι και ο άσος είναι στο εξαιρετικό 1.99 στην Betshop.

Ρόμα – Φέγενορντ (22:00): Τελικός στο Conference League με δίκαιο φαβορί τους γηπεδούχους. Ο Μουρίνο δεν έχει χάσει ποτέ ευρωπαϊκό τελικό και σε περίπτωση που κερδίσει και σήμερα τότε θα αυξήσει τα ρεκόρ του. Η Ρόμα πήρε εύκολο διπλό την Παρασκευή για το πρωτάθλημα και έρχεται στον τελικό με την ψυχολογία στα ύψη. Η Φέγενορντ, η οποία είναι χωρίς αγώνα εδώ και εννιά ημέρες, κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα και θέλει να κλείσει την σεζόν με τον Ευρωπαϊκό τίτλο. Η επιλογή να κερδίσει η Ρόμα με ένα γκολ διαφορά ή ισοπαλία, είναι σε απόδοση 1.92 στο Pamestoixima.gr.

Όταν θέλεις να παίξεις Στοίχημα & Live Στοίχημα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις