Ρολάν Γκαρός με live streaming και ενισχυμένες αποδόσεις

Ρολάν Γκαρός με live streaming και ενισχυμένες αποδόσεις

Μετά τις εκπλήξεις στην πρεμιέρα του κυρίως ταμπλό, η δεύτερη μέρα στο Ρολάν Γκαρός αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Πρεμιέρα στη φετινή διοργάνωση κάνουν τα… βαριά χαρτιά. Στους άντρες, ο Ραφαέλ Ναδάλ κυνηγάει ιστορική νίκη απέναντι στον Τζόρνταν Τόμσον (16:30), καθώς θα πιάσει τις 106 στο Ρολάν Γκαρός και θα ξεπεράσει τον Ρότζερ Φέντερερ (105 Wimbledon) στην κατηγορία με τις περισσότερες νίκες σε ένα τουρνουά Grand Slam.

Τζόρνταν ΤόμσονΡάφαελ Ναδάλ 1 (+2,5):3.60 2 (-2,5):1.28

Το ματς του Ισπανού θα πραγματοποιηθεί στο «Philippe Chatrier». Στο ίδιο κορτ ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της ημέρας με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να κάνει το πρώτο του σερβίς στο τουρνουά απέναντι στον Ιάπωνα, Γιοχίτο Νισιόκα (21:45). Ο Νόλε θέλει να… καθαρίσει άνετα το παιχνίδι και να κρατήσει δυνάμεις στον δρόμο προς την υπεράσπιση του περσινού τίτλου και να φτάσει τα 21 Grand Slam στο Παρίσι.

Νόβακ Τζόκοβιτς – Γιοσιχίτο Νισιόκα 1 (-2,5):1.23 2 (+2,5):4.05

Στο ταμπλό των γυναικών, η Ίγκα Σφιόντεκ αναζητά την 29η διαδοχική νίκη απέναντι στην Ουκρανή qualifier, Λέσια Τσουρένκο στο κεντρικό court. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η επιστροφή της περσινής νικήτριας Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα. Η τενίστρια από την Τσεχία επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από δύο μήνες λόγω τραυματισμού και θα αντιμετωπίσει την 19χρονη Γαλλίδα, Νταϊάν Παρί (14:30).

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια στο ταμπλό των γυναικών η Έμα Ραντουκάνου θέλει να ξεπεράσει χωρίς να «κάψει» δυνάμεις το εμπόδιο της Λίντα Νόσκοβα (15:30) από την Τσεχία. Τέλος, η Μαρία Σάκκαρη στον 2ο γύρο αντιμετωπίζει την Καρολίνα Μούτσοβα και είναι το απόλυτο φαβορί. Απόψε θα μάθει την αντίπαλό της για τον 3ο, η οποία θα προκύψει από τον νικητή τους ζευγαριού Οσάκα-Ανισίμοβα.

Ίγκα Σφιόντεκ – Λέσια Τσουρένκο 1 (-1,5):1.13 2 (+1,5):5.75

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Το Roland Garros  όπως θα ήθελες να είναι…

 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις