Με το κίνητρο και τη… μόστρα!

Με το κίνητρο και τη... μόστρα!

Σε Αγγλία και Ιταλία το προγνωστικά του Ανδρουτσόπουλου με αποδόσεις μέχρι και 2.59.

Καλησπέρα, καλησπέρα. Τελευταία γεμάτη Κυριακή με ποδόσφαιρο και στα προγνωστικά μας, έχουμε φυσικά επιλογές από την τελευταία κρίσιμη αγωνιστική της Premier League και της Serie A. Το ενδιαφέρον στις μάχες της Ευρώπης και της παραμονής έχει αυξηθεί και το φινάλε προμηνύεται… καυτό!

Bet Builder: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικά στοιχήματα στον ίδιο αγώνα στο Pamestoixima.gr!

Μπράιτον – Γουέστ Χαμ & Σαλερνιτάνα – Ουντινέζε

Πρώτος σταθμός το «ΑΜΕΞ». Η Μπράιτον αντιμετωπίζει τη Γουέστ Χαμ σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον. Τα «σφυριά» χρειάζονται αποκλειστικά τη νίκη ώστε να ελπίζουν στην έκτη θέση που προσφέρει απευθείας εισιτήριο στους ομίλους του Europa League. Η ευρωπαϊκή έξοδος θεωρείται δεδομένη, ωστόσο άν δεν αλλάξουν τα πράγματα, θα ξεκινήσουν νωρίς το καλοκαίρι και αυτό σίγουρα είναι ζήτημα για μία ομάδα με μικρό ρόστερ όπως η Χαμ.

Στην αντίπερα όχθη η Μπράιτον μπορεί να έκλεψε τις εντυπώσεις με την επικράτηση της με 4-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο δεν είναι κάτι το εξαιρετικό. Μέτρια πράγματα, αρκετή αστάθεια και κατεβαίνει τελείως αδιάφορη στο τελευταίο παιχνίδι. Μπορεί να είναι μία αρκετά μαχητική ομάδα αλλά φανερώνει παθογένειες και όταν της πάρεις τον αέρα μπορείς να την χτυπήσεις. Εξάλλου έχει να παίξει δύο εβδομάδες ποδόσφαιρο, οπότε η κατάσταση της είναι αβέβαιη.

Η Χαμ είναι σε καλό φεγγάρι. Πήρε διπλό με επιβλητική εμφάνιση στην έδρα της Νόριτς, παραλίγο να νικήσει τη Σίτι και τώρα θέλει να κλείσει την σεζόν καλά. Η Μπράιτον είναι σκληροτράχηλη αλλά δεν έχει το κίνητρο της αντιπάλου. Η προϊστορία δείχνει έντονα ισοπαλία, πάμε με το Χ2 στο 1.57 από την Stoiximan.gr δίνοντας αβάντα στους φιλοξενούμενους.

Προγνωστικά Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πάμε και στο μονό αποδεκτό. Η αλήθεια είναι πως σκεφτόμουν αρκετά πριν δώσω αυτό το σημείο όμως… έχει αρκετή λογική. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξέρει πως αν δεν κερδίσει απόψε τότε θα αναγκαστεί να βγει στα «χωράφια» του Conference League από πολύ νωρίς. Οι παίκτες της, ειδικά οι αστέρες, έχουν αρκετά επιβαρυμένο πρόγραμμα του χρόνου με το Μουντιάλ στη μέση, οπότε μόνο έξτρα υποχρεώσεις δεν θέλουν. Ο εγωισμός της ομάδας είναι τέτοιος που δεν θα ανεχτεί τέτοιο σαμποτάζ και η ανάγκη για ξέσπασμα μετά την τεσσάρα από την Μπράιτον είναι μεγάλη.

Το Europa League είναι μία καλή διοργάνωση που οι «κόκκινοι διάβολοι» μπορούν να αγωνιστούν και να πετύχουν το πρώτο μέρος του rebuilt τους. Είχαν δύο εβδομάδες να ετοιμάσουν αυτό το παιχνίδι, ο Ρονάλντο θέλει να ματώσει τα δίχτυα ξανά και όλοι στο «κόκκινο» στρατόπεδο να τελειώσουν με σχετικά καλό τρόπο την καταστροφική αυτή σεζόν. Η Κρίσταλ Πάλας είναι αδιάφορη και απογοητευμένη, χάνοντας την Πέμπτη άδοξα με ανατροπή από την Έβερτον. Παίζει για τελευταία φορά στο γήπεδο της και θα παίξει ελεύθερα για να ευχαριστήσει τον κόσμο της.

Όλοι ξέρουμε τον χαρακτήρα της φετινής Γιουνάιτεντ. Οι ατέλειες που έχει είναι παρά πολλές, ο Ράγκνικ δεν μπόρεσε να επιβάλλει μία ποδοσφαιρική τάξη και άπαντες περιμένουν την έλευση Τεν Χάνγκ. Κανένας τους όμως δεν θα ανεχθεί να γεμίσει το πρόγραμμα του με διάφορες καλοκαιρινές αγγαρείες για το Conference League. Το κίνητρο και η προϊστορία (δεν έχει χάσει ποτέ εκεί) δείχνουν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πάμε με το διπλό στο 2.20 από το Pamestoixima.gr και ο Θεός… μαζί μας!

Όταν τα θες διπλά, παίζεις Στοίχημα και Live casino εδώ Ι Betshop.gr

Πάμε και στο αγαπημένο Σαλέρνο. Η Σαλερνιτάνα φέτος έχει πετύχει μία από τις ιστορικότερες βαθμολογικές ανατροπές, καθώς πριν δύο μήνες ήταν τελευταία και χωρίς ελπίδα. Πλέον στην τελευταία αγωνιστική μπαίνει με πλεονέκτημα και με τον κόσμο στο πλευρό της, σκοπεύει να νικήσει και να κλειδώσει την παραμονή. Την προηγούμενη αγωνιστική είχε την ευκαιρία της αλλά ο Περότι έχασε το πέναλτι στο φινάλε και πλέον δεν έμπλεξε αλλά δεν καθάρισε κιόλας. Απέναντι της η τελείως αδιάφορη Ουντινέζε που δεν έχει κάποιο κίνητρο και απλώς θέλει να τελειώσει την σεζόν. Θα θελήσει να χαλάσει την φιέστα της Σαλερνιτάνα όμως και η εικόνα της τελευταία δεν σε πείθει πως μπορεί να το κάνει.

Η Σαλερνιτάνα με νίκη τελειώνει. Ο κόσμος της, ο προπονητής της και οι παίκτες της το θέλουν όσο τίποτα. Ο άσος χωρίς πολλά πολλά στο 1.64. Εξάλλου τα μεγάλα ματς φέτος έχει δείξει πως μπορεί να τα πάρει.

Μονό
18:00
Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
2
2.20
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 2.59
18:00
Μπράιτον - Γουέστ Χαμ
Χ2
1.57
22:00
Σαλερνιτάνα - Ουντινέζε
1
1.64
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις