Last dance με… ταμείο στην Premier League

Last dance με… ταμείο στην Premier League

Δυάδα από την τελευταία αγωνιστική της Premier League προτείνει για σήμερα ο Χρήστος Μυλωνάς σε απόδοση τετραπλασιασμού.

Χαιρετώ τους αναγνώστες του koubanezos.gr. Κυριακή σήμερα και στο κουπόνι μας ξεχωρίζει η τελευταία αγωνιστική στο κατά πολλούς κορυφαίο πρωτάθλημα, την Premier League. Από εκεί προκύπτουν και τα προγνωστικά, τα οποία προσδοκώ να μας οδηγήσουν σε ένα ακόμα ταμείο.

Last dance με… ταμείο στην Premier League

Προγνωστικά: Σκοράρει στο Λονδίνο η Έβερτον

Ξεκίνημα με την αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Έβερτον. Στην πέμπτη θέση βρίσκονται οι «κανονιέρηδες», οι οποίοι θα αρκεστούν τελικά στη συμμετοχή στους ομίλους του Europa League εκτός συγκλονιστικού απροόπτου (πρέπει να κερδίσουν και να χάσει η Τότεναμ από την υποβιβασμένη Νόριτς, για να πάρουν αυτοί το τελευταίο εισιτήριο του «σεντονιού»). Οι δύο πιο πρόσφατες ήττες από την άμεση ανταγωνίστρια Τότεναμ, αλλά και από την Νιουκάστλ της στοιχίζουν τη συμμετοχή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Αν ήταν πιο προσεκτική στην άμυνα θα τα είχε καταφέρει αλλά μετά από το εκτός έδρας ματς στη νίκη με 0-1 επί της Άστον Βίλα, σε όλα τα επόμενα παιχνίδια δέχτηκε τουλάχιστον ένα γκολ.

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!

Ανακούφιση στους φιλοξενούμενους, καθώς μετά τη νίκη-ανατροπή με 3-2 στο εξ αναβολής επί της Κρίσταλ Πάλας, κατάφεραν να παραμείνουν και μαθηματικά στην κατηγορία. Η αλήθεια είναι πως εσχάτως παρουσίασαν καλό πρόσωπο, καθώς στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους, έχασαν μόνο από την Μπρέντφορντ με 2-3 , σε παιχνίδι όμως που έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 18ο λεπτό. Έτσι θα κατέβουν χωρίς άγχος να παίξουν το παιχνίδι τους και να προσπαθήσουν να πάρουν ό,τι μπορέσουν. Με βάση τα παραπάνω θα κρατήσω το καλοπληρωμένο goal/goal & over 2,5 σε απόδοση 2.18 στο Pamestoixima.gr.

Συνεχίζει το σερί η Λέστερ

Η στήλη μου θα κλείσει με την αναμέτρηση της Λέστερ με τη Σαουθάμπτον. Στην ένατη θέση βρίσκεται η γηπεδούχος, η οποία έχει τη δυνατότητα να ανέβει άλλη μια, καθώς η όγδοη Γουλβς αγωνίζεται στο «Άνφιλντ». Θα προσπαθήσει για τη νίκη για να κλείσει καλά η σεζόν, με το σερί της να βρίσκεται στο 2-1-0, με την ισοπαλία στην έδρα της Τσέλσι.

Όταν θέλεις να παίξεις Στοίχημα & Live Στοίχημα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Η Σαουθάμπτον, από τη στιγμή που εξασφάλισε την παραμονή της «σφυρίζει» αδιάφορα κάτι που μαρτυράνε και τα αποτελέσματά της, αφού μετράει τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια με συντελεστή τερμάτων 4-11. Έτσι, η επιλογή μου εδώ θα είναι ο άσος της Λέστερ σε απόδοση 1.84 στο Pamestoixima.gr.

Δυάδα απόδοσης 4.00
18:00
Άρσεναλ - Έβερτον
Goal/goal & over 2,5
2.18
18:00
Λέστερ - Σαουθάμπτον
1
1.84
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις