ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 22/5) - Η Premier βγάζει πρωταθλητή

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 22/5) - Η Premier βγάζει πρωταθλητή

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 22/5) – Η Premier βγάζει πρωταθλητή

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 22/5): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 22/5) - Η Premier βγάζει πρωταθλητή

Άρσεναλ – Έβερτον (18:00): Άξια της μοίρας της η Άρσεναλ, μετά και την ήττα από τη Νιουκάστλ. Μόνο σε θαύμα ελπίζει, για να πάρει πίσω την τέταρτη θέση από την Τότεναμ. Η Έβερτον έκανε σπουδαία ανατροπή κόντρα στην Πάλας από 0-2 σε 3-2 και σώθηκε και μαθηματικά. Προφανώς στα τάρταρα ο άσος, το goal/goal στο 1.88 στην Betshop μου κλείνει το μάτι.

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:00): Έφτασε τελευταία αγωνιστική για να μάθουμε εάν η Γιουνάιτεντ θα παίζει Europa ή Conference του χρόνου! Τρομερά καλή παράδοση στη συγκεκριμένη έδρα, πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα στραβοπατήσει και εδώ η Γιουνάιτεντ. Δίκαιο το διπλό στο 2.27 στο Pamestoixima.gr.

Λίβερπουλ – Γουλβς (18:00): Το δώρο του Τζέραρντ περιμένουν στο λιμάνι, με τη δική τους νίκη να θεωρείται λίγο πολύ δεδομένη. Σε κακή κατάσταση η Γουλβς, απώλεσε και τις τελευταίες ελπίδες της για ευρωπαϊκή έξοδο. Δεν αξίζει καν σαν ποντάρισμα το σημείο, προτιμώ να στραφώ σε σκόρερ με τον φορμαρισμένο Μανέ να προσφέρεται στο 2.05 στο Pamestoixima.gr.

Μάντσεστερ Σίτι – Άστον Βίλα (18:00): Όλοι περιμένουν στραβοπάτημα της Σίτι, αλλά αυτό είναι πραγματικά δύσκολο με την εικόνα που εμφανίζει η ομάδα του Πεπ. Ο Τζέραρντ θα κάνει ό,τι μπορεί για δώσει το πρωτάθλημα στην αγαπημένη του Λίβερπουλ. Λογικά θα «κρεμαστούν» από τα δοκάρια οι παίχτες της Βίλα, έστω και στο 1.75 στη Novibet, έχει αξία το under 3,5.

Ίντερ – Σαμπντόρια (19:00): Δεν εξαρτάται από το δικό της αποτέλεσμα το πρωτάθλημα, αλλά θέλει προφανώς οπωσδήποτε νίκη η Ίντερ. Η Σαμπντόρια δεν προβλέπεται να κοντράρει ιδιαίτερα τους «νερατζούρι», με τον άσο να βρίσκεται στα τάρταρα. Επιλέγω combo με άσο από ημίχρονο και over 2,5 γκολ στο 1.75 στο Pamestoixima.gr.

Σασουόλο – Μίλαν (19:00): Σαν εντός έδρας θα είναι το παιχνίδι για τη Μίλαν, με τους οπαδούς της να δίνουν βροντερό παρών στο φινάλε. Το πρώτο πρωτάθλημα μετά από έντεκα χρόνια μπορεί να πανηγυρίσει η Μίλαν και προφανώς θα πάρει τη στήριξή μου. Combo με διπλό και over 1,5 στο 1.55 στη Novibet.

Γρανάδα – Εσπανιόλ (21:00): Με νίκη σώζει και μαθηματικά την κατηγορία η ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα, Γρανάδα. Η Εσπανιόλ είναι η επιτομή της αδιάφορης ομάδας, με τις εμφανίσεις της να το επιβεβαιώνουν. Προφανέστατα χαμηλά ο άσος, λογικά εύκολα ή δύσκολα θα καθαρίσουν οι γηπεδούχοι. Άσος σε combo με under 3,5 στο 2.35 στην Betshop.

Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ (23:00): Υποχρεωμένη να κυνηγήσει τη νίκη είναι η Βιγιαρεάλ μετά το στραπάτσο με τη Σοσιεδάδ. Θέλει να μείνει πάνω από την Μπιλμπάο, για ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Conference League. Δε με πείθει ότι μπορεί να τα καταφέρει, ειδικά απέναντι στους «μπλαουγκράνα» οι οποίοι είναι μεν αδιάφοροι, αλλά δεν θα τους χαριστούν. Combo με 1Χ & over 1,5 στο 1.65 της Novibet.

Σεβίλλη – Μπιλμπάο (23:00): Η Μπιλμπάο είναι αυτή που καίγεται καθώς θέλει να κλέψει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο από την έβδομη αυτή τη στιγμή Βιγιαρεάλ. Η Σεβίλλη εξασφάλισε από την προηγούμενη αγωνιστική την τετράδα. Γέρνει προς τα δεξιά, ποντάρω με κάλυψη στην ισοπαλία σε combo με γκολ. X2 & under 4,5 στο 1.70 στο Pamestoixima.gr.

Novibet – Το Cash Out* όπως θα ήθελες να είναι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις